Gothic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arkadaşlar dün akşam üstü fuara gittik,gezelim görelim stand gezip broşür topluyalım diye ama işin komik tarafı madcat la karşılaştım ben madcat i hiç yüzyüze görmedim sadece msn den fotosunu görmüştüm ve aramzıda geçen msn diyaloguna bakın kopucaksınız: [spo1=İŞTE GEÇEN DİYALOG]블๑Fuchs: aga sen fuara gittinmi ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: dün gittim 블๑Fuchs: gece mi ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: eh 블๑Fuchs: babanlamaı gittin ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: 6-8 arası ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: evet 블๑Fuchs: senin baban bankacımı lan 블๑Fuchs: BANKACIMI ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: evet 블๑Fuchs: A.Q ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: oha? 블๑Fuchs: DÜN KARŞILAŞTIK 블๑Fuchs: LAN 블๑Fuchs: ZUAHAHAAH ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: NE? 블๑Fuchs: SELAM DEDİK YA ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: LAN ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: OHA 블๑Fuchs: MAUAHAHAHAA ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: AUYGZGYADS 블๑Fuchs: HATIRLADINMI ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: MUHAUHUHZUH ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: evet? ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: AUHZSDUHDSZ 블๑Fuchs: KESTANE ŞEKERİ YİYODUN ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: EVET ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: HMUAHSDGH ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: AZUSHDAUHSZD ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: PUHAHUOS ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: pejonun önünde ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: ulan ................ ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: niye sormadın ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: MUHAUHZUHZ öldüm lan 블๑Fuchs: ZUAHAHAHA 블๑Fuchs: ŞAPKA VARDI KAFANDA 블๑Fuchs: :) ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: evet 블๑Fuchs: MAAUAHAHAH ALLAHIM ÖLDÜM YA ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: OHA ...................... ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: AZUHSDUHZ 블๑Fuchs: YUH E ŞANSA BAK ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: MUHDHSPUJ 블๑Fuchs: MAUAHAHHA 블๑Fuchs: ABİ KOPTUM EVİN İÇİNDE YA ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: ZUZUZUZU ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: bende ............... ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: süper işe bak 블๑Fuchs: NEYSE GÖRMÜŞ OLDUK 블๑Fuchs: 2 SANİYELİK ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: olm dün niye şey etmedin 블๑Fuchs: OLUM JETON DÜŞTÜDE 블๑Fuchs: ÇAKTIRMADIM ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: ya eben ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: ben seni hiç görmeedim ki ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: asda 블๑Fuchs: İLK GÖRDÜGÜM ADAMA SEN MADCAT MİSİN DİCEM 블๑Fuchs: :) 블๑Fuchs: LAN SELAM DEDİK YA ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: DİCEN 블๑Fuchs: SANA ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: AZUH 블๑Fuchs: YUH 블๑Fuchs: :) ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: ASUHZZUHZ ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: süper ya işe bak ·$1·#Metket....| Uyuyor.....1 ay.....: patiye yazalım 블๑Fuchs: ZUAHAHAHHAHA 블๑Fuchs: evet[/spo][signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE [Bu mesaj Gothic tarafından 11 Eylül 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kestane şekerleri sizi.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ahuazazdshua. küfürlerde çıkmış neyse. süper oldu ya hala gülüom..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya içime bi kuşku düştü gecenin bi vakti çok benziyo diye megersem babalarımız arkadaş çıktı iyimi işe bak lol :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ilk defa barı$ın böle azuha gibili gulme efektlerini cok kullandıgını gordum hehe.ha bu arada bır sacını kestır olm $apkayla butunle$tın yemınle.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :) Valla güzel dialog. Özellikle kestane şekeri olayına bittim :)[signature][hline]Tek başıma mutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kestane şekeri devam etti sonra... [spo1=Tıkla][12:18:39] Metket....| : ÖLDÜM BE ABİ [12:18:40] ??Fuchs: ZUHAUHAUAHAUH [12:18:42] ??Fuchs: HALA GÜÜYOM [12:18:44] ??Fuchs: :) [12:18:46] ??Fuchs: BENDE YEDİM [12:18:47] Metket....| : AZUHDSHIZD [12:18:49] ??Fuchs: KESTANE ŞEKERİ [12:18:52] ??Fuchs: ALLAHIN İŞİNE BAK [12:18:53] Metket....| : güzel oluo [12:19:00] Metket....| : LAN [12:19:02] Metket....| : AZUHUHZUH YA [12:19:06] ??Fuchs: AYNEN [12:19:08] ??Fuchs: YORUM YOK [12:19:09] ??Fuchs: :D [12:19:13] Metket....| : AZUHSDUHZSDHZDS[/spo][signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 e yuh :)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kestane $ekerimi yedim,seni msn de bekliyorum.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 MUHHAHAAH lardan okunmuyor=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 o anın heyecanıyla aşırıya kaçmışız bende yeni fark etttim :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 11 Eylül 2005 12:33 tarihinde demiş ki: MUHHAHAAH lardan okunmuyor=) gerçekten muhabbetin yarısı MAUHZUAH ZAUHZAUH ZUHZUHA.. edit:bu arada madcat'in gerçek yüzünü gördünüz sayın seyirciler böyle konuşuyor patideki düzgün ve edepli konuşması zorlama :p [signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 11 Eylül 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 HAhAHAh Ivy Ankara'da gidip Apache ye "SEN APAÇİ MİSİN?" diye sormuş aehahe sen niye sormadın ehehehe[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 11 Eylül 2005 12:33 tarihinde demiş ki: MUHHAHAAH lardan okunmuyor=) yep! muahahhahah zuahahahah koptum muahahah zuhhahaha ne guzel diyalog =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 İzmirliler....:D[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scuba_bertunum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 MAtket'i az dövmedim ben aslinda küfürlü konusuo dia ha, süper bu diolog, öldüm ben de en az sizin kadar, ahuahu (bu da bana metten bulsati) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hani hoş güzelde cidden o aralara giren "laksdjlakj auhuzuh zuhuaha pauhau" cinsi şeyleri ne kadar kullanmışsınız başım agrıdı cidden okurken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kestane şikeri mi yidiniz ? :9 hoş bir anı , bir sada olmş.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mujuzuz Abujzushrfs dan bir şey okunmuyor ki .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 barışdan beklenbilitesi olan birşey..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 haklısın. asduhsa.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ehahahahah çok ii yaa :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 asduhsa :D[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar