aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ahah emin eller uzandi alexi, zegna abin bakar sana...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: aquila, 02 Eylül 2005 22:55 tarihinde demiş ki: yetemeyenler giriyomus sabanciya sadece galiba. bak aysun kayacida girmis... yok, o da kazanamamis : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:47 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 02 Eylül 2005 22:46 tarihinde demiş ki: Alexi hangi bölümü kazandın? arkeoloji wen'in yolundan ilerliyo : P wen in yolu molu adam benim proflari en iyi tanidigim okula gidiyor latince hocasindan bolum baskanina hepsi superdirler hadi gene iyisin alexi ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Gel gel ankarada içeriz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ankara , Ankara , güzel Ankara Seni görmek ister her bahtı kara Senden yardım umar her düşen dara Yetersin onlara güzel Ankara[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Zegna, 02 Eylül 2005 22:56 tarihinde demiş ki: gel babanın kucagına yavrum! öh bu kadar açık herkesin önünde sulanmasana çocuğa korkmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 BURADAN ''^+%&/ PENTH'E SESLENİYORUM . SEN GELMİYORSUN YA . ALLAH SENİ RESTORE ETSİN . Neyse. Gelin sizde . Seveyim sizi . Mujk . byeEeEeE[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben gule gule dııl hosgeldın dıorm:D okulumuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hayırlı olsun diyelim o zaman ;)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 gelemem doğum günüm gerci olmasa da gelemem cunku izmirliyim bi de hepi pörtlek koyarsanız sevinirim 3 eylülde başarılar alexi sana da[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 istanbul'u bırakman çok zor olacaktır. fakat ankara'ya da çok kısa sürede alışabileceğine eminim. ankara'lı bir sürü pati var. aslında sana aramıza hoş geldin demek daha uygun olur :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 güle güle... sen de buraya açarsan bu topiği, herkes açar buluşma event topiclerini konu dışına.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hastasıyım kişiye göre kuralın.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Kıskanmayın len. Hem ne demiş adam, "event topici değil bu, kişisel bir topic sayılabilir. Ancak ordan banlanmışım. Buraya açıyorum." Kargaşa çıkarmıyalım hadi dağılalım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ya, bak uzak kaldık forumlara herkes dağılmış... Kendine iyi bak Ankaralarda Alexi. Tüm arkadaşlarını geride bırakıp yeni bir şehirde yeni bir sayfa açmak gerçekten de zor ama üstesinden gelebileceğine inanıyorum...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Kisiye göre kural tabi adam l33t pls.... Bu adam icin böle hosgeldin partisi falan olmaz az bu adama kirmizi hali serilecek basindan asagi yesil gül atilacak..! Yarin biz ona sktr partisi yapicaz... (neymis kisaltincada hos durmuyomus.)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yeşil gül? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Düsün yani[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: slayer__, 03 Eylül 2005 00:07 tarihinde demiş ki: said: Zegna, 02 Eylül 2005 22:56 tarihinde demiş ki: gel babanın kucagına yavrum! öh bu kadar açık herkesin önünde sulanmasana çocuğa korkmasın :p ne korkucak? ondan mesudu olamaz.. zegna kanatları altına alıcak little titsimusu :p[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 adama istanbul güzel, ankara istanbul gibi olmaz lölösü yapmayın. sonra ağlayacak istanbul istanbul diye mütemadiyen.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: orc_lord, 03 Eylül 2005 02:07 tarihinde demiş ki: istanbul'u bırakman çok zor olacaktır. fakat ankara'ya da çok kısa sürede alışabileceğine eminim. ankara'lı bir sürü pati var. aslında sana aramıza hoş geldin demek daha uygun olur :) bilkente gelince unutur ya iyi uni[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Hadi hayırlısı olsun.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 aralıktan sora seni ziyarete gelicem ben. hatta o yüzden veda partisine de gelmicem hehe.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 muratla bırakalım ankaraya seni ? 30 45 dakkada falan gideriz heralde. ne dersin ?[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar