Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizz mage e gıcık mı diye bir izlenim

Wispy

Öne çıkan mesajlar

lol sanki mc ye sevabına alınan classlar var da mageler kral diyorsun.domodaki poly dışında hangi crowdcontroldan bahsediyorsun?warlockların banishin den daha kral crowdcontrol mu var mc de?bir de sulfuron daki curse ü merak ettim cidden benim raid e atmadı heralde.

[Bu mesaj EarS tarafından 20 Ağustos 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gosulardan gelmeye devam ediyor cevaplar.
Sulfurondaki addler(Flamewalker priest) Shadow Word:Pain atıyor ve bu 500 per tick vuruyor. Bu 1.
Ayrıca crowd control : majordomo executus'un addleri. BWLdeki orclar. Flame Imp ler(yaklaşık 4 wave flame imp.Magmadar's lairdeki köpekleri sadece mageler öldürüyor mesela(omg hunter aoe demeyin plz)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EarS, 20 Ağustos 2005 23:30 tarihinde demiş ki:
sw: p magic bi kere gosucan
ayrıca implere de sheep atıldığını görmedim aoe ile yatıyorlar direk.

Frost nova+ aoe crowd kontrol olmuyor mu?

Yahu ben niye muhattap oluyorum hiçbir fikrim yok. Hangi serverda hangi guilddesin b@p sen? iyi biliyormuşsun mage oynamayı.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 20 Ağustos 2005 14:10 tarihinde demiş ki:
Ya zaten ben çok bir şey istemiyorum

Crit şanslarımızı eski haline çeksinler, resistleri ayarlasınlar, pve pvp resistleri farklı olsun. Olmazsa, Ben de ozaman son level polymorphta 50 sn ye tutmak istiyorum adamı pvp de niye çifte standart

Bende taunt istiyorum pvp'de neden cifte standart?
Mageleri taunlayınca 10 sn boyunca gelip kafama staffla vursunlar eğer kabul edersen tamam ben 50sn koyun kalırım =)[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 20 Ağustos 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
said:
EarS, 20 Ağustos 2005 23:30 tarihinde demiş ki:
sw: p magic bi kere gosucan
ayrıca implere de sheep atıldığını görmedim aoe ile yatıyorlar direk.

Frost nova+ aoe crowd kontrol olmuyor mu?

Yahu ben niye muhattap oluyorum hiçbir fikrim yok. Hangi serverda hangi guilddesin b@p sen? iyi biliyormuşsun mage oynamayı.

tamam you r teh_pwnerer
frost nova 8sn max tutyor ki coğu yüksek lvl mob yemiyor.aoe ile nasıl crowdcontrol yapıyon onu hiç anlamadım teh_gosumasterer

[Bu mesaj EarS tarafından 21 Ağustos 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Crowd Control, also called CC, is the ability of one character in a game to influence the actions of another character. The goal of this is to reduce the number of opponents that one has to fight at once, which makes combat safer, easier, or possible at all.

This can include some or all of the following status effects, depending on the game.

* Fear (the characters runs away or is frozen in place, but damage usually allows it to react)
* Disorient (the character can move, but cannot act)
* Hold (the character can neither move nor act)
* Mesmerize/Sleep (the character can neither move nor act, but any damage breaks the effect entirely)
* Confuse/Decieve/Charm (the character attacks its allies)
* Slow (the character's movement and attacks speeds are reduced)
* Knockback (the character is thrown back and usually has his action interrupted or delayed)
* Immobilization (the character cannot move, but can still act)

(wikipedia'dan alıntı)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 49 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Nova'nın cc olmadığını tartışmak bile sacma. Ne bekliyorsun? Bi aoe cakıcaksın butun mob'lar sıfır resistle polymı olucak?

İkincisi alliance'da shaman yok =)

8 saniyeyi beyenmemede ayrı şaştım yanı komik olmuş.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 21 Ağustos 2005 00:51 tarihinde demiş ki:
Owned? Frost mage im ben bapz diyen bir kimse blizzard ın ya da diğer aoe slow büyülerinin(frostbite da var tabi) crowd control olduğunu bilmiyor. Gwatz.

Yavaşlatma büyüsü crowd control değildir çünkü. Belki nova ve root sayılabilir, o da sadece melee class'lar için.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 49 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi arkadaşlar. Rogue ile MAge i bir yerde karşı karşıya koymuşsunuz ama yanlış karşılaştırmışsınız. İki classta demage dealer. Ama atıyorum Rogue 3 saniye içerisinde dmg verirken mage 3 saniyte sonrasında dmg veriyor. Peki bu 3 saniye içinde rogue kaç atak yapıyor (Ability kullanarak) 4 (SS,man hand, offhand, SS) bu sürede rogueun vereceği dmg mageten 2 belki 3 kat daha fazla olur. Rogue assasin dedik tamam hadi o kadar vurması doğal dedik. Mage ile rogue arasındaki denge kim ilk vurursa alır gibi görünüyor ki o da mage'in zamanında DOT koymasıyla alakalı.

Rogue lar critci olur diyorsunuz ama 2 vurusta bir mage i öldürebiliyorlar 2 vuruşta bir mage kimseyi indiremiyor bunlarda dengeyi bozuyor ozaman magerin crit şansını daha aşşaya çekmeleri ya da int'i bir şekilde spell dmg olarak eklemeleri lazım.

Orta düzeyin üzerine çıkmış her class Mage öldürebilir. O warriorların magelerden korkması olayınıda tamamen mageleri nasıl öldüreceklerini bilmemelerine bağlıyorum. Bir warrior arkadaşımla duel yaptığımızda daha önce ve sonra da hiç bir warrior ın yapmadığı şeyleri yaptı ve ben doğru düzgün zarar veremedim adama.

Kaldı ki eline adam gibi silah almış bir warrior ın mage öldürmesi 4 5 saniye.
Rogue içinde aynı.
Hunterlar patch gelince heralde daha uzun sürede ama her türlü alıyor olacaklar.

Birşeydaha Blink bütün stunları kaldırmıyor. Bazı stun effectler nedense stundan sayılmıyor. Blinklemeye çalışırken "You can't do that while stunned" diye bağırıp duruyor. Magelerin Derdi(en azından benim) bu gibi ufak can sıkıcı sorunlar. Yoksa über müber olmak isteyen yok. sadece hayrat görevinin dışında dmg dealer olarak ismimizi hak etmek istiyoruz.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm warrior mage'i 4-5 saniyede alıyo?

Hadi charge etti vurdu mage nova attı sheep attı keyfine gore sonra warrior cıktı intercept etti bak iki vuruş mage blink etti global cooldown'dan önce...

Yok olmuyo 4-5 saniyeyi geciyo kesin =)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

w. Charge
m. Nova
W. Shout
m. stunda bekliyor bir halt yapamıyor( nedense blinkte çalışmıyor)
w. nova biter warrior mage'e 2 vurur mage 2 seksen uzar.

Nova en fazla 8 saniye tutar ki şimdiye kadar 3.5 saniyelik bir büyünün tamamını okuduktan sorna ikinciye geçebildiğim novayı hatırlamıyorum ( player'a karşı)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

ehm.. ben şu an memnunum halimden. ama bazı değişiklikler şart tabi. mesela invis gelse çok güzel olur :P böyle yeni bi soluk :) daha lvl 60 olamadığım için sizin tartışmanıza tam olarak giremicem ama şu an priest ve felhunterlı warlock dışında herkesi alma ihtimalim var, hatta warrior ve paladin i %99 oranla kesiyorum.ama priest ve lock çok çok zor oluyo benim için :/ resistden fln şikayetim yok benim. karşında ki adamlar 48-49 olunca resisti olmuyo :D[signature][hline]Furytear LvL 46 Undead Mage | Burning Legion

[Bu mesaj Deacon tarafından 21 Ağustos 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 21 Ağustos 2005 01:10 tarihinde demiş ki:
said:
Pirvan, 21 Ağustos 2005 00:51 tarihinde demiş ki:
Owned? Frost mage im ben bapz diyen bir kimse blizzard ın ya da diğer aoe slow büyülerinin(frostbite da var tabi) crowd control olduğunu bilmiyor. Gwatz.

Yavaşlatma büyüsü crowd control değildir çünkü. Belki nova ve root sayılabilir, o da sadece melee class'lar için.

* Slow (the character's movement and attacks speeds are reduced)

kendin yazmışsın abi slow ccdir diye?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...