Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 6 yaşımdan beri 200 kız arkadaşım oldu.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 1 yaşından beri 10k Kız arkım oldu. Oks? Cnms sidik yarıştırma benle... Yanlışlıkla üzerine edebilirim ehjue...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 1-10 arasını katmayın b@b:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Alexi_Septimus, 02 Eylül 2005 18:41 tarihinde demiş ki: 6 yaşımdan beri 200 kız arkadaşım oldu. AHahah kopardın beniii :D Tebrik ediyorum Alexi...Başarıların devamını dileriz :-p[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Sorj, 02 Eylül 2005 18:43 tarihinde demiş ki: 1 yaşından beri 10k Kız arkım oldu. Oks? Cnms sidik yarıştırma benle... Yanlışlıkla üzerine edebilirim ehjue... :). Seni sevmiyorum.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :-) hastaydım bende sana alexi varya.. Aşkından yanıp tutuşuyordum jueejuejgueg[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tam böyle filmlerdeki gibi olmuş. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 lol[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Sorj, 02 Eylül 2005 19:07 tarihinde demiş ki: :-) hastaydım bende sana alexi varya.. Aşkından yanıp tutuşuyordum jueejuejgueg JANEEEEEEMS[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 [signature][hline]OKUYUNinsight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: CrayTotem, 02 Eylül 2005 17:50 tarihinde demiş ki: Kizla tanisip kaynasmadigin icin icinde kalmis heroyum diye kendi kandiriyosun... Olmamis. ahahaha doğru valla :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ahaha son mesaja geberdim yanlız Laiho'nun. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 paticik.com forumlarının bütün erkek üyeleri adliyeyi bastı şu anda kapıda bir izdihammıdır nedir ondan varrrrrrrrrr :-P[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Alexi_Septimus, 02 Eylül 2005 17:56 tarihinde demiş ki: said: Nefr, 02 Eylül 2005 17:48 tarihinde demiş ki: Hadi oradan, eğer bütün belgelerini düşürdüyse ve sen incelediysen ismini de biliyorsundur ;P Ahaha, hakkaten? Adresi falanda vardır elinde. KOFTİ KAHRAMAN! hahaha. ggm8. cheez. Bir kıskançlık seziyorum?Cık cık...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hos bir ani olmus.. sonuc ? hiç bir zaman tereddut etme dusundugunu yap yada dusunme :P[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hoj bi anı olmus ... :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 İvy büyük adam olacak :P Olayda güzelmiş :)[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ivy buyuk yazar olacak desek daha dogru :P[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abim yaaa :D süpermen işte nolcak :D:D:D:D:D[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Gothic_Angel, 02 Eylül 2005 19:52 tarihinde demiş ki: paticik.com forumlarının bütün erkek üyeleri adliyeyi bastı şu anda kapıda bir izdihammıdır nedir ondan varrrrrrrrrr :-P Eheheheh manzarayı gözümde canlandırıyorum... Adliyede çeşitli yerlerde sotelenmiş 100 lerce 1000 lerce pati... O sırada güzeller güzeli dünyanın 8. harikası bi afet giriyo içeri.Herkesin gözü üstünde... Adliyede işlerini yapıyo tam çıkıcak, oda ne?!? Belgelerin yarısı çantadan sarkıyo düştü düşücek.Zorlu bir bekleyişin ardından kız tam çıkıcakken belgeler düştü...(Bu sırada patilerin yarısından fazlası heyecandan kalp krizi geçirio tabi) Gerisi kıyamet:D Patiler belgeyi kapmak için birbirine girdi, 1500 ölü, yaralı sayısı tahmin edilemiyo=))) Ama tam o sırada halk kahramanı, genç kızların sevgilisi Eternal olaya müdahale eder... Hayır insanları kurtardıı filan yok işte cesetlerin arasından belgeyi alıp kıza verir...Kız sevinç içinde sarılır, muhabbet ederler ve ayrılır. Ama Eternal yine tel no yu almayı unutmuştur, bu yüzden bu uğurda uğraşan patiler tarafından linç edilir:P Bakınız senaryo yazdım.Saçma oldu ama olsun:P Önemli olan hikayedeki ders: Yardım ettiğiniz kızların o anki saflıklarından faydalanın(Fesat algılamayın hemen:D Tel no larını alın dicektim:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: ShadowFury, 02 Eylül 2005 17:52 tarihinde demiş ki: Şimdi bütün sap patiler adliyede pusu kurucak:D lolololol !!!1!111! ?!?!?!? oneoneoneone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hero dediğin pek söylemez ne yaptığını ya neyse :) aslında herkesin içinde bir hero vardır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ahah harbiden çok bomba yanlız :)[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Eternal burda çalışmıştı.[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 horde dan hero mu olurmus ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar