Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakalın

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Adsl olan birlikteliğim salı günü bitiyor.Arkadan gelen dersleri verip ortalamamı yükseltmem gerekiyor.

Kısacası en az 6 7 ay yokum gibi bişey.

Beni unutmayın pls thnx[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Sosyal ağlarda paylaş

kendine iyi bak petrucci, kafalar telekoma olayıyla bir numarasın zaten benim gözümde bilesin=)

hayatta başarılar[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

aaahh tombalacı tipsiz seni şu derslerini yükselt de geri dön hem forumlara hem de msn e.ayrıca gitarını da yenile bu arada biriktirdiğin parayla artık.nerdeyse ben davulu yenilicem sen tel bile değiştirmiyon.
ayrıca derslrinin durumu grubumuzun selameti için de önemli.artık makroiktisat mıdır nedir onlara güzel çalış.
:horace:[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

hallet de gel. bekliyoruz[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...