Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Sezon finali yaptı, izlemediğim zebellah kadar bölüm olmuş çekip izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bitti bu sezon da. güzel dizi ya bu, seviyorum ben. sonu da iyiydi baya oha şaka gerçek oldu yalnız asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Emily Deschanel hamile zaten. böyle birşey olacağını bekliyordum. Booth'un yüzünde oluşan gülümseme ve arkasından bones un aynı şekilde karşılık vermesi süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Bende okulun bitmesiyle beraber White Collar'dan sonra bunu da bitirebildim. Güzeldi sezon finali mutlu oldum son sahnede sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ilk bölümlerini tekrar izlemeye başladım. ya izlememişim onları, ya da izleyip unutmuşum. baya zaman geçmiş aradan. Temperance Brennan karakterini sevmedim. illa her şey elle tutulması gerekiyormuş gibi davranıyor. fazla, çok fazla obsesif. havaya elini uzatıp "elleyemediği" için "hava yoktur" diyebilecek birisi. sceptic veya materyalist değil, daha farklı. sürekli bilimden bahsediyor mesela ama araştırma, paylaşım, deney, gözlem gibi faktörleri atıp sırf kanıt üstüne odaklanmış. Jack Hodgins de rahatsız eden diğer karakter. "I do science!" tribi atıyor, ancak işin içinde başka faktörler olduğunu unutuyor. egosu fazla büyük ve işini sadece "the man" ile mücadele etmek için yapıyor. Seeley Booth'u çok sevdim, diziyi izleme sebebim. Zaten Angel dizisinde de çok severdim. bu dizi biterse David Boreanaz'in benzeri başka bir karakterle dönmesini çok isterim. Angela Montenegro karakteri de ilgimi çekti. sanatçı olmayı amaçlayıp cesetlerle uğraşmak zorunda kalan bir kişiyi iyi tasvir etmişler. daha önce izlediğim bölümlerde Camille Saroyan da vardı ama sanırım ilk sezonda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 diziyi izlerken sanki x-files'taki mulder & scully'i izliyormuşum gibi geliyor. biri daha inançlı diğeri her şeyi bilimle özdeştiriyor felan. bi de 2x12 finali-> batman vs joker, dark knight filmini hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 başladı yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 - I sometimes think you appear in my life for the sole purpose of making me inadequate. - You give me far too much credit, Dr. Filmore. You're perfectly capable of recognizing your own inadequacies. hahahaha muhteşem ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 başladı yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mandalina Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 nasil bir thread bu ya senede bir biri post atiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 1 yil olmus yeni post zamani gelmis. Su dizi 8 sezon nasil yayinlandi, nasil izledim bilemiyorum ama 9. sezon icin anlasmislar ve onu da izleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 polisiye / medikal diziler tutuyor bir şekilde. bones'u ben bile izlemeyi bıraktım. 20şerden sayın bölümleri işte hepsi birbirine benziyor. karakter gelişimi, şahane diyaloglar falan da yok. bir belalı katiller iyi onlar da sezon başı 5 bölüm falandır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 valla 8. sezon cidden güzel değil ama izliyorum ben de. geçen FX'de vardı eski bölümleri. Bones'un annesinin kemiklerini bulduğu bölüm. Ne güzeldi ya sıkılmadan izledim. Diyaloglar, karakterler daha iyiydi o zaman. Şimdi böyle çok iç içe girdiler olmadı. Adam gibi kötü de yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Bones Cast: Bone Bonapart Bonecrusher One man. Three destinies. Who is the real one ? Who is the best WoT'er ? Summer 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Sezon finali vakti geldiğini son hafta fark edip alelacele Pelant'lı bölüm yazalım, belki biraz merak ederler de 9. sezonu garantileriz gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 FX'de denk geldim bende izliyorum, eğlenceli geliyor bayağı da şu hep aynı şekilde kendini tekrar etmesi beni de daha 15 bölüm izlemeden baymaya başladı. Gerçi benim başladığım yer şu Bones'un babasının davası, Zack'in olayı, İngiltere'ye gitmeleri vs. o bölümlerde başladım ben asdfads En son işte dün Jeffersonian'da bir eleman annesi tarafından öldürülmüştü onu çıkardılar ortaya vs. İlk sayfadan beri okudumda dizinin düşüşe geçtiği dönemler sanırım değil mi? Baştan başlasam sarar mı? Yoksa TV'de denk geldikçe izlemeye devam mı edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Polisiye diziler sevmiyorsan sarmaz, baştan tekrar Breaking Bad izlemek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar