Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Milita [basimdan geçen gzl bi olay]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar simdi metallicanin metal milita sarkisini dinliom bama geldi odaya allta sari ismi yazio sonra babm gordu metal milita yazisini sonra dediki ;
bu metalciler miltiami teroristmi dedi satanistmi dedi sonra ben tabi yerlerdeym koptum :lol:
bu olayi sizle paylasmak istedim basimdan gecen gzl bi ani oldu :)[signature][hline]-baba akü yok
-farları açık bırakırsan olmaz tabi
-baba akü komple yok
-wtf ?
mayfer, 05 Eylül 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
böyle yapınca kürtler pkklılar "aa türkiye türklerinmiş. boşver o zaman" dicekler. [/b]
Mesaj tarihi:
bızımkıler zamanında boyle uzun saçlı rockçı tıplermıs muzık konusunda karısmıyolar ama arasıra gelıp kıs bıraz sagır olcan fln dıolar[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
ya benm babmda eski pink floyd deep purolecılardan ama işte metalden nefret edio :lol:[signature][hline]-baba akü yok
-baba akü komple yok
-wtf ?
böyle yapınca kürtler pkklılar "aa türkiye türklerinmiş. boşver o zaman" dicekler. [/b]
Mesaj tarihi:
babam paso kızıyo bana lan bu ne böle dinlediklerin kafayı yedin iyice işte bunları dinleye dinleye.falan diye sürekli bağırıyo çağırıyo.bi gün fantomas-godfather cover ını dinlerken aynen şöle dedi..

-aa lan ne güzelmiş bu

bende bi şey diyemedim arada esiyo heralde çözemedim adamı[signature][hline]couple of dreams...
Mesaj tarihi:
bi insanın babasıın eski rockerlardan olması kotumu :-? :)[signature][hline]-baba akü yok
-baba akü komple yok
-wtf ?
Mesaj tarihi:
bende babamın hipi fln olmasını isterdim :p
Benimkiler hiç karısmıo hatta bana ayak uydurmak için konserlere fln beraber gideriz diolar...Gayet normal karşılıolar ama onnar pop fln dinnio :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Mesaj tarihi:
ben müziği açtığımda

BURAK KIS !! KISSANA ALOOO BURAAAAK KISSANA BURAK BURAAAAK!!

diyorlar.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
babam eski hippi ablam gotik takılıo anne kop kopcu ben metalci
aileye bak ya :lol:[signature][hline]-baba akü yok
-baba akü komple yok
-wtf ?
Mesaj tarihi:
metal milisleri adına!!
metallica şarkılarının türkçeye çevrildiği bi kitap vardı bende ne kadar komikti ya, bulsam da topic açsam.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
said:
Bone, 05 Eylül 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
keşke babam da hipi, eski rocker, eski metalci felan olsaydı.

abi nası ya?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
ne dion babamda jimi hendrix plakları var :)[signature][hline]-baba akü yok
-baba akü komple yok
-wtf ?

[Bu mesaj hellspe tarafından 07 Eylül 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benzer bi olay arkadaşla otururken başımıza geldi.
odada oturmuş metallica-seek and destroy dinliyoz.
babası girdi içeri bişeyler yapıyodu o sırada şarkının "searchiiiing----seek and destroy" bölümü geldi.
tabi adam dumur.(telaffuz nedeniyle , türkçede seek kelimesinin okunuşunun çağrışımını bilirsiniz) adam bize bakıyo,
arkadaş da bana o sırada "seek ne demekti?"
şeklinde sormak zorunda kaldı babasına duyurmak için.komik bi durumdu.[signature][hline]"I smell magic in the air!"
Mesaj tarihi:
ben de anneme heavy metali filan sevdirdim, hatta therion konserine benimle beraber gelmek istedi zor vazgeçirdim...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Mesaj tarihi:
Ultima online ı bilenler vardır ben uo oynarken babam spellbookun üzerindeki pentengramı gördü lan sen satanistmisin eşşek herif dedi pc yi 3 ay kaldırdı :D sonrada uo ile alakamı kesdim zaten :P[signature][hline]Rejim yapan aç pati.
  • Yeni Oluştur...