Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizz mage e gıcık mı diye bir izlenim

Wispy

Öne çıkan mesajlar

said:
Wispy, 20 Ağustos 2005 21:21 tarihinde demiş ki:

Blizzard gizli nerf atıyor Magelere ama yazmıyor hiç bir şekilde patch infolara. Azıcık dikkat sahibi bir mage anlar zaten resistlerin arttığını, critlerin azaldığını. Eh nedir bu magelere yapılan terbiyesizlik değilmidir

demiş farketmez.

bu olayi bir kac gun once farkettim. zorunlu bir talent degisikligi yaptim. firedan frosta gectim.[mc bir yana fire resist cocuk oyuncagi oldu lvl 25 ringlerde 15 fire resist var gecen arkadas aldi bir tane] druidle duel yapicaz simdi. ben basladim adam duruor yerinde. ben 500 500 resist resist resist 500 resist yapiyorum. bakiyosun manaya 7 tane frostbolt 1.5 2k mana edior zaten. adam orda bi heal atior manasini bekliyorum insin diye minicik bisey inmis. adama attigim buyunin yarisindan cogu resist. sordum adama frost resistini. 25 dedi. 20 motw. 5 te all resist cloak enchantten gelme. dumur oldum. bi daha yaptim ayni dunya ayni resist orani. critical bekliyorum oyunu critical sansima bagliyorum artik[380int + crit item gear henuz hepsi tamam degil gerci :D] ama yok. 15 buyuden 1 i falan critical olucak nerdeyse. bu druid ornegini druid imba diye soylemedim[gerci o apraydi bi konu. immune to poly efendime soyliyim frostnova atarsin ayicik olur nova bozulur. paladin ayni sekil..] buyuler cok kolay resist edilebilir hale geldi. ama ben bir cloth weaver olarak cok kolay dmg absorb/reduce edemiyorum. bana bi clothn verecegi max armor 80. adama bir itemin verdigi min resist 10. max ........ budur yani.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Catastrophe.

-Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu?

-Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz.

Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan arkadaşım, olayı mage/hunter cc meselesine neden dönüştürdüğünü anlayamadım, mageler hunterları kolay kesiyor, ve bi hunter ı sheeplediğimi de hiç hatırlamıyorum.
Bu benim problemim değil

Sheep in süresi ile dalga geçmişssin fakat ;
Takım PvP hadisesinde aynı anda 2 kişiyi Trapleye bilirken ;
ve trapler 20 sn yazan süresinde tutarken, kodumun mageinin sheep i 50 sn yazıp neden 3 sn de bozulur?
Simdi bu senin sorunun mu ? değil.

Problem surda.
Herhangi bi class aşırı misslediği zaman insanlar forumlara yazı yazıp, sikayetçi olurken, neden magelerin CC u(Ki pvp de Sheep-countered by trinket or dispelled) frost nova (countered by trinket/dispelled) millete batar
hunter da oynadım 54 lvl e kadar geldim, 60 lvl mage imde var bilimum classlarlada dibine kadar oynadım.
Neyden bahsediyorsun?
Lütfen atta koşanlara aimed shot at sonrada sevin.
Sosyal ağlarda paylaş

bi türlü bıkmıyorsunuz nerf yiyoruz şu oluyo bu oluyo.çevrenize bakın sizden başka şikayet eden mage var mı buyrun gangren var şikayet ediyor mu nerfleniyoruz imdak diye.. :) [signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...

[Bu mesaj Phlox tarafından 22 Ağustos 2005 05:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 22 Ağustos 2005 04:20 tarihinde demiş ki:
Pirvan arkadaşım, olayı mage/hunter cc meselesine neden dönüştürdüğünü anlayamadım, mageler hunterları kolay kesiyor, ve bi hunter ı sheeplediğimi de hiç hatırlamıyorum.
Bu benim problemim değil

Sheep in süresi ile dalga geçmişssin fakat ;
Takım PvP hadisesinde aynı anda 2 kişiyi Trapleye bilirken ;
ve trapler 20 sn yazan süresinde tutarken, kodumun mageinin sheep i 50 sn yazıp neden 3 sn de bozulur?
Simdi bu senin sorunun mu ? değil.

Problem surda.
Herhangi bi class aşırı misslediği zaman insanlar forumlara yazı yazıp, sikayetçi olurken, neden magelerin CC u(Ki pvp de Sheep-countered by trinket or dispelled) frost nova (countered by trinket/dispelled) millete batar
hunter da oynadım 54 lvl e kadar geldim, 60 lvl mage imde var bilimum classlarlada dibine kadar oynadım.
Neyden bahsediyorsun?
Lütfen atta koşanlara aimed shot at sonrada sevin.

Hunter kasmışsın fakat bilmiyorsun demekki. Hunter traplerinin açıklamasına bakıyoruz, neymiiş, only one trap can be active at a time.
Ayrıca, eğer büyük karambol yoksa kimse hunterın trapinin üstüne basmıyor çünkü herkes biliyor hunterın trap tam adamla kendisi arasına koyacağını. Ayrıca trap out of combat atılıyor, ki BG gibi pvp yerlerinde neredeyse boyuna combatta olduğun için crowdda kullanman mümkün değil.
Ayrıca polymorph dismount olarak kullanılabiliyor, bunun karşılaştırmasını yapmak bile büyük komedi.
Yani böyle desteksiz atmak tam sizlik cidden. Polymorphun süresine bakarsan 45sn olduğunu görüyorsun 3sn değil. Anca k 5-10 snde çıkıyor playerlar doğrudur, fakat trap gibi 1 kullanımlık değil, ayrıca iceblockla zart diye çıkılmıyor içinden, divine shieldlada çıkılmıyor.

Neyse hadi ben yazmıyorum buraya daha pardon.
Sosyal ağlarda paylaş

tekrarlıyorum

high warlord olmak mage için diğer classlara nazaran daha kolay bu biiir.

mageler pvede de deli dmg atar bu ikiii.

duel i kimse takmaz çünkü hiçbir işe yaramaz duel i gösterip overpowered underpowered demeyin sadece saçmalamış olursunuz bu üüüç.[signature][hline]faşist paticik grubu:

area masters ftw!

[Bu mesaj Jadelith tarafından 22 Ağustos 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

highwarlord dediğin olayı almak çok basit çünkü karamboıl yaratıp hkları topluyorlar 1v1 de olmuyor bu mageler warlord'u. Ki sizler hala dediklerimizi anlamamışsınız. Mage'in skilleri mage'in herşeyi yani silent yediğinde ya da manası bittiğinde ölüyor. Demekki bizim skillerimizin birde 60 tan sonra hiçbir şekilde dmg'lerinin artmaması gibi bir durum söz konusu. Oysa diğer bütün meelee classlar dmglerini yeni epic silahlarla arttırıyorlar. MAge'te epic sopaların verdiği tek ise mana pool'u arttırması. Crit şansımızında 100 intle artması nedeniyle bir rogueun yada warriorın eşit değerde stat bonusla bizden fazla crit şansının olması. Bunlardan yola çıkarsak eline arcanite reaper almış bir warrior instant ataklarını kullanrak 3 saniyede kaç dmg verebilir?

Mageler içinse bu dmg verme olayı içinse büyüyü 3 saniye civarında okumak gerekli. aldığımız en ufak dmg cast süresini uzatıyor.

Peki crit şansımız az dmg imiz artmıyor ve dmg vermek için 3 saniye beklememiz lazım. 3 saniye bekledim ve o da ne "resist". neyse fırsat buldum bir 3 saniye daha okudum yine resist? Bunlar yüzünden mage oynamak zordur.

Mage'lerin diğer classları rahat alabilmesinin tek sebebi diğer classların nasıl yenebileceklerini bilmemelerinden kaynaklanıyor.

Aslında en büyük derdimiz. Büyük buglar haricinde hiç bir şekilde mage'e bir yeniliğin getirilmiş olmaması aksine nerf denecek derecede ilgisiz durulması. Şimdi birisi çıkıp der mage armor geldi ya diye o da bir halta yaramıyor çok bişi fark ettirmiyor oyun içerisinde.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeMiRMaSKe, 22 Ağustos 2005 14:59 tarihinde demiş ki:
highwarlord dediğin olayı almak çok basit çünkü karamboıl yaratıp hkları topluyorlar 1v1 de olmuyor bu mageler warlord'u. Ki sizler hala dediklerimizi anlamamışsınız. Mage'in skilleri mage'in herşeyi yani silent yediğinde ya da manası bittiğinde ölüyor. Demekki bizim skillerimizin birde 60 tan sonra hiçbir şekilde dmg'lerinin artmaması gibi bir durum söz konusu. Oysa diğer bütün meelee classlar dmglerini yeni epic silahlarla arttırıyorlar. MAge'te epic sopaların verdiği tek ise mana pool'u arttırması. Crit şansımızında 100 intle artması nedeniyle bir rogueun yada warriorın eşit değerde stat bonusla bizden fazla crit şansının olması. Bunlardan yola çıkarsak eline arcanite reaper almış bir warrior instant ataklarını kullanrak 3 saniyede kaç dmg verebilir?

600 falan dmg verebilir ne kadar vericekki oda şansıyla ve atağı miss lemeyip ustune dodge/parry/block lanmazsa.

aaa oda ne yoksa ben 5 yarrdanmı saldırıyorum sırf ne yanı benım baltam neden 35 yard'da vuramıyo e mage vuruyo ayıp ama cok ayıp.

Cok haklısın ya aslıdna mage'ler baglı buglu ama işte butun mage'ler uber oynuyoda yenıyolar milleti geri kalan butun class'larda noob. Eeee pro mage acar dimi, e tabı pro olmak lazım elektirik faturası birikti iyice.

Lutfen makul şeyler yazalım, biraz düşünelim.

Hanı özellikle melee class'lar bizim kadar miss lemiyo gibi ucuk şeyleri sölemiyelim, bunu geçtim tabıkı spell cirtleri daha az ihtimalle gelicek spell cirtiyle daggerın criti birmi[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Sosyal ağlarda paylaş

ambush'la pyroblst birmi?

birini 35 yarddan diğerini sthealt'de adamın dibinden yapıyosun alakaları yok.

Aklıma şeyi getirdi zamanında official forumlarda warrior'lar %30 misslerken (duzelttiler artık %20 missliyo ?!?!) bi dev gelip sinister strike'la mortal strike'ı karılaştırıp MS'sin cok daha guclu olduğunu ve nerflenmesi gerektiğini sölemişti bize, ne guzel gunlerdi.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Sosyal ağlarda paylaş

cuce hiç mage oynadınmı?oynadıysan ve lvl 50 civarına geldiysen insanların demek ıstedıklerını anlayabılırsın,test realmde olsun oyna ve ondan sonra gorus bildir lutfen.ayrıca mage lerin damage dealer olması gerekırken son patchlerden sonra sıralamada 3ncülüğe dustugunu görürsün.o ısrarla bahsettıgın 35 yard muhabbetide baydı,uzaktan vurabılen tek class mage değil,uzaktan en yuksek damage veren class mage degıl.en dusuk armora sahıp class mage.(bakınız hunter)vsvs.
ama ılk postlara bakarsan ınsanlar genede cok gucsuz kaldık vs demıyorlar,bizim istedıgımız azda olsa bir değişiklik;önceki eklentilerde enazından iconlarımız falan değişmişti,sımdı onlarda yok,biraz yenilik istiyoruz okadar.
vesselam[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

blizz mage e gıcık mı? blizz mage i nerfledi mi? bu sorular çok komik ve cevapları tabiki evet!! adamlar bizi sevmiyor :P

aha blizzin sitesinden
Comments: Excellent primary ranged damage dealers

hani kardesim nerde??? warlock bile eziyor ranged damageda. aoeyi kaldır nerdeyse ilk 10a giremicez mc de

zaten fazla söze gerek yok bu söz aslında blizzardın sitede unuttuğu bir söz. çünkü yanındaki linke bastığınızda mage'in özellikleri bir anda değişiyor!!!

Strengths:

Can Summon Food and Drink

Powerful Area of Effect Damage Spells

Can Teleport around

yorum yok!!! yemek ve su otomatıyız ve etrafta fıldır fıldır teleport oluyoruz yehaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeMiRMaSKe, 22 Ağustos 2005 14:59 tarihinde demiş ki:Demekki bizim skillerimizin birde 60 tan sonra hiçbir şekilde dmg'lerinin artmaması gibi bir durum söz konusu. Oysa diğer bütün meelee classlar dmglerini yeni epic silahlarla arttırıyorlar. MAge'te epic sopaların verdiği tek ise mana pool'u arttırması.
...
Peki crit şansımız az dmg imiz artmıyor

Oyun sonu mage item'larının nerdeyse hepsinin "Equip: Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to 16." gibi özellikleri var. Yüzüklerinden tutun, tier 1 epic setine kadar her parça bunları veriyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

iyide o bahsettiğin itemlerin çoğunu diğer özellıklerınden ötürü kullanamıyorsun(int-sta oranı vs)
mage de crit oranını yukselticek esya lazım yada int-crit oranının değişmesine,en baba mage de 400+ int oluyorki yuzde 4 e denk geliyor.oysa agi?[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

Niye kullanamasınlar yahu. Arcanist setinin verdiği stam / int değerleri hiç de az değil mesela, ki bu daha tier 1 seti. Yani sonuçta sadece int / sta veren bir mavi item ile int / sta + damage veren bir item'ı karşılaştırırsanız, tabii ki arada fark olacaktır. Bundan doğal da bir şey olamaz.

Demek istediğim, özellikle epic item'larda olmak üzere, oyun sonundaki mage item'larında +damage var. Arkadaş hiç damage veren eşya yok demiş, onun için yazdım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle söyliim, en fazla +dmg kombinasyonunda 2.5k HP oluyor bir mage'in buffsız. (~ +750 Fire damage oluyor)

Ama bu çok büyük bir sorun. Ambush, Crit Pyro, Fireblossom, Aimed Shot ve hatta BG bufflı bir Frostbolt bile size insta çekiyor.

Kesinlikle tavsiye etmem.

Bana diyeceksiniz ki, "Ee bizde insta çekeriz, Pyro Crit tutturdum mu, adam ölür."
Evet belki ölür ama, şu anda iyi ve oyunu bilen oyuncuların hepsinde en az ~100 FR olduğu düşünürseniz, o sarı "Resist" yazısı sizin ölüm fermanınız demek olur :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
Sosyal ağlarda paylaş

robe of the archmage = 40 spell dmg 12 intellect 1 critical chance use: gives 625 mana to the caster.
class : mage
level :57

magister sete geliyoruz.

8 parca toluyosun 27 spell dmg.

stamina intellect sprit dengesi yok. kasmaya degmeyecek bir set. vs vs vs vs.

pvp pvm instance hepsine farkli item giymen lazim.

bakiyosun epic critical veren itema. 600 golddan basliyor. e herkeste bu itemlar yok.[ben mutlu sona cok yaklastim 200 300 gold sonra 3 4 tane item yaptiricam :D]

sunu soylemeden bitirmek istemiyorum konusmayi. mage bence bu oyunun en guclu classi. eger manayi healer classlara karsi iyi harcarsa. cs yi duzgun yerde atarsa. kisacasi oynamayibiliyorsa mage bu oyunun yuh dedirten kismidir. ama gizlice donen seyler var. bakiyorum bugun. catir catir vuruyor millet bana. karsi tarafa bakiyorum resist resist. 200 150 falan vuruyorum. isin kotusu 3 saniye cast olan bir spell atarken interrupt olayin yada target not infront of you olayin cok yuksek. prieste bakiyorsun arkasindaki adama buyu atabiliyor. magede ole bi dunya yok.

rogue guclu guclu demisler. acin bi yeni karakter human. bi kobold questini yapin 5 tane glowing stick wax versin. bag of marble falan alin. bakin nasil agliyor rogue :Dbugun biriyle duel yaptim adam stealth olamadi noluyoruz moduna gecti. yani rogue yenmek inanilmaz zor bir sey degil.

herclass olmasada cogu classin birbirlerine karsi + ve - leri var. bizim istedigimiz su an sadece resist olayinin duzelmesi ve resistlerin daha zor eldeedilmesi. yukarda yazdigim gibi lvl 25adamin giydigi ringde 15 fire resistance var.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 22 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
robe of the archmage = 40 spell dmg 12 intellect 1 critical chance use: gives 625 mana to the caster.
class : mage
level :57

magister sete geliyoruz.

8 parca toluyosun 27 spell dmg.

stamina intellect sprit dengesi yok. kasmaya degmeyecek bir set. vs vs vs vs.

pvp pvm instance hepsine farkli item giymen lazim.

bakiyosun epic critical veren itema. 600 golddan basliyor. e herkeste bu itemlar yok.[ben mutlu sona cok yaklastim 200 300 gold sonra 3 4 tane item yaptiricam :D]

sunu soylemeden bitirmek istemiyorum konusmayi. mage bence bu oyunun en guclu classi. eger manayi healer classlara karsi iyi harcarsa. cs yi duzgun yerde atarsa. kisacasi oynamayibiliyorsa mage bu oyunun yuh dedirten kismidir. ama gizlice donen seyler var. bakiyorum bugun. catir catir vuruyor millet bana. karsi tarafa bakiyorum resist resist. 200 150 falan vuruyorum. isin kotusu 3 saniye cast olan bir spell atarken interrupt olayin yada target not infront of you olayin cok yuksek. prieste bakiyorsun arkasindaki adama buyu atabiliyor. magede ole bi dunya yok.

rogue guclu guclu demisler. acin bi yeni karakter human. bi kobold questini yapin 5 tane glowing stick wax versin. bag of marble falan alin. bakin nasil agliyor rogue :Dbugun biriyle duel yaptim adam stealth olamadi noluyoruz moduna gecti. yani rogue yenmek inanilmaz zor bir sey degil.

herclass olmasada cogu classin birbirlerine karsi + ve - leri var. bizim istedigimiz su an sadece resist olayinin duzelmesi ve resistlerin daha zor eldeedilmesi. yukarda yazdigim gibi lvl 25adamin giydigi ringde 15 fire resistance var.

PLease bab göster o yüzüğü bende almak istiooommmm[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

pyo sana saygim sonsuz ama nedir bu yazi sekli ? su forumda bi kisiye igneleyici laf atmadim gordugum tepkiye bak

yuzugu gormek isteyen maywedaya bi whisper atsin[arkadasim kendisi] gostersin yuzugu. tabi sen horde`sun kusra bakma o yuzukten mahrum birakicaz seni.

edit: ayrica bir ustteki mesaja alinti yapmaya gerek yok.
[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

[Bu mesaj Darklight1903 tarafından 22 Ağustos 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle kıl oldum ki bu başlığa dediğim gibi ilk başta düzgün yazıodum biraz oynattım şu anda artık o yüzden yazmamam lazım pardon.

Fakat şunu söyleyeyim bu oyunda herşeyi bir arada yapamazsın. Mesela ben ragnarosda giydiğim setle pvpye çıksam rogue/warriorlar 2snde biçerler. Ama mageleri durmadan resistlerim mesela. Ya da zıttını yapsam pvpde giydiim normal seti giysem o kadar resist edemem. gibi.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 22 Ağustos 2005 07:59 tarihinde demiş ki:

Neyse hadi ben yazmıyorum buraya daha pardon.

Pirvan sen ne oynak adam çıktın ya, adam olan bir kere laf söyler onu da tutar.
Onu geçtim, adam sana laf söylememiş, her haltı quote la tamam bab bilmemne bab bok bab, ne bu agresif hareketler.
Yeni sistem de "ignore" da gelse bari, muhatap olmak zorunda kalmayız[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...