Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın ilk günüm

Gothic

Öne çıkan mesajlar

derse geç gir. sona ayagın takılmış gibi yap düş abi..
ilk gün salak izlenimi verceksin kızlara.. sonra biraz biraz yapaydan salaklıgını hafifleteceksin sonra düzeleceksin(numaradan) 3 ay sonra bütün kızlar senin..
bunun açıklamasıda şu..
herneyse ali sami..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi önce loser sonra kahraman..
ama burda kahraman zaten kahramanımızın ilk normal hali..anladın mı?
kahramanımız ilk haliyle gitse kimse bunu farketmicek öyle takılacak ne uzaldıgını kimse farkedecek nede kısaldıgını.
ama kendinden düşük bi seviyede sınıfa girerse vve dikkat çekerse loser olarak ondan sonra herkes onu takip edecek.
of ne dedim ben ya[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

benim dediğimeee gelinnn
felsefemiz
"kanki ayağı döt ayağı"

kanka olunucak önce sonra evde ders çalışmalar yavaştan yazılmalar...

ahhh ahhh[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 17 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
fis sen fazla amerikan filmi seyretmişsin be :) 2 saatlik filmin sonunda gözlüğü atan, sivilceleri azalan loser tiplemesi gibi direk eheh.

katılıyorum cok dogru..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 17 Eylül 2005 08:44 tarihinde demiş ki:
ders dinle , sosyalliği sıfırla. :9
sınıfta konuşanlara sus lems de.
bütün hocalar arkadaşın 3 aya kadar. :9

hue bu da bi alternatif tabi :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic, 17 Eylül 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
EVET ilk günümde kavga ettim demiştim ben size sıkılıyorum ilk günki ortamlarda diye :)

nası bi kavga :D. espriyi yerinde kullanırsan her zaman gülerler. yeter ki çok uzatma.

eraay. haahhaha[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Sosyal ağlarda paylaş

Benim dershanede 28'inde başlıyo.
İnşallah bu sene düzgün kızlar gelir :-)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Sosyal ağlarda paylaş

Git otur müsait bir yere . 10 dakka içinde sınıfın çok konuşan gereksiz ezik insanı göze batar zaten . Her sınıfın olmazsa olmazıdırlar . Yeri geldiğinde laf sok inceden , güldür insanları . Zaten gün geçtikçe daha da genişleyecektir ortamın . Ya da benim gibi 2 hafta olduğun sınıfın ortamına ayak uydur ondan sonra sabahçıysan öğlenci , öğlenciysen sabahçı ol . Ortamın çok genişliyor en azından benim öyle oldu dershaneden bi 40 50 kişiyle baya muhabbetim oldu ilk zamanlarda . Gerçi insandan insana değişir dialog kurma kabiliyeti .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...