Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir ilk yaşadım ...

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Hayatımda bir ilk yaşadım ve ne yalan söyleyim ilk kez heyecanlandım. Hayatımda ilk kez kendimden uzun bi kızla çıktım ehehe çok zevkli yaa :D bunu hemen patiye yazmak istedim :D kızlar bekliyor beni barda karşıda bi cafe gördüm girip yazayım dedim ahahha süper bişi yaaa benden uzun bi kız ilk kez çok tatlı oluyor. >Gerçi en fazla 1 cm uzun :P

not : benim boyum 1.96 cm o yüzden heyecanlandım hııı laf atma hemen :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

uzun kız az ya hepsi liseye kadar uzayo :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Vİ HEYT REPİDŞEYR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 02 Eylül 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
şimdi senin niyetin ne?

ya atıl tutturursa ben de isterim uzun kız die? özendirmeye mi çalışıyorsun bir metrecik boyum var ya beni terkederse?
üühühüh

yapmaz ölşe bişi herhalde hueuhhe :D zati bulmak zor :P

@insayt vvalla bana yeterde artar bile :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 02 Eylül 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
şimdi senin niyetin ne?

ya atıl tutturursa ben de isterim uzun kız die? özendirmeye mi çalışıyorsun bir metrecik boyum var ya beni terkederse?
üühühüh

atıl sadece "acıktım" diye tutturur bi kere...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

abi yalnız,

kızlar ya 1.40 dan kısa yada 1.90 dan uzun oluyor. ben arasını hiç görmedim?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...