Masteis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Birden aklıma geldi ve hatırladıkca gülüyorum,paylaşmak istedim; Geçen yıl arkadaş ile yüzmeye gitmiştik okuldan sonra(Çeşme-Beyaz Evler Plajı).Su tabi ki buz gibi Nisan civarıydı neyse kız arıyoruz bu sırada baktık kimse yok neyse iskeleden balıklama atlayacaz bu işte direk bombaladı tabi bende kız olmasada karizma yapacam ya (!) 60cmlik sığ suya balıklama atlarım. Sonuç : Kol Kırık Meali : Öküz olmamakta sınır tanımamak,Kol kırma sanatına bir adım[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 [signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bende yapmıştım o salaklığı.. Allahtan bi yerim kırılmadı ama tüm kafam kuma sürtmüştü.. 1 hafta saçımın diplerinde kum vardı, çıkmıyodu.. geçmiş olsun :) edit: bi yukardaki salaklığı değil :P[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 13 Eylül 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ahah antalya konyaaltı ya orası pauhauh[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 harbi LAN eski hali şimdi alakası yok MAUH! Koptum resme ya... Antalyada Bİ kaya var Falezlerin orda Atlıyorlar Kütükleme kopuom ya euhe..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 küçücüktüm tefeciktim yazlıkta tuvaletteydim merdaneli makina vardı ulan kalkarken ayağa elimi oraya koymuşum anam bi baktım elim öbür taraftan çıktı çizgi filmlerdeki gibi oldu allahtan makina bozukmuş dandik bi makinaymış evin elektiriği attı durdu tam dirseğime gelince makina attı. Meğerse çok kalın şeyleri sıkamıyormuş makina doktor dedi o dirseğini geçseydi tuzbuz olurdu.Sonra başladı hikayeler anlatmaya anammm yaklaşık bi 15 gün kolumu hareket ettirmekte zorlandım aşırı derecede ezilmiş. tabi o zaman aldı ufacık kolu yiyosa şimdi alsın[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 o resim ne ya muahah bende ıstıyorum[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben sadece izlemek istiyorum:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya o resmin gerisini çok merak ediyorum yaa...süperdir herhalde..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Yanlız sığ suya balıklama atlamak çok sakat . Sığ olduğunu bilmeyip de kolların yere değince boşalabilirdi ve boynun kırılabilirdi . Aman .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bu tip olaylarda sınır yok maganda rulazzzzzzzzzzz[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 60 değilde 50 cm e balıklama atlayıp yere değmemek de mümkün. doğru açıyla kıvrılabilirsen.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Masteis, 13 Eylül 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Birden aklıma geldi ve hatırladıkca gülüyorum,paylaşmak istedim; Geçen yıl arkadaş ile yüzmeye gitmiştik okuldan sonra(Çeşme-Beyaz Evler Plajı).Su tabi ki buz gibi Nisan civarıydı neyse kız arıyoruz bu sırada baktık kimse yok neyse iskeleden balıklama atlayacaz bu işte direk bombaladı tabi bende kız olmasada karizma yapacam ya (!) 60cmlik sığ suya balıklama atlarım. Sonuç : Kol Kırık Meali : Öküz olmamakta sınır tanımamak,Kol kırma sanatına bir adım Dua et felç kalmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Saeros, 13 Eylül 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Yerlerdeyim.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Kilyos halk plajında pazar günleri böyle şeyler olağan :). Ben Boğaziçi Üni.'nin kilyosta özel yeri var oraya gidiyoruz bir ara güvenlikle hlk plajındakiler birbirine girmişti ahha. Bazen aralardan kaçanlar oulyo sanki böyle ilk defa kadınmış gibi bakıyolar sinir oluyorum ha orda yokmu var ama onlar üniversiteli ayılar :D Not: Amacın ezmek değil ha sakın yanlş anlamayın[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 konyaaltınıda ne hale getirdiler :D[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 iki gün önce ikbal otelinin su kaydıraklarında şekil yaparak kayarken kol üst taklalama düşerek kolumu kırmaktan zor kurtardım.lif gibi birşey yırtıldı herhalde ağır şeyleri kaldıramıyorum iki gündür.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ehe 6 yaşında. büyükadada. karşı kaldırımdaki kıza artizlik olucak diye kaldırımdan kaldırıma koşarken ayagımdaki sandalet yoldaki taşların arasına girdi ve yere düştüm geçen faytonun atı kolumu ezdi. bi kol 2 kırık. yazım mahvolmuştu tabi =)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben kırmadım bi yerimi. kendimi bildim bileli süt içerim , kemikler sağlam. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hadi yaralarımızı anlatalım. Ben de suratımı taştan yapılma bir çöpe çarpmıştım, her tarafım kan içinde zar zor geldim eve hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ben camlı kapıya elimi bir atmışım:) çektiğimde camın yarısı elimle geldi:D Dikiş atıldı fln. Uyuşturucuda fln bana mısın demedi feci sızladı dikerken..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corwin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 benim babam 130 kg lik cüsseli bi adamdır ben 8-9 yaşındayken tatil köyüne gitmiştik hani su kaydırakları olur fln olur ya oda kayıcaz gittik babamla babam dedi oğlum sen git önce ben de geliyorum kaydım suya indim şap diye ve veletliğin verdiği salaklık ile kaydıragın ucunda babamı bekledim son hatırladıgım şey babamın bana dogru gelişiydi sonuç : omuz kırık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 HİHOHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 benim de kırılmadı biryerim ama küçükken çok yarıldı başım dudağım falan. bu balıklama olaylarında kol kırılmasından öte omurilik zarar görürse felç olayları oluyor, esas onlar çok kötü.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 annemin teyzesinin oğlu balıklama dalmaya kalkmış , şimdi 20 senedir tekerlekli sandalyede. yazık yani. ama adam o ellerle bilgisayar kullanıyor , mühendis gibi bi şey. helal olsun demek lazım.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar