Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bones

Catscratch

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
ilk bölümlerini tekrar izlemeye başladım.
ya izlememişim onları, ya da izleyip unutmuşum.
baya zaman geçmiş aradan.

Temperance Brennan karakterini sevmedim.
illa her şey elle tutulması gerekiyormuş gibi davranıyor. fazla, çok fazla obsesif. havaya elini uzatıp "elleyemediği" için "hava yoktur" diyebilecek birisi. sceptic veya materyalist değil, daha farklı. sürekli bilimden bahsediyor mesela ama araştırma, paylaşım, deney, gözlem gibi faktörleri atıp sırf kanıt üstüne odaklanmış.

Jack Hodgins de rahatsız eden diğer karakter. "I do science!" tribi atıyor, ancak işin içinde başka faktörler olduğunu unutuyor. egosu fazla büyük ve işini sadece "the man" ile mücadele etmek için yapıyor.

Seeley Booth'u çok sevdim, diziyi izleme sebebim. Zaten Angel dizisinde de çok severdim. bu dizi biterse David Boreanaz'in benzeri başka bir karakterle dönmesini çok isterim.

Angela Montenegro karakteri de ilgimi çekti. sanatçı olmayı amaçlayıp cesetlerle uğraşmak zorunda kalan bir kişiyi iyi tasvir etmişler.

daha önce izlediğim bölümlerde Camille Saroyan da vardı ama sanırım ilk sezonda yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
valla 8. sezon cidden güzel değil ama izliyorum ben de. geçen FX'de vardı eski bölümleri. Bones'un annesinin kemiklerini bulduğu bölüm. Ne güzeldi ya sıkılmadan izledim. Diyaloglar, karakterler daha iyiydi o zaman. Şimdi böyle çok iç içe girdiler olmadı. Adam gibi kötü de yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
FX'de denk geldim bende izliyorum, eğlenceli geliyor bayağı da şu hep aynı şekilde kendini tekrar etmesi beni de daha 15 bölüm izlemeden baymaya başladı.

Gerçi benim başladığım yer şu Bones'un babasının davası, Zack'in olayı, İngiltere'ye gitmeleri vs. o bölümlerde başladım ben asdfads

En son işte dün Jeffersonian'da bir eleman annesi tarafından öldürülmüştü onu çıkardılar ortaya vs.

İlk sayfadan beri okudumda dizinin düşüşe geçtiği dönemler sanırım değil mi?

Baştan başlasam sarar mı? Yoksa TV'de denk geldikçe izlemeye devam mı edeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...