Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kol kırma " Sanatı "

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Birden aklıma geldi ve hatırladıkca gülüyorum,paylaşmak istedim;

Geçen yıl arkadaş ile yüzmeye gitmiştik okuldan sonra(Çeşme-Beyaz Evler Plajı).Su tabi ki buz gibi Nisan civarıydı neyse kız arıyoruz bu sırada baktık kimse yok neyse iskeleden balıklama atlayacaz bu işte direk bombaladı tabi bende kız olmasada karizma yapacam ya (!) 60cmlik sığ suya balıklama atlarım.

Sonuç : Kol Kırık

Meali : Öküz olmamakta sınır tanımamak,Kol kırma sanatına bir adım[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

Bende yapmıştım o salaklığı.. Allahtan bi yerim kırılmadı ama tüm kafam kuma sürtmüştü.. 1 hafta saçımın diplerinde kum vardı, çıkmıyodu..
geçmiş olsun :)

edit: bi yukardaki salaklığı değil :P[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 13 Eylül 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

küçücüktüm tefeciktim

yazlıkta tuvaletteydim merdaneli makina vardı ulan kalkarken ayağa elimi oraya koymuşum
anam bi baktım elim öbür taraftan çıktı

çizgi filmlerdeki gibi oldu allahtan makina bozukmuş dandik bi makinaymış evin elektiriği attı durdu
tam dirseğime gelince makina attı.
Meğerse çok kalın şeyleri sıkamıyormuş makina

doktor dedi o dirseğini geçseydi tuzbuz olurdu.Sonra başladı hikayeler anlatmaya anammm

yaklaşık bi 15 gün kolumu hareket ettirmekte zorlandım aşırı derecede ezilmiş.

tabi o zaman aldı ufacık kolu

yiyosa şimdi alsın[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

o resim ne ya muahah bende ıstıyorum[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masteis, 13 Eylül 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
Birden aklıma geldi ve hatırladıkca gülüyorum,paylaşmak istedim;

Geçen yıl arkadaş ile yüzmeye gitmiştik okuldan sonra(Çeşme-Beyaz Evler Plajı).Su tabi ki buz gibi Nisan civarıydı neyse kız arıyoruz bu sırada baktık kimse yok neyse iskeleden balıklama atlayacaz bu işte direk bombaladı tabi bende kız olmasada karizma yapacam ya (!) 60cmlik sığ suya balıklama atlarım.

Sonuç : Kol Kırık

Meali : Öküz olmamakta sınır tanımamak,Kol kırma sanatına bir adım

Dua et felç kalmadın.
Sosyal ağlarda paylaş

Kilyos halk plajında pazar günleri böyle şeyler olağan :).

Ben Boğaziçi Üni.'nin kilyosta özel yeri var oraya gidiyoruz bir ara güvenlikle hlk plajındakiler birbirine girmişti ahha. Bazen aralardan kaçanlar oulyo sanki böyle ilk defa kadınmış gibi bakıyolar sinir oluyorum ha orda yokmu var ama onlar üniversiteli ayılar :D

Not: Amacın ezmek değil ha sakın yanlş anlamayın[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

ehe 6 yaşında. büyükadada. karşı kaldırımdaki kıza artizlik olucak diye kaldırımdan kaldırıma koşarken ayagımdaki sandalet yoldaki taşların arasına girdi ve yere düştüm geçen faytonun atı kolumu ezdi. bi kol 2 kırık. yazım mahvolmuştu tabi =)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
SATILIK LAPTOP
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

benim babam 130 kg lik cüsseli bi adamdır
ben 8-9 yaşındayken tatil köyüne gitmiştik hani su kaydırakları olur fln olur ya oda kayıcaz
gittik babamla babam dedi oğlum sen git önce ben de geliyorum
kaydım suya indim şap diye ve veletliğin verdiği salaklık ile kaydıragın ucunda babamı bekledim son hatırladıgım şey babamın bana dogru gelişiydi
sonuç : omuz kırık :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...