Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyenin önemli! gündemi : Gamze Özçelik!

sinned

Öne çıkan mesajlar

peki sonra yarim yamalak kulaktan dolma bilgiyle ortaligi karistiran dolsun di mi... zaten neyin ne oldugunu bilmeden insanlar yeterince yorum yapiyo. kaynana programi var, izleyen de izler. istemeyen NTV'yi acar, CNBC-E'yi izler. daha nice kanal var. ama bir toplum dayatmayla entellektuel olamaz. ayrica bizim ulkemizde herkesin entellektuel oldugu dusuncesi beni asiri derecede korkutuyo, bir gunde basimiza yikariz devleti.

herkesin "onemli" seyleri bilmesi gerekmiyo.

bu resmen tecavuzdur ve kim oldugu belliyse (eski basketbolcu sevgilisi!?!?!) baya bi zor duruma dusecektir kesin...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
King_Tiger, 10 Eylül 2005 20:16 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik'in suçu, sevgilisiyle resmi nikah kıymadan dört duvar arasına girmesidir.

sen ölsene?[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here?
The abuse that we use I do not longer care
The cold worms and me, we are all right, we are free
The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide.

In Flames We Trust.

Sosyal ağlarda paylaş

Uyuşturulmuş olduğu çok belli g.ö.'nün davranışlarından anlaşılıyor.Başını kaldırıp bakacak gibi olurken 2 sn sonra başı düşüyor.Şöylede olabilir,sarhoşluk üzerine uyuşturucu ve o an tecavüz ediliyor,uyandığında hiç birşeyden haberi yok.Çünkü salak mı o kız kendisini çektirsin[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

G.Ö tabiki farkında Gülben Ergen in olduğu gibi.

Neden bir Merve İldeniz in Ebru Şallı nın Demet Şenerin videoları yok ?
Yada Deniz Akkaya nın vs.

reklam peşinde koşmuyorlar.

asıl suç tabiki medyada orospuya mağdur kadın imajı veren medyada.
Herkesin neyin ne olduğunu biliyor.
2 hafta sonra barlarda el ele başkasıyla çıkarken görürüz.
Canı sıkılan yine halk olur.

Medyada haklı.
Başbakanın avrupa müzakere konuşmasını dinlemek yerine Semra Hanımın oğlu Ata nın çüküsünün presesini merak eden halka böyle haber dayıyacaksın.
diyorum ya herşeyi hak ediyor diye.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bone, 10 Eylül 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
gamze özçelik çıkıp açık açık kendisinin olmadığını söyledi.
eski basketbolcu sevgilisinin şantajıymış.

nerde "bu benim videom, beni bayıltıp tecavüz ettiler" felan dedi ki? ben hiç duymadım bunu.

bir de nedense her olayı abartma var bizde. yani biri bana şantaj yapsa, "bone çok kötü kumarbaz, bana borçlu, parasını vermiyor, beni dövüyor" dese ona da inanacaksınız.
bu olaya da inanıyorsunuz...

Cevap verilmiş ama genede söyliyeyim,mesajımda da demişim değil mi biraz önce haberlerde izledim diye?Bu kadar zor mu okumak?pff.

Neyse ben yazdıklarımın hiçbir yerinde gamze özçelik suçludur,bilerek yapmıştır bunu,ya da sevgilisi yapar en doğal hakkıdır demedim!Bu bir.Ayrıca kadının cinsel ilişkiye girmesi hakkında da tek bir yorum yapmadım,bu da iki.Tutupta burda bu kadının kiminle ne halt yediğini tartışıcak değilim.Beyan ettiğim fikir kadının alkollü olduğu ve şayet gizlice çekilmişse adamın yaptığının büyük şerefsizlik olduğuydu.Ama sanırım bu da gözlerden kaçmış,ilginç.
Esas değindiğim nokta, bu olayın detayı,daha önce neler yaşandığı,bu kadının 1 - 1.5 haftadır neden sustuğu gibi hususlar gün ışığına çıkmadan - ki bunlar mahkemede belli olur ve sayılı kişiler bilir,bizide ilgilendirmez - medyanın bu olayın üzerine gidip g.ö. i kanatlı melek ilan etmesi.Bunu 7-8 haberlerine taşıması.Bu pisliği yapan,videoyu basına internete veren adam sizce bundan başka birşeymi amaçladı?Ne olcak o herif ceza yiycek,hatta yemez bile belki,nasıl ispatlıcaklar ilaçlı içki olduğunu,kendi rızasıyla yapmadığını bu işi?İki sevgili içki içip sevişiyor,adam kameraya alıyor.Evet belki gizli yapıyor ama bunu mutlaka inkar edicektir vb....Böyle uzar gider.

Bir arkadaşta verdiğim pkk örneğine şehit görmek istemiyorum demiş.Kaparsın tv ni kardeşim,o şehitleri görmedikçe insanlarımız,çıkar her türlü eylemi yapar her türlü pisliği savunurlar bu ülkeyi bölmek isteyen namussuzlar.Senin tv de göreceğin şehit,gerçeğinin onda biridir,bunuda bilirsin heralde.

Herneyse umarım anlatabildim demek istediklerimi.Gözünüzü seveyim biraz daha anlayarak okuyun,tutupta bana sen onu savundun bunu savundun demeyin ya da "madem ilgilenmiyosun neden yazıyosun" gibi zekice! (tabii ki sözde) mesajlar vermeye çalışmayın,gerek yok.

[Bu mesaj sinned tarafından 10 Eylül 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@blackchaos: gamze özçelik'in, olanların 100% farkında olduğunu nasıl anlayabildin?

@sinned: savunma meselesini sana söylememiştim, sanırım üzerine alındın. ama bu topiği başlattın, ve bu topic, gamze özçelik'in kiminle ne haltlar yediği hakkında. tartışılan konu da ister istemez buna dönüyor. buna vakit harcayacağımıza daha mantıklı, bize gerçekten bişeyler katabilecek olan şeyler tartışabilirdik, ama topiği açtın ve vaktimizi buna harcıyoruz, hatta bu bir çeşit "reklam"sa buna alet oluyoruz.

bi de öküz altında buzağı aramayın, reklam yapmanın daha kolay ve temiz yolları da var.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sinned, 10 Eylül 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
said:
araba_200, 10 Eylül 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
benım onun o kadın olduguna inanmiyom fake bu fake ayrica aynı konu garbage de var

Yani?Sen inanmıyor olabilirsin.Kadın o görüntülerdeki benim dedi,ama kaçırmışsın sanırım.
Bu arada haberlerden iki dakika sonra açtım konuyu,ama seni rahatsız etmiş,kusura bakma.
Benim mi dedi ? Ben inkar ettiği diye biliyorum ?[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 10 Eylül 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
ancak söylediğin yanlış şeyler de var, gamze özçelik bunu kendi rızasıyla yapmış olamaz. videoya çekilmesine göz yumması aklına yatıyor mu?neden bütün kariyerini, namusunu tehlikeye atsın? emin ol ki o filmi "kendi rızasıyla" çektiği yönünde bi kanıt olsaydı bütün haber bültenleri onu günah tohumu seçer, taşlarlar, hakaretler ederlerdi. "büyük skandal". sibel kekilli olayını hatırlatmak isterim bu noktada. ilaçlı içki, veya aşırı içki, ne farkeder? sonuçta o adam gamze özçelik'i bilinci yerinde değilken videoya çekmiş, ardından internete yaymış. bu büyük bir şerefsizliktir, ahlaksızlıktır.

bu ülkede böyle olay yaşayan bütün sanatçılar bu olayların sonunda muhakkak güçlenerek çıktılar piyasaya(bknz. gülben ergen) bence bu tamamen reklam amaçlı bir olay eğer filmi izleyenler varsa bi yerde popo bölgesine yakın çekim yapıo orayı görenler varsa zaten bu kızın namusunu pek önemsemediği görülüyor .o yüzden içimde ne bi acıma duygusu ne bişey var zaten yeni filmide gelio ohh mis gibi tiraj yaptı şimdi yazık ya türk milletini kandırmak bu kadar kolaymı ?[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60]
Ella Of Stormscale Assistant Priest[60]
Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45]
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılanın iğrenç ve saçma bişey olmasının yanında videonun konsepti de ekleniyo.
Ama ben IYH BU NE LAN demedim.
Sevmedim diyemem. bunun için de iğrenç falan derseniz.. ne diyim siz biliyin.
gamze özçelik bana göre türkiyenin bir numarasıdır budur bunca etkilenmem sanırsam.[signature][hline] selam : )

[Bu mesaj elaidi tarafından 10 Eylül 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi sırf bu olsa? milletin %40 tan %80 e kadar (bölgelere ve şehi,rlere göre) bu tip salak insanların oldugu, bilgisayarlı egitim yapciaz diye dogudaki cocuklara anca sex.com u ogreten bi hükümetin yönettigi bi milletin vatamdaşı olmak beni türkiyeli olmaktan utandırıo onu geçtim hadi diger ülkelerinde gerke avrupa gerek amerika gerek asya bizden farkı yok onlarında durumu kötü, bizim dışımızda hangi millet ne kadar sorumsuzlugu igrençligi varsa uydudan dünyanın her tarafından görülebilecek şekilde yayınlıyor? bu bile utanmam için sebep zaten ne diyorum türk olamktan degil türkiyeli olmaktan şikayetciyim keşke kurtulu ş savaşında veya ondan sonra yaşamış olup vatanımıda ırkım kadar sevebilseydim[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sinned, 10 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
Cevap verilmiş ama genede söyliyeyim,mesajımda da demişim değil mi biraz önce haberlerde izledim diye?Bu kadar zor mu okumak?pff.

Gözünüzü seveyim biraz daha anlayarak okuyun,tutupta bana sen onu savundun bunu savundun demeyin

birincisi sadece sana kasti birşey yazmadım ordakileri.
ikincisi tık:
"Genç oyuncu Gamze Özçelik, görüntülerdeki kişinin kendisine çok benzeyen biri olduğunu ancak kendisi olmadığını, yakında evleneceği için böyle bir komplo kurulduğunu söyledi."
"Ajanstan yapılan açıklamada, Gamze Özçelik’in tek üzüntüsü görüntüdeki kişi kendisi olmasa da insanların kafasında böyle bir yanlış anlamayla yer edinmek."

Üsttekiler ne kadar doğru bilemiyorum. Ama kendi açıklaması bu yöndeydi, ben de bunu yazdım orda.
ha, ters çizip farklı birşey söylemişse bugün, bilemiycem.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Agent_47, 10 Eylül 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
her gecen gün türk olmaktan degilde türkiyeli olmaktan utanıyorum

Çok iyi bir söz...

Gamze Özçelik'i tartışmayalım daha, her şey ortada zaten.. Kimin ne mal olduğu belli... Bedenlerini sağda solda satanlara ne denir biliyoruz.. Ancak ünlü olunca mağdur oluyorsunuz o başka..

Karşısına çıkıp saati kaç para desem fazla bir miktar söylemez umarım.. Hatta patiler olarak toptana anlaşabiliriz... Gruba indirim vardır mutlaka...

Kimisi kasediyle gündemde olur, kimiside kasediyle.. Artık kasetleri siz ayırt edin...

[Bu mesaj m-joy tarafından 10 Eylül 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj m-joy tarafından 10 Eylül 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yani seni anlayışına göre, magazin dergilerine soyunan veya çıplak pozlar veren herkes orospu?
peki bu durumda böyle şeyi yapan erkekler ne oluyor? onlar da mı orospu?
hatta şener şen bile soyunmuş zamanında, o zaman o da orospu?

ayrıca lütfen karıştırmayalım. sadece sexi pozlar vermekle, sokakta birisinin ona "saatin kaça olur abla" diyince "olur" diyecek kadar "kaşar" olması arasında fark var.

onu yapan bunu da yapar demeyin. bu durumda bikinili rolleri veya öpüşme rolleri yapan tüm tiyatro ve sinema aktör/aktrisleri size göre orospu oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...