kermit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya şimdi bana ilk defa böyle bi mail geldi bunu yollarsam 20 kişiye listemdeki saat 11 de beni biri arıycakmış ve mutlu bi haber vercekmiş bana verebilceği tek mutlu haber olm absolut buldum bi tane gel beraber içelim olabilir. her neyse konuya gelelim bu adamların amacı ne yani kazancı varmı bu mesajları böyle millete yollayınca felan ne kadar çok kişiye yollanırsa çok mu para kazanıyo bu adamlar olayları ne yani ? Devleti parçalamakmı yoksa ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yollama sil inatla.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 silicemde düşünüyom şimdi absolut yalan olabilir[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Olm bende var peder de geldi zaten gidiyorum ben.İstersen gel beraber takılırız.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 banada zırt pırt yolluyorlar ayrıca bunları yapan patilerde var Mesela adını açıklamayım takma ismini söyliyim Bellow geçen baktım 20 kişiye yolla yollamassan çükün düşer yazıo többee dedim zındıklar[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 onları hiç düşünmeden forwardlayıp Allah kabul etsin diceksin:)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Zephyros, 12 Eylül 2005 20:07 tarihinde demiş ki: Olm bende var peder de geldi zaten gidiyorum ben.İstersen gel beraber takılırız. antalyadayım durun elleşmeyin absolut gelcek kanıma girmeyin varmı bu adamların bi kazancı peki bu duları kabul olduktan başka bi kazancı felan [Bu mesaj kermit tarafından 12 Eylül 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben öle mesajları okumadan direk siliyorum..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: kermit, 12 Eylül 2005 20:05 tarihinde demiş ki: bu adamların amacı ne yani maksat forward olsun, maksat insanlar saçmalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bi tane flash vardı adam üstüne basa basa bu maili yollarsam başım göğe ermiycek şeklinde bağrıyordu.Onu aradım da bulamadım. Ahanda buldum. http://www.softlab.ece.ntua.gr/~sivann/pub/swf/may02-smilepop-soapbox4.swf [signature][hline]By The Hammer of Moradin! [Bu mesaj zamo tarafından 12 Eylül 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 adamların maksatı zaman gecirmek isleri gucleri yok boyle maillerle ugrasiyorlar hatta bazilari isi ilerletiyo "EKİ EKİ" diye gulerek kendileri bi tane yazip forwardliyorlar[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yan harbi çok komikk..adamlar resmen eglenioalr yani..hayr bi de insan psikolojisi dielimki bunu yollamasan başına bişi gelcek dediler sen yollamadın we başına kotu bişi geldii.insanlar sırf yollamadık die büle oldu die düşünrler hatta düşünenler bile wardır:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bu gğne kadar yüzlerce geldi hiç forwardlamadım , halada başıma felaket gelmedi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Internet ortamının dua stili olm bunlar. Ne kadar çok kişiye forwardlarsan o kadar fazla cennete gitme şansın artıyor.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: bLackcha0s, 12 Eylül 2005 20:07 tarihinde demiş ki: Mesela adını açıklamayım takma ismini söyliyim Bellow muahahaha[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Mavi, 12 Eylül 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Internet ortamının dua stili olm bunlar. Ne kadar çok kişiye forwardlarsan o kadar fazla cennete gitme şansın artıyor. nolur nolmaz bi şansımızı deneyim ilk defa başıma geldi cidden bi absolut olsa iyi gider birayla felan kafa olmuyo tekel vodkasıyla felan[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Onla ilgili bir dedikodu vardı. Diyorlar ki bu forward hikayesini başlatan adamlar reklam pazarlamacıları falan. Ne kadar çok forward gelirse o kadar mail adresi değiştiriyor ya adama mail döndüğü vakit elinde belli bir mail grubunun mail adresleri oluyormuş. Ne kadar doğru bilemem...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yolla 20 kişiye.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 aa yeni mesaj gelmiş aa hödö den gelmiş ne gelmiş bakiyim bu mesajı 20 kişiye bölümünü gördükden sonra delete tıklıyorum başı hiç birşey geldi mi hayır hiç onları yapıp istediği olan olmuşmu zannetmiyorum ee o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bende 7 kişi yazıyodu. yolladım 7 kişiye ve şu anda aklıma sürekli intahar etmek geliyo.[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize... Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yanlış yollamışsın...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Daha beterleri var... 13 kişiye yolla yollamazsan iflas edersin hapse girersin ölürsün sakat kalırsın diyenler filanda var... Bunların hepsini bulup bilgisayarlarını yedirmek lazım ama... Bi yerden sonra insan bıkıyo harbiden:P[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 gelmedi absolut yatıyom ben[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 [signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar