Tremour77 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 abi mage su anda zaten yeterince guclu daha ne olsun yani........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bi oylama yaptırsak mageler ve desekki arc exp talentini kaldıralım ve yerine FireB ve FrostB castinglerini 1 sn düşüren talent getirelim desen herkez ister. Çünkü milletin anlamadığı mageler 10 yardtan AOE takılmak istemio. Ben range magic damage dealerim ulan 10 yard ne demek ? mal blizzard!!! Reign of fire > blizzard Arc exp 10 yard Blaswave 10 yard Fstrike 3sn cast bu AOE değildir bunu anlamıosunuz ama anlatsakta değişmiyor... blink in içinde threat reduce yok bi kere bu kadar salakça birşey var mı ? Evoc threat arttıro bu bugdır ama bilen azdır bence Sen ne dersin elonia anlatmasak mı bunlar anlamıyacak :) [Bu mesaj cashar tarafından 20 Ağustos 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Oyunda tek aggroclear & threat reduce olmayan sınıf diyebilir miyiz mageler için?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 evet aggro clear yok belki ama en azından mageler kendinden uzak tutabiliyor frost nova blink yada chill effectlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Illu gözünü seviim sen yapma bari.. Level 60 olmuşsun, MC'ye gitmişsin, karşına Molten Destroyer gelmiş, Frost Nova mı atıcan? :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bir de threat reduce gelirse artik gavur gibi hasar abanir ondan sonra fade yaparsiniz abi ne güzel olur di mi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: _ILuVaTaR_, 20 Ağustos 2005 13:47 tarihinde demiş ki: evet aggro clear yok belki ama en azından mageler kendinden uzak tutabiliyor frost nova blink yada chill effectlerle. End gamede bir çok immobilize ve slowing efectler çalışmaz. Endgame derken Wailing caverns demiyorum ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 İceblock gayet guzel agroclear yani agroyu digerlerinin almasını saglıyor mage 1hp ile olsa bile.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Evet abi işte daha ne :) Keşke her boss Ragnaros gibi olsa :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Ağustos 2005 13:48 tarihinde demiş ki: Bir de threat reduce gelirse artik gavur gibi hasar abanir ondan sonra fade yaparsiniz abi ne güzel olur di mi : ) Ben burda bi sorun göremiyorum ? roguelar hunterlar damage dealer olarak yapabiliolar magein eksiğini anlamadım ? bi de sen anlat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Absolut, 20 Ağustos 2005 13:49 tarihinde demiş ki: İceblock gayet guzel agroclear yani agroyu digerlerinin almasını saglıyor mage 1hp ile olsa bile. Iceblock, aggroclear değildir. Iceblock içinde kaldığın 10 saniye boyunca, birisi senden aggroyu alamazsa, çıktığında mob sana geri döner.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 iyide aggro ayarlamasını artık yapsın magelerde o zaman mc bwl onyxiada falan.gidipte damage abanırsan aggro alman muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Absolut, 20 Ağustos 2005 13:49 tarihinde demiş ki: İceblock gayet guzel agroclear yani agroyu digerlerinin almasını saglıyor mage 1hp ile olsa bile. Ice block frost magete var fire da yok ... daha yanıt istermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Illu'cum anlatamadığımız şu :) Rogue nedir? Damage dealer değil mi? O abanıo, abanıo, baktı ona dönen bir mob var, Vanish ve hüoop yok. Warlocklara zaten %20 Threat Reduce eklendi, ee bizde niye yok, biz piç miyiz? :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 end game demişsinde sen fire build olarak bi end game instance'amı gidiyosun?eger end game instance yapmıyosanda cogu mob immune olmuyo immobilize effectlere.yada ona olsa bile slowing effectlere olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Fire olarak gidilebilir, bunda bir sorun yok, sadece bir Frost'tan çok daha fazla efor sarfetmesi gerekir.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 eheh firelordlara pom+pyro atarsınız artık :p bu arada artık bende bir mage'im priest oynamıyorum arttk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 blizzden istediğim tek şey, crystal waterı "soulbound" yapıp 20 tane conjure ettirsinler.[signature][hline]Eshreff [60 Undead Mage] > GrimSoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: cashar, 20 Ağustos 2005 13:51 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 20 Ağustos 2005 13:49 tarihinde demiş ki: İceblock gayet guzel agroclear yani agroyu digerlerinin almasını saglıyor mage 1hp ile olsa bile. Ice block frost magete var fire da yok ... daha yanıt istermisiniz ? O benim sorunum değil :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: cashar, 20 Ağustos 2005 13:50 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 20 Ağustos 2005 13:48 tarihinde demiş ki: Bir de threat reduce gelirse artik gavur gibi hasar abanir ondan sonra fade yaparsiniz abi ne güzel olur di mi : ) Ben burda bi sorun göremiyorum ? roguelar hunterlar damage dealer olarak yapabiliolar magein eksiğini anlamadım ? bi de sen anlat ? Anlatayim. Hunter'in peti var ve aggroyu ona aktariyor. Zaten combat ici trap koyamadigindan kacmasinin tek yolu bu ve wing clip. Rogue da ancak vanish ve (hasar yemezse) sprint ile kacabilir. Mage eger karsisindaki humanoid ise poly atar ve yürüye yürüye gider zaten. Hum. degil ise de blink var, baska hicbir classta olmayan birsey bu bilmem farkinda misin. Farmda mage'in aggroyu aktarabilecegi biseyi yok zaten, blink vs varken zaten gereksiz. Instance a gelince de, mage e böyle birsey vermek mage i terminatör yapar farkindaysaniz. Ayrica Warrior'i da gereksiz hale getirir mage e verilecek bir thread reduce bence, iyi warrior ve kötü warriorin farki kalmaz o zaman, aggro kacinca herkes fade yapar ne güzel.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: _ILuVaTaR_, 20 Ağustos 2005 13:53 tarihinde demiş ki: end game demişsinde sen fire build olarak bi end game instance'amı gidiyosun?eger end game instance yapmıyosanda cogu mob immune olmuyo immobilize effectlere.yada ona olsa bile slowing effectlere olmaz. Endgame de fire olarakta gidebilirsin burda çok büyük bi sorun yok zaten...Evet frost daha iyi ama fireda kıvırır. Arc missiles ve arc subt talentiyle iyi damage sağlıyabilirisin çok düşük resistle. Bu konuda mage forumunda bi amcam resimlerini atmış. Bu arada frost mage mc yapabilir fire yapamaz ? niye ? sebep ? mantıklı bir sebep lütfen... MC evet bi sorun ama bu sorunu yaratanlara sor bir classın bir talent treesini sen endgame de nasıl hiçe sayarsın diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bu arada crystal water max kaç tane yapılabiliyor?ben onuda 20 oluyor sanıyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 4.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Ağustos 2005 13:55 tarihinde demiş ki: said: cashar, 20 Ağustos 2005 13:50 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 20 Ağustos 2005 13:48 tarihinde demiş ki: Bir de threat reduce gelirse artik gavur gibi hasar abanir ondan sonra fade yaparsiniz abi ne güzel olur di mi : ) Ben burda bi sorun göremiyorum ? roguelar hunterlar damage dealer olarak yapabiliolar magein eksiğini anlamadım ? bi de sen anlat ? Anlatayim. Hunter'in peti var ve aggroyu ona aktariyor. Zaten combat ici trap koyamadigindan kacmasinin tek yolu bu ve wing clip. Rogue da ancak vanish ve (hasar yemezse) sprint ile kacabilir. Mage eger karsisindaki humanoid ise poly atar ve yürüye yürüye gider zaten. Hum. degil ise de blink var, baska hicbir classta olmayan birsey bu bilmem farkinda misin. Farmda mage'in aggroyu aktarabilecegi biseyi yok zaten, blink vs varken zaten gereksiz. Instance a gelince de, mage e böyle birsey vermek mage i terminatör yapar farkindaysaniz. Ayrica Warrior'i da gereksiz hale getirir mage e verilecek bir thread reduce bence, iyi warrior ve kötü warriorin farki kalmaz o zaman, aggro kacinca herkes fade yapar ne güzel. oki o zaman hunter warlock rogue warriorları ne hale getirio ? poly kadar kafanıza taş düşe :) artık npcler bile poly bozuo tüh ben size :) ah bi mage olsanız ah bi aylarca oynasanızda soora görsem ben sizi... [Bu mesaj cashar tarafından 20 Ağustos 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 dörtmü?ciddimisin?işkence olur ya haha yap yap sonra 15 dakka sonra bitsin sular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar