Gothic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dershanede ilk günüm acayip stresliyim ilk ortamalrı hiç sevmiyorum yaa[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bol bol espri yapıyim da tüm sınıf bana gülsün moduna girersen hiç bir işe yaramaz şimdiden söyliyim.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kendin ol[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Benim gibi yap en iyisi. Geç en arka köşeye uyu zil çalınca su iç sora gel gene uyu :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Opel'ler bir sanat harikasıdır sevmeyen varsa o da bir karga bokudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 gothic hangi dersane? lise son musun?[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Madcat, 16 Eylül 2005 23:41 tarihinde demiş ki: bol bol espri yapıyim da tüm sınıf bana gülsün moduna girersen hiç bir işe yaramaz şimdiden söyliyim. zamanlaman iyiyse cok ise yarar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 izmir karşıyaka yalı dershanesi lise son işte :) uyucam ben euheuheue[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Alışırsın ortamı görünce.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 erkeksen hemen git bi kızın yanına otur ben gittim oturdum bütün kızları tanıdım erkeklerı zaten tanıyorsun sonra =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 6. sınıftayım ben dersanede. sınıfın yarısı dersten kopmak için bahane arıyor zaten. eğleniyoz. sınıfa da bağlı yani espri olayı :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 derse geç gir. sona ayagın takılmış gibi yap düş abi.. ilk gün salak izlenimi verceksin kızlara.. sonra biraz biraz yapaydan salaklıgını hafifleteceksin sonra düzeleceksin(numaradan) 3 ay sonra bütün kızlar senin.. bunun açıklamasıda şu.. herneyse ali sami..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 fis sen fazla amerikan filmi seyretmişsin be :) 2 saatlik filmin sonunda gözlüğü atan, sivilceleri azalan loser tiplemesi gibi direk eheh.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yok abi bole hafif salak, sakar ama komik olunca kizlar kikir kikir falan oluyo. yalniz sacmalamadan ve dogal olman lazim. gerisini getirmek senin elinde. ben bi turlu getiremedim mesela...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet abi önce loser sonra kahraman.. ama burda kahraman zaten kahramanımızın ilk normal hali..anladın mı? kahramanımız ilk haliyle gitse kimse bunu farketmicek öyle takılacak ne uzaldıgını kimse farkedecek nede kısaldıgını. ama kendinden düşük bi seviyede sınıfa girerse vve dikkat çekerse loser olarak ondan sonra herkes onu takip edecek. of ne dedim ben ya[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 benim dediğimeee gelinnn felsefemiz "kanki ayağı döt ayağı" kanka olunucak önce sonra evde ders çalışmalar yavaştan yazılmalar... ahhh ahhh[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 anladım anladım :) hatta farkettim ki aynı yöntemi ben bayadır yapıyomuşum kendiliğimden pek öyle takılıp düşme olayı değil de, mimikler filan. anlatamadım. salak değilim ama. yani şöyle.. neyse[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kisaca bi sirinlik musakasi olman lazim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ders dinle , sosyalliği sıfırla. :9 sınıfta konuşanlara sus lems de. bütün hocalar arkadaşın 3 aya kadar. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 EVET ilk günümde kavga ettim demiştim ben size sıkılıyorum ilk günki ortamlarda diye :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Saeros, 17 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki: fis sen fazla amerikan filmi seyretmişsin be :) 2 saatlik filmin sonunda gözlüğü atan, sivilceleri azalan loser tiplemesi gibi direk eheh. katılıyorum cok dogru..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: HymnOfSnuk, 17 Eylül 2005 08:44 tarihinde demiş ki: ders dinle , sosyalliği sıfırla. :9 sınıfta konuşanlara sus lems de. bütün hocalar arkadaşın 3 aya kadar. :9 hue bu da bi alternatif tabi :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Gothic, 17 Eylül 2005 23:06 tarihinde demiş ki: EVET ilk günümde kavga ettim demiştim ben size sıkılıyorum ilk günki ortamlarda diye :) nası bi kavga :D. espriyi yerinde kullanırsan her zaman gülerler. yeter ki çok uzatma. eraay. haahhaha[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Benim dershanede 28'inde başlıyo. İnşallah bu sene düzgün kızlar gelir :-)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Git otur müsait bir yere . 10 dakka içinde sınıfın çok konuşan gereksiz ezik insanı göze batar zaten . Her sınıfın olmazsa olmazıdırlar . Yeri geldiğinde laf sok inceden , güldür insanları . Zaten gün geçtikçe daha da genişleyecektir ortamın . Ya da benim gibi 2 hafta olduğun sınıfın ortamına ayak uydur ondan sonra sabahçıysan öğlenci , öğlenciysen sabahçı ol . Ortamın çok genişliyor en azından benim öyle oldu dershaneden bi 40 50 kişiyle baya muhabbetim oldu ilk zamanlarda . Gerçi insandan insana değişir dialog kurma kabiliyeti .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 esprini zamanlı yap ben geçen sene çok çektim espriyi bide mümükünse pat diye yapma 2.kez düşün dicemde o zaman esprinin esprisi kaçıyor[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar