Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Admin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 her konuda kolpa haber yapıyorlar cok gördüm sitelerine daha cok tık almak için sanırım[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yapıyorlar arada en hızlı haber ceken kanal da olaibliyorlar, ama haberin dogrulugunu falan araştırmadan yaptıkları zamanlar da oldu[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 vay anasını boru gibi yazmışlar ahaha.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Fazla inandırıcı olmuş. Tebrik etmek lazım bunu yazan habertürk elemanını o zmn haha[signature][hline] selam : )
android Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 gerçektende haber değil sanki aksiyon filmi senaryosu. aynı zamanda habertürke inanmamakta lazım tabi.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Yakaladık diye dövme yapsınlar alnına adamın. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 gerçek olsa tüm gazeteler tvler bas bas bağırırdı 30dk haberi veririrdi. yalan haber olduğu bariz ama güzel yazmış amcalar.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Haberturk se yorumlara katılmadan edemeyecem.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bence adamın arkasına ; " Adama böyle koyarlar " yazıp halka emanet etmeliler.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 POWNEDDD yazsınlar hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Sıkış geldi bana biraz.Türkiyede bi cinayet 20 günde çözülmez gibi gelio bana :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?!
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 1 kerede olumlu tepki alicak topic ne zaman acicam bakalim, hep yanlis hep yanlis[signature][hline] gmNinca
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yapmayın abi en basitinden hatırladığım bi kolici katil falan vardı. koliye koyuyodu vs... ilk olamaz bu
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Açıkcası korkuyorum, En sevdiğim akrabalarım İstanbulda yaşıyor ve ben İzmir'de yaşıyorum.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: elesso, 17 Eylül 2005 12:43 tarihinde demiş ki: yapmayın abi en basitinden hatırladığım bi kolici katil falan vardı. koliye koyuyodu vs... ilk olamaz bu bi ara "Levent Sapigi" vardi. 4. Levent'te takiliyodu.[signature][hline]Tulahr
Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 adam oakdar laf etmiş gitmiş cep telını kulalnmış odlurdugu adamın tam bır kamıllık ....[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ya o kadar kaçmış etmiş yazmışlar . Sonunda nasıl bağlasak konuyu nasıl yakalansa hayali katilimiz diye düşünüp en klişe senaryoyu kullanmışlar . Cep telefonu .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 beni yakalayamazsınız.. hatalıysam 0 535 535 .....[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Abi bi seri katil olayı oldumu hep türkiyenin ilk seri katili diolar ne balık beyinli adamlar ya haber doruysa adamı idam etmeleri lazım bence yasalar gereği idam edemiyolarsa kim vurduya götürsünler [Bu mesaj Anodhen tarafından 17 Eylül 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar