Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Milita [basimdan geçen gzl bi olay]

hellspe

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar simdi metallicanin metal milita sarkisini dinliom bama geldi odaya allta sari ismi yazio sonra babm gordu metal milita yazisini sonra dediki ;
bu metalciler miltiami teroristmi dedi satanistmi dedi sonra ben tabi yerlerdeym koptum :lol:
bu olayi sizle paylasmak istedim basimdan gecen gzl bi ani oldu :)[signature][hline]-baba akü yok
-farları açık bırakırsan olmaz tabi
-baba akü komple yok
-wtf ?
mayfer, 05 Eylül 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
böyle yapınca kürtler pkklılar "aa türkiye türklerinmiş. boşver o zaman" dicekler. [/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya benm babmda eski pink floyd deep purolecılardan ama işte metalden nefret edio :lol:[signature][hline]-baba akü yok
-baba akü komple yok
-wtf ?
böyle yapınca kürtler pkklılar "aa türkiye türklerinmiş. boşver o zaman" dicekler. [/b]
Sosyal ağlarda paylaş

babam paso kızıyo bana lan bu ne böle dinlediklerin kafayı yedin iyice işte bunları dinleye dinleye.falan diye sürekli bağırıyo çağırıyo.bi gün fantomas-godfather cover ını dinlerken aynen şöle dedi..

-aa lan ne güzelmiş bu

bende bi şey diyemedim arada esiyo heralde çözemedim adamı[signature][hline]couple of dreams...
Sosyal ağlarda paylaş

bi insanın babasıın eski rockerlardan olması kotumu :-? :)[signature][hline]-baba akü yok
-baba akü komple yok
-wtf ?
Sosyal ağlarda paylaş

bende babamın hipi fln olmasını isterdim :p
Benimkiler hiç karısmıo hatta bana ayak uydurmak için konserlere fln beraber gideriz diolar...Gayet normal karşılıolar ama onnar pop fln dinnio :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Sosyal ağlarda paylaş

ben müziği açtığımda

BURAK KIS !! KISSANA ALOOO BURAAAAK KISSANA BURAK BURAAAAK!!

diyorlar.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

babam eski hippi ablam gotik takılıo anne kop kopcu ben metalci
aileye bak ya :lol:[signature][hline]-baba akü yok
-baba akü komple yok
-wtf ?
Sosyal ağlarda paylaş

ne dion babamda jimi hendrix plakları var :)[signature][hline]-baba akü yok
-baba akü komple yok
-wtf ?

[Bu mesaj hellspe tarafından 07 Eylül 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benzer bi olay arkadaşla otururken başımıza geldi.
odada oturmuş metallica-seek and destroy dinliyoz.
babası girdi içeri bişeyler yapıyodu o sırada şarkının "searchiiiing----seek and destroy" bölümü geldi.
tabi adam dumur.(telaffuz nedeniyle , türkçede seek kelimesinin okunuşunun çağrışımını bilirsiniz) adam bize bakıyo,
arkadaş da bana o sırada "seek ne demekti?"
şeklinde sormak zorunda kaldı babasına duyurmak için.komik bi durumdu.[signature][hline]"I smell magic in the air!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...