Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiyenin ilk seri katili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yapıyorlar

arada en hızlı haber ceken kanal da olaibliyorlar, ama haberin dogrulugunu falan araştırmadan yaptıkları zamanlar da oldu[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
gerçek olsa tüm gazeteler tvler bas bas bağırırdı 30dk haberi veririrdi. yalan haber olduğu bariz ama güzel yazmış amcalar.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
Bence adamın arkasına ; " Adama böyle koyarlar " yazıp halka emanet etmeliler.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Mesaj tarihi:
Sıkış geldi bana biraz.Türkiyede bi cinayet 20 günde çözülmez gibi gelio bana :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Mesaj tarihi:
Açıkcası korkuyorum, En sevdiğim akrabalarım İstanbulda yaşıyor ve ben İzmir'de yaşıyorum.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
said:
elesso, 17 Eylül 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
yapmayın abi en basitinden hatırladığım bi kolici katil falan vardı. koliye koyuyodu vs... ilk olamaz bu
bi ara "Levent Sapigi" vardi. 4. Levent'te takiliyodu.[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
Ya o kadar kaçmış etmiş yazmışlar . Sonunda nasıl bağlasak konuyu nasıl yakalansa hayali katilimiz diye düşünüp en klişe senaryoyu kullanmışlar . Cep telefonu .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
Abi bi seri katil olayı oldumu hep türkiyenin ilk seri katili diolar ne balık beyinli adamlar ya haber doruysa adamı idam etmeleri lazım bence yasalar gereği idam edemiyolarsa kim vurduya götürsünler

[Bu mesaj Anodhen tarafından 17 Eylül 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...