Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pişmanlık.

Madcat

Öne çıkan mesajlar

Hatalarımdan asla ders almayı bilmediğim ve aynı hataları hep tekrarladığım üstüne üstlük kimse bunu farkına varmadığı için pişmanım...Ya ben anlatamıyorum yada insanlar anlamak istemiyor,tek anladığım bu...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 03 Eylül 2005 01:35 tarihinde demiş ki:
Hatalarımdan asla ders almayı bilmediğim ve aynı hataları hep tekrarladığım üstüne üstlük kimse bunu farkına varmadığı için pişmanım...Ya ben anlatamıyorum yada insanlar anlamak istemiyor,tek anladığım bu...

eheueu aynı ben.
Eşşek aynı çamura bidaha düşmezmiş.

ben nasıl bişeysem artık bile bile aynı haltı yiyorum eheue macerayı seviyorum sanırım[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_black_angel_, 03 Eylül 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
günlük doğduğum için pişmanım
kaykaycılarla arkadaş olduğum için pişmanım
ölemediğim ve ilaç aldığım için pişmanım
aşkım öldüğünde ağlamayıp güldüğüme pişmanım
21 aralıkta yaşadığıma pişmanım
bugün salihle vurup ona vurduğuma ve sonrada neden böyle bişiy yaptığımı söledime pişmanım
salihin ben bunu söledimde bana sarıldığına pişmanım
tiyatro oynaıp kimseye zaman ayıramadıma pişmanım
tiatroyu çok sevdiğime ve vazgeçemediğime pişmanım..

yaşadığım için pişmanım günlük...sence ne yapim..?

bunu dedim....[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke

serseri polise pandik attı...:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bungala, 03 Eylül 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
İnsan yaptığı birşeyden değilde yapmadığı birşeyden pişmanlık duyuyorsa hayatta,bilin ki o kişi hatalarından ders almıştır.(güzel laf yazdım sonu gelmedi)

hmm
yapamdığım birçok şeyden pişmanlığım var...(yani pişmanlık denmez tam ama keşke yapsaydım diyorum).
Ama hatalarımdan ders almıyorum.Şöyle açıklayayım,birşey yapıyorsun sonra çok pişman oluosun bi daha ne olursa olsun yapmicam diosun aradan 2 hafta geçio yine salak gibi aynı şeyi yapıosun hamde tekrar pişman olacağını bile bile :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

düşündüm dde...ivy'yi dinledim ve hak verdim..bazı zamanlarda pişman olmaya bile vakit olmayabilir. hatta pişman olmaya gerek bile kalmayabilir. belki de "isteyerek" pişman olunmayabilir.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...

[Bu mesaj Mantar tarafından 03 Eylül 2005 02:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya hergün pişman olabiliyorum ama... en büyük pişmanlıklarımda bile nası oluyosa hemen kendi kendimi teselli edebiliyorum yani mutlaka bir neden bulup o kadar da kötü hissetmememi sağlayabiliyorum. sonradan çok koyuyor ama böyle bir alışkanlığım var bu yüzden asla çoook sonradan pişman olacağım şeyleri başında farketmiyorum, kendimi kandırıyorum..

bir de pişman olduğum şeyleri tekrar tekrar yapıyorum. bazen bilerek yapıyorum. aptal mıyım neyim. geçtiimiz dönem ne salakça işler yapmışım ya..[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

bişilere pişman olsan bile ne değiştirecek ki haytında ?
bende oldum çok yakın bi zamanda
oturdum ağladım çok kötü bi durumdu
ama yinede elinden bi şey gelimyo...
olan olmuş hesabı[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

ingilterede ilk gun alisveris yapmak...
10 poundluk formaya 40 pound vermek...
30 pound a dandik bir lego almak ve lego yu hic acmamak...
kalan paralari babama geri vermek zulaya saklayip harcadim dememek...
Allah kahretsin yaa... ufff
kuzenlere ucuz oldugu halde bir hediye almamak...
cok pismanim cok...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowMan, 03 Eylül 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
seni seviyorum demek....

ps: saeros eski imzanı gene koy o imza cok güzeldi :( birde imzana hitaben;
beyond the void but deep within me.....
+1 deyiipte kıcını kaldırmak...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

sın zamanlarda oluyo baya.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar Suçları Bilerek İşler.

Yaptıkları Her Hareketin Sonucunu Daha Önce Bilirler.

Eğer Kural Dışı Bir Eylemse Bu Zararını,Ders Çalışmaksa Yararını Göreceğinide Elbette Bilirler.

"Ama Bırak Dersi Bana Ne Dersten Şuraya Giriyim Hedere Hödörö Oynıyım" yada "Slla Dersi Abi Bak Kurtlar Vadisi Başlıo" Demenin Kendilerine Kötülük Etmek Olduğunu Bilirler.

Ama Genede Yaparlar.

Bu Yüzden Kimse Gerçekten,Hiçbir Konuda Pişman Değildir,Belki Bilmeden Yaptıkları Hatalardan (Misal Biri Size Bu Kural Değişmiş Artık Bişiy Olmuo Der ve Siz Onun Dediğini Yaparsanız.Örnek:Geç Kalkmak Kalktı Artık Geç Kağıdı Almamamıza Gerek Yok Der Sizde Derse 10dk Geç Gelirsiniz Sonra Doru Müdür Yardımcısına :D )

Yani Bence Pişmanım Diyenlerin Genelde %50 daha önceden bilir işin sonunu.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!

Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...

Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
Sosyal ağlarda paylaş

Her hata bilerek yapılmaz.
Her kelimeye büyük harfle başlamak, mantıklı düşünmeyerek genellemeler yapmak, format c: yazıp enterlamak ve bunun gibi hatalar, bilerek yapılır. Aslında hata bilmeden yapılır da neyse...

Çok şeyden pişmanlık duyuyorum ama gri renkli bi DeLorean'im yok malesef. Tek yapabileceğim, bundan sonra atacağım adımlara dikkat etmek. Bunu başarıp, istediğim amaca ulaşırsam, geçmişe bakıp da "ühü keşke şöle yapmasaydım" dememe gerek kalmayacak zaten. Ancak hala aklımı kurcalayan bazı şeyler var;
- 6-7 sene önce tanıştıım bi tiple hiç tanışmamış olmayı dilerdim.
- Lise 2. sınıftayken aşık olmamış olmayı dilerdim. Böylece kalbim yaralanmaya alışmamış olur, şimdiki yarasından daha çok etkilenebilirdi (deli miyim neyim bilmiyorum ama, aşk acısı çekmeye bayılıyorum)
- Geçtiğimiz sene, "ablama" verdiğim sözü tutmuş olmayı dilerdim. (gerçi bu sene tutacam o sözü!)
- Ortaokul zamanında üşengeçlik zehrini yuttum -isteyerek ama sonuçlarını bilmeyerek. Şimdi o zehrin kaynağı olmuş durumdayım; keşke üşengeçliğe hiç başlamasaydım...[signature][hline]Bekle beni Mary!
Beş sene sonra ordayım!
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçlarını tahmin edemeyeceğin şeylerde vardır.yada birden fazla sonucu olabilecek şeyler.böyle durumlarda pişmanlık keşke sonucunu kestiremediğim birşeyi yapmasaydım vs tarzı olur.ama bunu yararına çevirmek için seni öldürmeyen şey, seni güçlendirir felsefesine inanmak iyidir :P
ben ne kadar yapabiliyorum o ayrı heh ister istemez kendini kötü hissediyor insan bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...