Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Penis Kırılması [ Dikkat edelim (: ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ıYkk! ciddi bir durum..

bir de daha sık görülen damar damar üstüne gelme durumu var, müdahale gerektirmeyebiliyor; ama iyi acı veriyor düzelene kadar :/ :))

istikbalinizle oynamayın![signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Gang Gangstar!
Mesaj tarihi:
o değil de o şekilde hastaneye gidicen de acile alacaklar da.. hem rezil, hem çok kötü bir durum.

said:
odchu, 08 Eylül 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
ıistikbalinizle oynamayın!

LOooOOoL[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
BandRoLL
Mesaj tarihi:
Ay huoıthbfu ay abi şeyin kırılıyor ay ı*o -0jp km-ğgjpf yazamadım ay tiksendim birden.Ay çok kötü şeyinin şeyleri yırtılıyor ayhsokn *0ohksf*0 abi çok kötü düşündükce içim gidiyor.Şükür öyle bir derdim yok.Ben şeyim mutlu mutlu geçiniyoruz[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
abi o doktorunda işi iş değil yaa

hasta : hattat bey?
hattat : evet benim?
hasta : dohtor peeey , (ulan paticik olmasa daha komik olucaktı) penisim kırıldı elimde kaldı naapcam ben?
hattat : ulan yine mi?!?![signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Mesaj tarihi:
Sizde o zaman afedersin hayvan gibi sevişmeyin.Usulunce sevişin.Sex hayatımıza hareket gelecek diye abidik gubidik pozisyonları denemeyin[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
icim kotu oldu[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Mesaj tarihi:
Ben bunu daha ergenliğe yeni girmiş olduğum dönemlerde (Doğal olarak cinsellikle ilgili ne kadar şey varsa okuyodum:)) otobüste giderken okumuştum(Yanlış hatırlamıyosam haber Hürriyet'teydi). Kafamı kaldırdığım anda bütün adamların benim gazeteyi okuyo olması beni dumura sokmuştu :D[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır...
Mesaj tarihi:
o da doğru
karın sorucak nasıl kırdın
ne cvp verebilceksinki :))[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
  • Admin
Mesaj tarihi:
yoo kaçamaga gerek yok
normal durumdada kırılması bosanma sebebi olabilir
naapsın seni artık işe yaramıcan heh

bu yüzden napıyoruz
tonguç!! tam bi hayvansuuun!
dedirtmiyoruz. sakin oluyoruz.

içim bi tuhaf oldu benimde okuyunca[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
- kalkarken masaya çarptım
bi ihtimal?
hani dizini vurmuşsun gibi, çok önemsemeden geçiştiriceksin.[signature][hline]black sheep black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
Adam eve geliyor alet gitmiş tabii, gece oluyor kadınla erkek sex yapmak üzereyken kadın görüyor ve soruyor;
-Bey ne oldu şeyine
-Şeeey
-Ne oldu ya
-Kapıya çarptım... ahahahahah :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
ahaha yani kırılınca tam porsiyonlar yarım porsiyon oluyor :D kırılan yarım porsiyonlarda porsiyonsuz mu kalıyor :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
  • Yeni Oluştur...