BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Beyler Uo ya mı donsek nedir ya? Sam gel abi nebulada char acak orda tartaklıyım bare seni. Sen sword heal chivalry al bende necro fenc accam[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Blizz in isp si telia dan kaynaklandığı söyleniyor halen elinde binlerce tracert olan blizzden açıklama gelmedi. Blizzard European Tech Support suxxx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Serefsızım baktık olmuyo bız zaten uo serverı acıyoruz..Gm falan derken zevk alırız hıc yoktan ne bu dis dis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: BonePART, 01 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Beyler Uo ya mı donsek nedir ya? Sam gel abi nebulada char acak orda tartaklıyım bare seni. Sen sword heal chivalry al bende necro fenc accam abi daha iyi fikrim var free servera geçelim guild kuralım 40 kişi tavşan keselim nasıl fikir?[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Deacon, 01 Eylül 2005 23:50 tarihinde demiş ki: tam grubu oluşturduk, summoner ı kesicez, bi lag girdi. bekledik biraz. sonra 1 dk lik ara oldu o arada kestik, loot'u yaptık server gitti. "we are paying for this" Dün summonerı kesdik eğildim ödülümü alıcam gitti bağlantı . Yabancılarda bi sorun olmadığı için grup dağılmış gitmish summoner rövanş için beni bekliyordu ....[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yabancı arkı olup icq msnden falan bi sorun bakalım onlarda disconnect oldumu bize has birolay mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Geçen ay 2-3 günlük uzatmışlardı süreleri.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: BonePART, 01 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Beyler Uo ya mı donsek nedir ya? Sam gel abi nebulada char acak orda tartaklıyım bare seni. Sen sword heal chivalry al bende necro fenc accam yok abi sen uo'dan bıkmamışsın ondan e-bolt atıp elde vanquishing sallayan şaman açmışsın, ben pure mage tadında pure paladin takılıyorum işte burada, kafam rahat.. :-)[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Var ya bi avalon da uo oynarken laga falan bu kadar sayardım bı de sımdı blızz e sayıyom ıkısı arasındakı farka vbakıyom da hll be avalona :P [Bu mesaj silverhoof tarafından 02 Eylül 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben utanırım sormaya.. sonra alay konusu olcaz.. siz hala 56k modem kullanıyorsunuz dimi dicek..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım) Guild - Pain Train Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D) Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Technical Support forumuna göre aşağı yukarı epey insanda var aynı sorun yabancılar dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bize has bir olay olduğunu sanmıyorum , guildde herkes aynı sorunu yaşıyordu ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 beles gun olayini yaptilar bir ara yalniz sorun sirf bizde degil oyundan dusmeden once ifte millet deliriyordu lag yuzunden (o lagin yaninda birde lfm ubrs diye bagiran bir tip vardi dovesim geldi bir an )[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu lagda millet nasi instance a gidiyor malmidir nedir lvl 55 elitten 15 kisilik grup wipe yer :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 tuh tam staff farmliycaktim ayip[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Abi 40 kisi raid yapsak davusan kesebilir miyiz?[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 fakeböyle bazı anlar vardır ya off dersiniz gaz olursunuz ben bu gazla 60larım ulan dersiniz ben tam oıturdum 60 a kasıyorum.. derken server gitti.... ya sen şu allahın işi vs... fake[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Inşallah problem herkezde vardır yoksa adım Nınjaya cıkıcak adam tam +15 str ıcın malzemelerı verdı dısc oldum :([signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hayırlı bır cokus olsun patch gelsın[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Şimdi o adam GM ye de söyler 3 gün kapatırlar hesabını :P[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Onu bunu bırakın da cıdden sınır yapmaya basladı ne uyuz bı olay ya..Orjınal oyun oynuyosun parasııyla ama rezalet 3 saat var bı saat yok oyun tobe yarabbım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bende yeni char acmnıstım lvl 7 idi lvl 8 olmasına 32 xp vardı boyle frostbolt a bastım.. oyle baka kaldım ekrana... casttime baya uzamıs..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım) Guild - Pain Train Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D) Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oldu o char :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 SAm gel la korkma bak magery almıcam hacı gel la gel. HAde sana bide +25 stat ps verelim[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minm Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 acaba bizde mi sorun yoksa serverda mi ? bu konu hakkinda kesin bi bilgisi olan var mi su anda server ping atamiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar