kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 tunelde krav maga var. giden var mi, nasildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 seni gasp etmeye çalışan adamı dövüp, sen onu gasp etmeyeceksen eğer; kaçmayı öğrenin abi, her türlü profit yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 alakası bile yok tamamen refleks ogreniyorsun, gotumu birden cok sefer kurtardigi oldu.. zil zurna sarhosken 2 kere gasptan kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 bu dövüş kursları kavga sırasında sakinliği de öğretiyor mu ? ben acaip ilkel oluyorum kavga sırasında.kavgacı bir aileden geliyorum zaten direk cinnet geçiriyorum sinirlendiğimde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 rage daha iyi, sakin olup napican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Red said: bu dövüş kursları kavga sırasında sakinliği de öğretiyor mu ? ben acaip ilkel oluyorum kavga sırasında.kavgacı bir aileden geliyorum zaten direk cinnet geçiriyorum sinirlendiğimde sdfs Kavgada sakinlik yaramaz, Hulka dönüşmek en iyisi, ama karşıdaki aikidocu judocu güreşçi falansa duvara çalar tabii. Krav Maga nerelerde var TRde? Giden deneyen varmı, çokta pahalıdır bu şimdi az hoca olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 İki yerde var İstanbul'da. Biri Galata'da diğeri de Aznavur Pasajı'ndaydı. Batı Ataşehir'de de açmışlar galiba. Ben Galata'dakine gitmiştim 2.5 sene, sokakta belli başı hareketleri işe yarıyor ama sürekli ve dirençli şekilde tekrar yapılırsa. Yer dövüşü kısmı fazla yoktu ben yaparken. Şimdi BJJ yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Kavgada en onemli olay, en kisa surede en yakininizdaki uygun malzemeyi karsinizdaki ya da onunuzdeki kisiye gecirmektir nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Gözün kesmiyorsa dalmayacan. Kavganın tek kuralı budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Arkadaşlar kavgadan kaçıcaksın.En büyük meziyet o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Tutuşlu sporlar rakibi kontrol etmek için güzel bir seçenek. Mutlaka zarar vermek gibi bir zorunluluk yok, Krav Maga'nın felsefe bazında tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Bunun da tek amaci zarar vermek sanirim. http://www.youtube.com/watch?v=sM314uDAkKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Bass Rutten MMA şampiyonu adamın tek amacı kavgayı en hızlı min zararla bitirmek üzere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Bas Rutten külttür zaten. Adamın TV programları kopartır. Punk Payback vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 kertenkel said: alakası bile yok tamamen refleks ogreniyorsun, gotumu birden cok sefer kurtardigi oldu.. zil zurna sarhosken 2 kere gasptan kurtuldum. aha bi krav magacı. anlatsana abi biraz bilgilenelim :) krav magacı bi çocukla takılmıştım biraz, böyle aradan karnına vuruyor sen başını eğince başka bişey yapıyor falan. rakibin de refleksleriyle oynuyor sanırım. krav maga baya efektif bişey sanırsam Red said: bu dövüş kursları kavga sırasında sakinliği de öğretiyor mu ? ben acaip ilkel oluyorum kavga sırasında.kavgacı bir aileden geliyorum zaten direk cinnet geçiriyorum sinirlendiğimde sdfs berserk mi açıyon :P öğretiyor ucundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Pati Dövüş sanatları event'i yapalım, olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Absolut said: Gözün kesmiyorsa dalmayacan. Kavganın tek kuralı budur. topiğin en güzel postu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Ölüm döğüşü mü? Alırım bir dal ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bi ara doguselim de oldur beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 karsi tarafin gozu kesip daliyo oyle olunca. Black-ice said: Absolut said: Gözün kesmiyorsa dalmayacan. Kavganın tek kuralı budur. topiğin en güzel postu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 aquila said: bi ara doguselim de oldur beni. Sensiz bi dünya baya çirkin olur bence ya, ucu bana değdiğinden değil de öyle düşünüyorum sadece :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 benli dunya bok gibi, bi de bensiz deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 O zaman zaten altın kural geçerli. Run Forest Run. aquila said: karsi tarafin gozu kesip daliyo oyle olunca. Black-ice said: Absolut said: Gözün kesmiyorsa dalmayacan. Kavganın tek kuralı budur. topiğin en güzel postu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 Hortlatıyorum konuyu 10 senelik ama, başlığı güzel: İstanbul'da güreş öğrenmek istiyorsanız ve 18 yaş üzeri kurs bulamıyorsanız Haydarpaşa Demirspor'da güreş dersleri var. Pazartesi Çarşamba Cuma 10-11, Salı Perşembe akşam 6-7 arası. Dersleri Ferdi Yörük veriyor. Instagram adresi de var. https://www.instagram.com/gureskursukadikoy/ Ben fiziğime göre Greko-Romen çalışsam da, hem serbest hem greko teknikleri öğretiliyor. Asıl güzel tarafı sabahları Jiu Jitsucularla da antreman sonrası yer çalışmalarına (kimonosuz, no-gi) devam ediyoruz. Zaten güreş hocamız da grappling turnuvalarına katıldığı için çok güzel bir ortam oldu. Bir nevi grappling kursuna döndürdük (beyazdan kahverengi kemere kadar çeşit çeşit jiujitsu bilen amatör güreşçilerimiz var takımda) Hatta sabahları biraz daha antreman yaparsanız eski olimpik güreşçi ve milli takım antrenörüyle karşılaşıp (Salih Bora) ondan da fiziğinize göre tüyo alabilirsiniz. Aylık ücreti haftada 2-3 gün 400, haftada 5 gün 600 tl şu an. Benim daha 3 ay dolacak ama 20 kilo verdirdi bana 3 beden de inceltti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar