Romario Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Artık Shamandan Baydığım Şu Günlerde Biraz Geyik Yapıpta Belki Tekrar zevk ALırım Diye Uğraşıyorum :) 1; -Abi Shamanlara Bloodlust gelicekmiş? -Yetemz ide purge Buff Başına Damage VErsin Ayrıca 4 Buff Silsin -Naptın Be Abi -Ne Diyosun Olm Windfuyde boktan 2 kere Sallıo Onu 5 Yapsınlar Attack Power Bonusuda 1.5k olsun -Naptın abi dellendinmi -Oda Yetmez Abi Full Pvp Setini Tamamlayınca botlardan gelen +%15 wolf morph hızına bide +%45 setten gelsin epicm ount gibi koşalım -Hadelen Sende Eşşeenki -Dellendirme ulan adamı !!! *Frost Shock* Critical!!! You Just Killed AlliancePaladin(154 Honor) 2; -Setin Çok Cool B4B Th3 K3nk -Saol Bilader de ne ayaksın sen ? -B4B N0ldu y4v -Ya Bi Sus *Windfury* Critical!!! You Just Killed Tiki(No Honor) 3; -Efendim Bu Haftada Sıranın Başındasınız Başarınızı Neye Borçlusunuz. -Eee Şey, Başarımı Çok Çalışmaya Borçluyum. Evet Çok Çalıştım -Peki Efendim Sırrınız Nedir?sonuçta Pvp Yetenek İster *Düşünür* *-Ulan Ne Sırrı Olcak Len Bi Shock Bi Wİndfury Şimdi Ne Dicem Lan Buna* -eee Şey -Evet Dinliyorum... -Şey, Eğer Söylersem Sır Olmaktan Çıkar -Tabi Bizde Yedik.. -Hedelen Ordan Gazeteci Bozuntusu *Bodoz* Critical!!! You Just Killed AllianceBulteni(162 Honor) Biliyorum Çok Kötü Oldu Ama Hastayken Bu saatte Anca Bu Kadar Oluo :)[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Romario, 01 Eylül 2005 22:50 tarihinde demiş ki: -Oda Yetmez Abi Full Pvp Setini Tamamlayınca botlardan gelen +%15 wolf morph hızına bide +%45 setten gelsin epicm ount gibi koşalım Buna güldüm baya, tam bir shaman talebi gercekten : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Eylül 2005 22:54 tarihinde demiş ki: said: Romario, 01 Eylül 2005 22:50 tarihinde demiş ki: -Oda Yetmez Abi Full Pvp Setini Tamamlayınca botlardan gelen +%15 wolf morph hızına bide +%45 setten gelsin epicm ount gibi koşalım Buna güldüm baya, tam bir shaman talebi gercekten : ) pauahyha[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: You Just Killed AllianceBulteni auhdsauhdsashu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 cok enfes cok super ya cidden anamıyorum dayak yiyosunuz foruma bunnarı yamzya gelcenize kasıp dah aiyi item daha byuksek beceri kasmanız gerekirken imba imba diye aglıyosunuz lol abi shamnı nerflicekler bu sefer baslcıaksınız rogue imba bitmezki cileniz[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION [Bu mesaj BonePART tarafından 01 Eylül 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bu arada I windfuried a paladin, next time I saw him he was leveling a shaman.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yok artık lebron james biraz daha abartın.yeter shaman geyiklerinden sıkılmadınızmı.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ne bu tepki,esprili bir yazı olmuş adam neeerf dememişki,ben beğendim.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 eheh bende shaman oynuyorum chardan sıkıldım biraz (öldürence artık zevk almaya hakkınız kalmıyo bi süre sora) shaman nerf diede baarmıyorum iyi oynayan gayette alıyo shamanı çok iyi warriorlar roguelar vs var bizim serverda sadece forumları neşelendiriyim dedim ne bu şiddet bu celal yani ?[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: BonePART, 01 Eylül 2005 23:27 tarihinde demiş ki: cok enfes cok super ya cidden anamıyorum dayak yiyosunuz foruma bunnarı yamzya gelcenize kasıp dah aiyi item daha byuksek beceri kasmanız gerekirken imba imba diye aglıyosunuz lol abi shamnı nerflicekler bu sefer baslcıaksınız rogue imba bitmezki cileniz abi adam 60 şamanını koymuş imzasına, ne diyorsun? :lol: hayır bir de bazısı cidden süper ustalık gerektiriyor şaman gibi havalara giriyor ya orada bitiyorum ben, bone'lar başı çekiyor bu alanda.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Stop hammer time!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bazıları da paladin için aynı şeyi yapıyor. :p *!Shield + HS atıp kaçar*[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 01 Eylül 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi paladin zaten inanılmaz profesyonellik gerektiriyor.Balon+Hs manyaq bir zamanlama istiyor zaten kaçırırsan sonun olur mazallah yarabbim millet yazıyorda oynadığı karakterden bi haber :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Sam ben USA de oynarken daha avrupa serverları kapalıydı be hacı bırakmasaydım 60 deil 160 olmustum ama neyse. Keske o zamandan paladini bırakıp shaman acsaydın abi. Ortirdim oynamayı.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet abi hep kaçırıyorum hs zamanlamasını, bir türlü öğrenemedim şu oyunu gitti. halbuki char dediğin şaman gibi olacak, şöyle bir şok bir windfury bir lesser heal bir şok diye kombolar yapacaksın, aduket, taktakduket filan çıkacak..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Sam, 02 Eylül 2005 00:43 tarihinde demiş ki: evet abi hep kaçırıyorum hs zamanlamasını, bir türlü öğrenemedim şu oyunu gitti. halbuki char dediğin şaman gibi olacak, şöyle bir şok bir windfury bir lesser heal bir şok diye kombolar yapacaksın, aduket, taktakduket filan çıkacak.. ahahahah lololololol abi napmısın sen ya bitirdin beni :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım) Guild - Pain Train Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D) Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Shamanda mana sorunu var,ben shaman gördümmü başlıyorum damageleri saydırmaya, oda dayanamayıp kendine 2 heal , 1-2 tanede shock atıyor manası bitiyor[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Razien tarafından 02 Eylül 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: BonePART, 01 Eylül 2005 23:29 tarihinde demiş ki: Bu arada I windfuried a paladin, next time I saw him he was leveling a shaman. Efsaneymiş yanlız :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yok valla şamanla oynamak çok zor, denedim ancak lvl 16 oldu, beceremedim gittim paladini rank 10 yaptım düşünün artık nasıl maharet istiyor.. qcf + p = earth shock qcf + qcf + p = earth shock crit qcb + qcb + k = windfury proc bir de yenilirsen jetonları geri veren reincarnation varmış ama bulamadım nasıl yapılıyor..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ehehehehh dıkkat et cetonu yukmasın.olmadı ip bala eskiden az yapmamaıştık :)[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Earth Shock, Windfury olmayan bir shaman mı istiyosun Sam? Yada Es cd si daha fazla ve wf şansı yüzde 10 mu olsun? Bende Divine Shield 6 sn, loh de yuzde 50 hp doldursun hıc mana doldurmasın istiyorum. Ben anlamadım biz aynı oyunumu oynuyoruz. [Bu mesaj TheFury tarafından 02 Eylül 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Buffda istiyorum ben shamana..Paladine purge attıgımda üzerindeki bir itemde üzerinden çıkıp inventory'e gitsin, örnegin ilk purgeda chesti çıksın sonra legs vs vs paladinede buff istiyorum onlarında uzerınde gıyıcek bısı kalmayınca divine shıedl acsınlar 15 dakıka sursun hep ıcınde kalsınlar utanclarından cıkamasınlar.. [Bu mesaj TheFury tarafından 02 Eylül 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hayır ben reincarnation için hangi tuşlar kullanılıyor onu öğrenmek istiyorum, habire jetonumu yiyor bu makine..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Sam makınada iki tuş var zaten "bubble" + "hs" ikisine aynı anda bas otomatık ınn e ısınalnıyosun gerek kalmıyo jeton harcamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: BonePART, 01 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Keske o zamandan paladini bırakıp shaman acsaydın abi. Ortirdim oynamayı. euhe o yuzden mi icqdan agliyordun abi paladin olmuyor ya olmuyooooorrr uhuhuhu diye mesajlarin vardi ogretirmismis arpanizi fazla veriyor thrall hep bundan oluyor palazlandiniz yine /moo[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. [Bu mesaj Popeye tarafından 02 Eylül 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar