Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizz mage e gıcık mı diye bir izlenim

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Ya saçmalıyosun işte. Crit şansı rogueun kendi özelliği. Rogue frost bilmemneler,blink,sheep falan yapamıyo onun özelliği de o. 2 farklı class söylüyosun,bende neden bu yok diyosun. Biri caster biri assasin
Yani sen mage olarak şikayetçiysen bırak oynama wow. Herkese açıkça üstünlüğü olan 1-2 classın olduğu bir oyun bul,onu oyna.
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 20 Ağustos 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 20 Ağustos 2005 10:55 tarihinde demiş ki:
Şimdi, mage forumlarına bakıyorum, en üstlerde topiclerden birinde blizzin magelere gizli nerf çaktığının(1.6 da) söylentileri dolaşıyor. Mageler crit olayının gözle görülür biçimde düştüğünü, resistlerin de komik bir şekilde yükseldiğini iddia ediyorlar. Ayrıca bakıyorum Mage quest rewardlarına, tek kelimeyle aptal saptal itemlar geliyor. AV nin de bundan farkının olmayacağı gibi şüphelerim var açıkçası.

Ne demişim, Rogue nuza laf mı etmişim ?

Blizzard gizli nerf atıyor Magelere ama yazmıyor hiç bir şekilde patch infolara. Azıcık dikkat sahibi bir mage anlar zaten resistlerin arttığını, critlerin azaldığını. Eh nedir bu magelere yapılan terbiyesizlik değilmidir

Ben wow oynamaktan memnunum, ama saygısızlığa karşıyım bu Blizzard denen şirket yapmış, patide biri "ağlak", "noob" vs demiş farketmez.[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu rogue un özelliği o anlayabiliyormusun bunu cidden? bak kalın yazıyorum. Rogue burst damage üzerine kurulu yegane damage dealer classtır ve en yüksek crit şansa ve damage a sahip olması özelliğidir
Mage ise crowd controlde çok etkili bir classtır, ortalamanın üstü damage dealerdır.
Yahu arkadaşım bu iki classı karşılaştırmanın saçma olduğunu anlamıyorsan boş boş ağlıyorsun demektir. Çünkü rogue mageden çok daha fazla ölür,ganklenir, kaçamaz vs ama burst damage ile suikast vari öldürüşler yapar.
Roguelar "HÜÜHÜHAÜEHÜ HUNTERLARIN RANGED CRİTİ ÇOK YÜKSEK BİZDE İSTİOZ" diye aplarsa ne tepki verilirse buna da o tepki verilir.
Bu konuda seviyeli olmanın sınırı da bellidir, gerçekler seviyesizlik olmuyor ne yazık ki, eğer her serverda honor 1.leri magese ve siz hala buff istiyorsanız bu ağlamaktır.
Konu da ağlamaklıdır.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu yazan sen değil misin? :-)

said:
Wispy, 20 Ağustos 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
Niye roguelarda 20 ag ye bir crit te magelerde bu 100 int e 1 peki ?

[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 20 Ağustos 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Pro Gos ne yahu?
Herneyse bu oyunun üzerine uzmanlaşılacak,"kral olunacak" birşey olduğunu sanmıyorum... Birşeyler hakkında yorum yapmak için de o dediğin "pro" 'dan olmak gerekli değil. Sen de kendini pro olarak görüyorsun galiba neyse..
Bu konular her forumda vardır ve olacaktır. Eu,Us,paticik vesaire.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

Ya insan çileden çıkıyor artık. Şu konunun başından itibaren ne talep ettiklerine bakın. İlk olarak mage in dpssinden yakınılmış, ölmesinden yakınılmış, büyülerin resistinden yakınılmış, slow effectlerden, mage in armorundan, burst damage düşüklüğünden, crit şansından, item azlığından, quest azlığından, şundan bundan.
E arkadaşım biraz büyüyün plx ya ciayco oynamıyoruz rambo filmi de değil burası bir class herşeye sahip olmaz. Herkesin bir eksiği gediği var ve mage bunların arasında yine en iyilerinden biri.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

evet xante bende onu anlamadım, herkez gosu bitek oyunu yapan firma bi boktan çakmıyor, şeye benzedi teknik direktor bir halttan çakmaz en iyiler spor yazarlarıdır.

Malesef wow için silencerdan mesaj gelmiyor forumlara boşuna ağlamayın.

[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time

[Bu mesaj Asphodel tarafından 20 Ağustos 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Magenin büyülerinde son lvl büyü min kaç vuruyor mesela? Birde rogueun epic daggerı min kaç vuruyor?
Değerleri bilmiyorum ama yanılmıyor isem büyülerin damageları genelde daha yüksek min değer olarak o yüzden melee silahlarda crit şansı yüksek olması dengeliyor olabilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 20 Ağustos 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
Magenin büyülerinde son lvl büyü min kaç vuruyor mesela? Birde rogueun epic daggerı min kaç vuruyor?
Değerleri bilmiyorum ama yanılmıyor isem büyülerin damageları genelde daha yüksek min değer olarak o yüzden melee silahlarda crit şansı yüksek olması dengeliyor olabilir.

buyrun hemen bakiyoruz.
fireball:750 damage+61 dot base damage.
3 saniye cast/395 mana.
250 damage/saniye

core hound tooth 51 damage/saniye
barman shanker 36 damage/saniye
51+36=87 damage buna minimum 50 de attack power bonusu gelse elimizde approx 150 damage/saniye olur ki melee weapon kullanirken mana gibi bir sey harcamadigini da dusunursen ve combo'lari saymazsak ortaya boyle bir sonuc cikiyor.
critleri de sayarsak 60% crit bu bir esitlik,denge falan degil dupeduz dengesizlik oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş frost dmg ı kim veriyor mage den başka?
frost mage oldun mu frost resist leri gördün mü?
frost resistance ı 0 olan adamın resistlerini gördün mü?
frostnova ve cone of coldun cooldown ı var biliyor musun?
resistlenmesi durumunda(ki sık karşılaşıyoruz) frost mage in düşeceği durumu biliyor musun?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EarS, 20 Ağustos 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
resistlenmesi durumunda(ki sık karşılaşıyoruz) frost mage in düşeceği durumu biliyor musun?

Arkadaş sen oyundaki tek resistance ın frost resistance olduğunu mu sanıyorsun peki?
Shadow resist yüzünden ağlayan priest gördünmü?
Nature resist diye ağlayan hunter gördünmü?
Warlock varmı bak burda böyle?

Vardır mutlaka bunları yapanlar da, onlar da böyledir işte.
Konuştuğunuz muhabbetlere bakın ya.
Peki sen trap resistlendiğinde hunterın kafasını duvarlara vurduğunu biliyormusun?
Ya da rogue tam ambusha giderken birinin görüp kafasına baltayı koyduğunda neler hissettiğini düşünüyormusun?

Oyunda ne kadar ileri gittin, kaç set tamamladın, MC ve onyxia bitirip, itemları aldın mı, BWL bossları kestinmi, buralarda magelerin ne kadar kral olduklarını biliyormusun?

Al sana kontra atak arkadaşım, hepiniz gosusunuz biliyoruz da belki bizim de bir bildiğimiz vardır.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

ya nasıl çok sinir oluyor di mi? ne kadar uyuz bir dorum anladınız en sonunda millete diyordunuz shaman overpovered bilmemne iç mage e gelince ıh yok efendim şöylede böylede zuhahuahua :D bitmez abi bu sallayın siz politikayı oyununza bakın eğlenin fazla kafa yormaya değmez boş düşünce üzerine yoğunlaşıyosunuz çünkü, zaten 100 de 5-6 sını kullandığınız organınızın 100 de 0.005 ini bile böyle şeylere vermeğe değmez.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 20 Ağustos 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
said:
EarS, 20 Ağustos 2005 22:00 tarihinde demiş ki:

Arkadaş sen oyundaki tek resistance ın frost resistance olduğunu mu sanıyorsun peki?
Shadow resist yüzünden ağlayan priest gördünmü?
Nature resist diye ağlayan hunter gördünmü?
Warlock varmı bak burda böyle?

Vardır mutlaka bunları yapanlar da, onlar da böyledir işte.
Konuştuğunuz muhabbetlere bakın ya.
Peki sen trap resistlendiğinde hunterın kafasını duvarlara vurduğunu biliyormusun?
Ya da rogue tam ambusha giderken birinin görüp kafasına baltayı koyduğunda neler hissettiğini düşünüyormusun?

Oyunda ne kadar ileri gittin, kaç set tamamladın, MC ve onyxia bitirip, itemları aldın mı, BWL bossları kestinmi, buralarda magelerin ne kadar kral olduklarını biliyormusun?

Al sana kontra atak arkadaşım, hepiniz gosusunuz biliyoruz da belki bizim de bir bildiğimiz vardır.

120+ shadow resistance yaptım ne priest ne warlock u resistledim takır takır saydırıyorlar.
bak ben ne diyorum FROST RESISTANCE 0(yazıyla sıfır)olan adam gelip arka arkaya resistliyor frost büyülerini.
mc,bwl,onyxiada kral demişin ne bakımdan kral anlayamadım?frostbolt spamleyip curse kaldırıyor millete su dağıtıyor.başka kaçırdığım bir nokta var mı?bunları yapınca nasıl kral oluyor?ki pve yönünden bahsetmemişim magein.

[Bu mesaj EarS tarafından 20 Ağustos 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

120+ shadow resistance yaptım ne priest ne warlock u resistledim takır takır saydırıyorlar.
bak ben ne diyorum FROST RESISTANCE 0(yazıyla sıfır)olan adam gelip arka arkaya resistliyor frost büyülerini.
mc,bwl,onyxiada kral demişin ne bakımdan kral anlayamadım?frostbolt spamleyip curse kaldırıyor millete su dağıtıyor.başka kaçırdığım bir nokta var mı?bunları yapınca nasıl kral oluyor?

Priestlar Genelde talent verıyor Resist dememesi için :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mc,bwl,onyxiada kral demişin ne bakımdan kral anlayamadım?frostbolt spamleyip curse kaldırıyor millete su dağıtıyor.başka kaçırdığım bir nokta var mı?bunları yapınca nasıl kral oluyor?ki pve yönünden bahsetmemişim magein.

Haaa. Tamam o zaman. Demek ki blizzard dedi ki bak bu ears frost mage o zaman biz frost resist etme şansını 500% artıralım böylece bütün serverı tek kesemez!11
Bütün resistler aynı çalışıyor, ayrıca 120 shadow resisti neden yaptın, nasıl yaptın o konuda da malumat yok. Fakat ben Shadow reflector giyince 90 civarı shadow resiste ulaşıyorum ve basbaya resistliyorum.
Frost resisti 0 olan adam tükürsen donacak diye bir muhabbet yok arkadaşım, balık olur, adam 3 defa resistler, ya da senin lehine şans olur 300 resisti olan adama 3 defa koyarsın resistsiz.
Bu oyun böyle arkadaş, bugün mage amcanın biri de, azıcık agisi, armoru ve def skilliyle, benim 2 raptor strike ımı dodgeladı arka arkaya, ben ağlayayım mı şimdi ühüüü.

Ayrıca mcye gittinmi bilmiyorum(hiç de sanmıyorum). Amann bi curse kaldırıyor bi poly yapıyor bi su dağıtıyor bu crowd control yapıyor ne var ki bunda? lol. istersen ragnarosa instant çeksin bir de? MC yapan bir adam bilir ki bossların yarısı curse dispele bakar, gehennas, shazzrah, lucifron, sulfuras. Ayrıca majordomoda mageler polymorphla yine en önemli görevdedir. BWL de frost nova+ crowd controlle mageler yine en öndedir. Ayrıca bunların hiçbirini yapmasa dahi iyi bir mage ilk 5 e girer damageda.

Ha bu arada, rogue un dps si ile mage inkini böyle teorik olarak karşılaştıran g05u arkadaşıma şunu söyleyeyim. Eğer sen armut gibi rogue un dibinde durup da rogue un dpssi mageden iyi keke muhabbeti yaparsan elbette öyle. Fakat mage ranged damage bu 1. rakibi daha iyi control ediyor 2. birden fazla playera karşı kapışmalarda 1sn de dayağı yiyip oturmuyor 3.
Açıp warcraftmovies.com a bakarsanız 1v4 pwnage videolarının neredeyse tamamının magelere ait olduğunu görürsünüz.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...