odchu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ıYkk! ciddi bir durum.. bir de daha sık görülen damar damar üstüne gelme durumu var, müdahale gerektirmeyebiliyor; ama iyi acı veriyor düzelene kadar :/ :)) istikbalinizle oynamayın![signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 o değil de o şekilde hastaneye gidicen de acile alacaklar da.. hem rezil, hem çok kötü bir durum. said: odchu, 08 Eylül 2005 17:27 tarihinde demiş ki: ıistikbalinizle oynamayın! LOooOOoL[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya eğrilik hastaliginda penis 150 dereceye kadar egrilebiliyormuş... nasil yaaa??[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 eöh içim titredi. :/[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Okuyamadım resmen ıyy:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 edit:Okuyamadığım gibi yazamıyorumda:( [Bu mesaj Redeagle tarafından 08 Eylül 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ay huoıthbfu ay abi şeyin kırılıyor ay ı*o -0jp km-ğgjpf yazamadım ay tiksendim birden.Ay çok kötü şeyinin şeyleri yırtılıyor ayhsokn *0ohksf*0 abi çok kötü düşündükce içim gidiyor.Şükür öyle bir derdim yok.Ben şeyim mutlu mutlu geçiniyoruz[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 abi o doktorunda işi iş değil yaa hasta : hattat bey? hattat : evet benim? hasta : dohtor peeey , (ulan paticik olmasa daha komik olucaktı) penisim kırıldı elimde kaldı naapcam ben? hattat : ulan yine mi?!?![signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Sizde o zaman afedersin hayvan gibi sevişmeyin.Usulunce sevişin.Sex hayatımıza hareket gelecek diye abidik gubidik pozisyonları denemeyin[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 O işide doğru düzgün yapmayıp penisi kıran varsa yuh be kardeşim.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bu arada penis menis lafı geçio die google adsense sapıttı. Penis büyütme reklamları falan verio :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ayıp.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Sapıttı valla google :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 icim kotu oldu[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ben bunu daha ergenliğe yeni girmiş olduğum dönemlerde (Doğal olarak cinsellikle ilgili ne kadar şey varsa okuyodum:)) otobüste giderken okumuştum(Yanlış hatırlamıyosam haber Hürriyet'teydi). Kafamı kaldırdığım anda bütün adamların benim gazeteyi okuyo olması beni dumura sokmuştu :D[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Eskisi gibi olamicam artık... Hayatım deişecek, ne pis topicmiş bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kacamak yaparken kirilmasi direk bosanma sebebi mesela :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 o da doğru karın sorucak nasıl kırdın ne cvp verebilceksinki :))[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yoo kaçamaga gerek yok normal durumdada kırılması bosanma sebebi olabilir naapsın seni artık işe yaramıcan heh bu yüzden napıyoruz tonguç!! tam bi hayvansuuun! dedirtmiyoruz. sakin oluyoruz. içim bi tuhaf oldu benimde okuyunca[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 - kalkarken masaya çarptım bi ihtimal? hani dizini vurmuşsun gibi, çok önemsemeden geçiştiriceksin.[signature][hline]black sheep black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Adam eve geliyor alet gitmiş tabii, gece oluyor kadınla erkek sex yapmak üzereyken kadın görüyor ve soruyor; -Bey ne oldu şeyine -Şeeey -Ne oldu ya -Kapıya çarptım... ahahahahah :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mutluluk çubuğu'nun hep efsane olduğunu sanardım.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 valla insan okurken kendine oluomuş gibi oluyor yaw :D[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 geçenlerde ekşi sözlükte kazara görmüştüm. iyi davranıcam sana artık :)[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ahaha yani kırılınca tam porsiyonlar yarım porsiyon oluyor :D kırılan yarım porsiyonlarda porsiyonsuz mu kalıyor :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar