Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim ?

Stalkerx

Öne çıkan mesajlar

Serverların rezilliği yüzünden pingi iyi olan bir tanesinde ben bir paladin , arkadaşım da Druid açtı , ve karakterler şu anda level 30 , paladin hakkında diğer insanların da görüşlerini merak ettim .
Bana kalırsa ;
Paladin tam anlamıyla Overpowered bir karakter , healerlık var , tanklık var , damage deseniz gayet güzel damage i talentlara göre , chance on hit %67 stun özelliği var .
Druid paladin Combosuna gelince :
Bizde mi bir sorun var yoksa Classların dengesizliği mi kavrayamadım , 2 kişi levellarimizdaki instanceları gayet rahat yapabiliyoruz ,

Özetle bu ileride mi dengelenecek ? Yoksa paladin gerçekten benim düşündüğüm gibi Blizzard'ın tam anlamıyla "torpilli" si mi ?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

canını sıkma kardes pala ıyıdır karızması vardır :)
yapacagın tek sey tek olarak dolasma :)
dun daldılar ben ve arkadasa lvl 60 rouge + lvl 59 ben
rakip lvl 60 priest mage hunter tamam olduk dedıgım anda bir ally lvl 60 rogue birden hidendan cıktı allah dedım :) ve kestık adamları :) sonra hepsını resledım flam cok zevklı bır olay.tamamen karakterınle birebir secebilirsin :) zaten bende ya warrıor olurdu ya pala ben pala sectım :)
ayrıca fena sekılde sınır oldum test serverının new lınkını bulamadım talenlara bakacam sınır oldum resmen
[signature][hline]LVL 59 human paladin burning legion
Guild - Buried Innocence

BL deki BRONZE BAR cınız :)

[Bu mesaj jonywayt tarafından 12 Eylül 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O levellarda her seyi yapabilir evet.

Ama kutuplasmanin oldugu yüksek levellarda farkedersin ki, her seyi yapar ama hicbir seyi tam yapamaz.

Paladin support classtir, aurasi blessingi ve res kuvveti icin alinir instancelara. Hakkini vererek oynayan holy paladinler MC de guildlerine cok büyük katki saglarlar.

Ama altin caglarini yasiyorsun, 20 level sonra bir mobu, warriorin kestiginin 3 kati zamaninda kesiceksin : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin pve de düşük level olsun 60 olsun çok iyidir. Eğer buffları manuel atıyorsan 5dk'da bir tüm raide buff atmak pek zevkli olmasada, dahil olduğun grup sayende baya bi güçlenir. Resurrect, heal ve seal of command şansına bağlı olarak gayet etkilidir.

Paladin pvp de de kanımca gayet iyidir. Hiç bir class karşısında ezilmez, çoğu üzerinde üstünlük kurar. Pve de kaçamaz (divine shield+h.stone saymazsak), paladin zaten kaçmaz :) ,kaçanı da kovalayamaz (Swiftness potion önerilir.).

Kanımca paladinin tek sıkıcı noktası var, o da özelliklerinde olsun, büyülerinde olsun, vuruşlarında olsun estetik hareketler olmamasıdır. Bu da sanırım oyunu biraz monoton hale getiriyor. Ayrıca seal of command kullanıyorsanız işiniz biraz şansa kalmıştır (gerçekten paladin gibiyseniz işi götürürsünüz :) ).

Druid-paladin eşleşmesine gelince, bence eğer illa paladin deniyorsa yanına damage dealer bir class (hunter yada mage önerimdir, hem su bakımından :) ), illa druid deniyorsa yanına rogue seçilmelidir (ikisininde stealth olabilmesi çok işe yarayacaktır.). Druid-paladin eşleşmesinin kötülüğü ne derseniz, hızınız diğer eşleşmelere göre çok daha yavaşlayacaktır.

//60 Paladin, Hunter[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org

[Bu mesaj DasDa tarafından 13 Eylül 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pve maksatlı seçtiysen paladin rahat sayılır, ama ileride 5 saatte filan öldürmeye başlayacaksın mobları. 60 olduktan sonra mc yapayım dersen priest gibi oynayacaksın filan. pvp dersen mananı kullanamadan earth shockla yatacaksın aşağı filan. torpilli yani, shield açınca nasılsa haritadaki kırmızı herşey devriliyor.. :-p[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 13 Eylül 2005 04:18 tarihinde demiş ki:
pve maksatlı seçtiysen paladin rahat sayılır, ama ileride 5 saatte filan öldürmeye başlayacaksın mobları. 60 olduktan sonra mc yapayım dersen priest gibi oynayacaksın filan. pvp dersen mananı kullanamadan earth shockla yatacaksın aşağı filan. torpilli yani, shield açınca nasılsa haritadaki kırmızı herşey devriliyor.. :-p

Bi topic dede shaman a laf gitmezse olmaz.Hakkaten ya ne diye paladin oynuyorsunuzki Sado-Mazohist sanırım oynayanlar ezilmekten acı çekmekten zevk alıyorlar :-)
Sosyal ağlarda paylaş

paladini en güçlü bulduğum sınıf olduğundan oynamıyorum ki. ben daha oyunu almadan önce ne bulacağımı biliyordum ama başka bir karaktere de niyetim yoktu çünkü seviyorum konseptini her açıdan. yalnız wow'da da değil bu..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

paladin konusunda tek diyebilecegim sami dinlemeyin :)

elinden gelse mcye falan pvp setle gidecek zihniyette bir paladindir kendisi

ragnarosa 1500 soc crit vurdum diye bagirir kesin raid chatte[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca eathshock yiyip ölecek kadar da noob dur.paladine earthshock atan bi şaman ölüdür aslında.tabi karşısındaki paladin sam deilse lol :D[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 13 Eylül 2005 09:44 tarihinde demiş ki:
paladin konusunda tek diyebilecegim sami dinlemeyin :)

elinden gelse mcye falan pvp setle gidecek zihniyette bir paladindir kendisi

ragnarosa 1500 soc crit vurdum diye bagirir kesin raid chatte

ben paladin açmadan önce her çeşit salaklığı okuyup kabullenmiştim ama int cloth giyip geriden heal atan tipleri duymamıştım. talent revision olsun da hele, şaman gibi nereye 31 verirsek orada öküz gibi olalım.. :-)

earth shock rank 1: oyunun en beleş interrupt'ı. paladine değil elwynn davşanlarına bile atılır.. :-p[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...