Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövüş Sanatları ve Kursları

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

• 2 yıl sonra ...
Red said:

bu dövüş kursları kavga sırasında sakinliği de öğretiyor mu ?
ben acaip ilkel oluyorum kavga sırasında.kavgacı bir aileden geliyorum zaten
direk cinnet geçiriyorum sinirlendiğimde sdfs

Kavgada sakinlik yaramaz, Hulka dönüşmek en iyisi, ama karşıdaki aikidocu judocu güreşçi falansa duvara çalar tabii.

Krav Maga nerelerde var TRde? Giden deneyen varmı, çokta pahalıdır bu şimdi az hoca olduğundan.
Sosyal ağlarda paylaş

İki yerde var İstanbul'da. Biri Galata'da diğeri de Aznavur Pasajı'ndaydı.

Batı Ataşehir'de de açmışlar galiba.

Ben Galata'dakine gitmiştim 2.5 sene, sokakta belli başı hareketleri işe yarıyor ama sürekli ve dirençli şekilde tekrar yapılırsa. Yer dövüşü kısmı fazla yoktu ben yaparken.

Şimdi BJJ yapıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:

alakası bile yok tamamen refleks ogreniyorsun,
gotumu birden cok sefer kurtardigi oldu..

zil zurna sarhosken 2 kere gasptan kurtuldum.

aha bi krav magacı. anlatsana abi biraz bilgilenelim :) krav magacı bi çocukla takılmıştım biraz, böyle aradan karnına vuruyor sen başını eğince başka bişey yapıyor falan. rakibin de refleksleriyle oynuyor sanırım. krav maga baya efektif bişey sanırsam
Red said:

bu dövüş kursları kavga sırasında sakinliği de öğretiyor mu ?

ben acaip ilkel oluyorum kavga sırasında.kavgacı bir aileden geliyorum zaten

direk cinnet geçiriyorum sinirlendiğimde sdfs

berserk mi açıyon :P
öğretiyor ucundan
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 yıl sonra ...

Hortlatıyorum konuyu 10 senelik ama, başlığı güzel: 

İstanbul'da güreş öğrenmek istiyorsanız ve 18 yaş üzeri kurs bulamıyorsanız Haydarpaşa Demirspor'da güreş dersleri var. Pazartesi Çarşamba Cuma 10-11, Salı Perşembe akşam 6-7 arası. Dersleri Ferdi Yörük veriyor. Instagram adresi de var. 

https://www.instagram.com/gureskursukadikoy/

Ben fiziğime göre Greko-Romen çalışsam da, hem serbest hem greko teknikleri öğretiliyor. Asıl güzel tarafı sabahları Jiu Jitsucularla da antreman sonrası yer çalışmalarına (kimonosuz, no-gi) devam ediyoruz. Zaten güreş hocamız da grappling turnuvalarına katıldığı için çok güzel bir ortam oldu. Bir nevi grappling kursuna döndürdük (beyazdan kahverengi kemere kadar çeşit çeşit jiujitsu bilen amatör güreşçilerimiz var takımda) ? Hatta sabahları biraz daha antreman yaparsanız eski olimpik güreşçi ve milli takım antrenörüyle karşılaşıp (Salih Bora) ondan da fiziğinize göre tüyo alabilirsiniz. 

Aylık ücreti haftada 2-3 gün 400, haftada 5 gün 600 tl şu an. Benim daha 3 ay dolacak ama 20 kilo verdirdi bana 3 beden de inceltti. 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...