Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Veletleri

-007-

Öne çıkan mesajlar

Şu an FlashTV de en büyüğü 15 yaşında olan çocuklar polisleri öldürecez polislerin ......icez, topladığımız bu taşları polislere atıp onları öldürücez dedikten sonra hepbirlikte Terörist Şerefsiz aponun serbest bırakılması için slogan atıyor.

Skandal bayrak olayları da Batman da çok yakın bi zaman önce olmuştu..[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=NoWomanNoChild][/spo][signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız?
Hepsi birden böyle.

[Bu mesaj BlackRose tarafından 23 Ağustos 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende akşam kanald de izledim . Aslında böyle bölgelerde sıkı yönetim ilan edilmeli . Orayı asker denetimine bırakcan , kuş uçurtmayacaklar :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler'in amacı küfürleri sansürlemek değildir.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once

[Bu mesaj BlackRose tarafından 23 Ağustos 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

küfreden arkadaşlar bölümden bir süre uzaklaştırılmıştır

spoiler küfrü gizlemek için kullanılmaz
küfürler ses benzerliği kullanılarak yasal hale de gelmezler, bunlara dikkat edersek iyi olur[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Bölücülükten Başka Birşey Değildir Bu. Bunları Destekleyenler aponun idamına engel olanlarla aynı kişiler Emin olun.

Ayrıca Apo oturduğu yerden örgütü idare edebiliyor.Nasılmı ?

Avukatlarına özel gemi tesis edildi.Konuşmaları kayıda alınmıyor.

İkide Hikaye anlatmak isterim sizlere.. ( Askerde Komando Olan Arkadaşımın yaşadığı hikayedir )

1. si ;

Arkadaşım ve birliği Dağda çöl misali bir araziyi gözetliyorlar.VeBu arazi Dümdüz ve uzun bi arazi.Bu araziye giren Bir Adam görüyorlar ve terörist olduğundan Eminler.Arkadaşım Bazukayı Ateşliyimmi diye Komutana Soruyor.Komutan ise Emin olmak istiyor.Aşşağı indiklerinde Adam Kaybolmuş Oluyor.Ama düz arazi ve imkansız.Kısa Bir süre.Kalp Atışını ve Vücut Sıcaklıgını ölçen Bi alet ile Yer altında insan olduğu Tespit ediliyor.Az ötedede Cıkıntı Bir Kaya.Kayayı Kaldırıyorlar vede Karşılarında merdiven.Keleşler ile Teröristlerin hepsini ikiye bölercesine Tarıyorlar.Ceplerini Kontrol ettiklerinde ise Avuç Dolusu Tomarlarca DOLAR VE MARK!

2. si ise Yine Çöl misali Bir Arazi Yarım Günlük yürüyüş ardından Suları Bitiyor ve Tam Bu arazinin ortasında Bir çeşme.Su akıyor Ve iştah kabartıcı.Arkadaşım diğerlerinin içmelerine izin veriyo Sonrada içsem olur diyor.Ve Bu fedakarlığı onun hayatını kurtarıyor.İlk Giden Askerimiz Mayına Basarak Şehit Oluyor.

Bu ŞEREFSİZLERİN Sonu YOk !!![signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında sonu var hatta biz getirmeliyiz..mesela oyle diyenleri teroroist cenazeleri arkalarında aglayıp polise tas sopa fırlatanları nie toplamıyolar ....teker teker keklik gibin avlamak lasım aslında bunları ama du bakalım nolcak sonu...bence tek cozum hepsının agır cezaya carptırılması...cunku ole olmayınca dierleride gaza gelip hemen diş gosterıyolar..odun vermemek lasım ..[signature][hline]meayouw
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar bu is cok karisik..batman sirnak cudi daglari buralrin bizim yasadigimiz yasamla alakasi yok..Ciddi anlamda bir tehlike var turkiyede..PKK denilen cocuk katili bu kan emici orgut Avrupadan destekleniyo ve o bolgelerde cok kan dokuyo..Irak ve irandan gelen petrol bunlarin denetimi altinda..Suriye gibi birtakim ulkelerden de ayrica destekleniyo..Hatta PKK aslinda sanildigi gibi kurt degil ermeniler tarafindan olusturulmustur,vakti geldiinde tarih PKK altındaki kürtlere lanet okuyacaktır..Kürt sorunu artık ülkemizde baş edilmez boyutlara uzandı..Antalyada kürt ve rus mafyası beraber çalışıyolar..Çok dolaplar dönüyo şerefliyle şerefsiz birbirine karışıyo..ikinci bir kurtuluş savaşı lazım durum o kadar vahim..ALlah sonumuzu hayır etsin..[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuda tartışmayalım pek . Küfretmeyi çok sevmem ama içimde çok birikiyor . Bir salacam pir salacam . Ban sebebim olacak .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.

Fotoçopladım Aşk'ı
Sosyal ağlarda paylaş

Peki Size Şunu söyliyim.Ermenilerin Kendi Haritaları Oldugunu Ve Burada Doğu anadoluyu gösterdiklerini Kürtlerin Güneydoğu anadoluyu gösterdiklerini ve hatta yunanıstandaki gizli haritalarda egenin ve diger iki adamızın onlarda gibi gozuktugunu ve hatta karadeniz ve akdenizinde Paylaşılmış oldugunu Sadece Orta dogu anadolunun bize Bırakıldıgını biliyormuydunuz ( Fikirklerince )

Küfür etmek ah onla herşey hallolsa.Alahıma Dua Ediyorum İnşallah Bunları Temizleme Şansım olur İNŞALLAH ( Askerliği Komando Düşünüyorum ki Body ve Bilimum Spor Faliyetlerim 1,5 senedir var.[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim okuldaki ingilizce öğretmenimiz komandoluk yapmış . Psikolojisi sarsılıyor insanın feci derecede . Anlatıcak takatim yok şu anda ama tavsiye etmem . Bi de olağan üstü hal bölgesinde yapmış o yüzden öyle olmuş . Toplayacan bunları üstlerine salacan bombayı tamam . Bu sıfatsızları öldürmek için kaç tane senin gibi vatanını düşünen insan şehit oluyor düşündükçe çıldırıyorum .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.

Fotoçopladım Aşk'ı
Sosyal ağlarda paylaş

bak ilk sayfada bende yazdım yapan arkadas ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattı.Gözü önünde arkadaşı öldü diyorum ya sana.Ya Bu vatan uğruna şehit olurum kardeşim.

Bak Altını Çize Çize Yazıyorum.Amerikan Filimlerini izleyip özeniyoruz amerikaya gidicez diye.hatta türkiyeyi neyleyim diyen kaç kişi dövdüm millet vatanından utanmaya başladı.Ha Nedeni Açık ve net Başımıza Adam akıllı insan gelmedi.Herkez Kendi kesesi peşinde.Denyolar yönettikce bizi bu işin içinden çıkamayız.Biri cebe para atar diğeri türban der ötekisi sallamaz ölesiye başkan olıyım der.Al bak Ab ab diyoruz kıçımızı yırtıyoruz.Ulan amerikanın yaptığı olayı kaç kişi görüyo.Özeniyoruz deliler gibi hemde ab ye girmek icin can atıyoruz.Millette Vatan Sevgtisi kalmıyo.Yarın amerika türkiyeye girse al bakalım! Kısayoldan ab diyenler cıkacak.İnsanda Kuvai milliye Duygusu kalmıyacak.İnanın bana Cabuk Zenginleşen kendini Bilmez AMERİKADAN NEFRET EDİYORUM.Olay Budur.Zaten 10 milletin gözü olan bi ülkeye DENYO adamlar başa Getirildikçe Ne köy olur ne kasaba.Ben Ölürüm Amacım Uğruna Yemişim Ölümü be! Benim öldüreceğim 1 kişi Benim vatanımın 5 kişisini Öldürecekse ve ben ona engel olacaksan Kutsal Görevimi yapmış olurum.Ölsem Bile Vız Gelir.Er Yada Geç ÖLMEYECEKMİYİZ? Şerefimle ölürüm be![signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

Skandal bayrak olayını kimlerin düzenlediği proveke ettiğide gün gibi belliydi..
arkadaşlar gelmeyin boyle oyunlara, provakasyonlara..
bi düşünün, tayyip erdoğanın konuşmasından sonra heryerde pkk lılarla ilgili şeyler çıkmaya başaladı..
derin devletin oyunlarına gelemyin.. derin devlet sizlerin bu öfkesiyle besleniyor..
trabzonda bilmem nerde linç gösteriler .. proveke edenler sizin böyle olmanızı istiyor..
burada konuşturulanlar, bayrak olayını düzenleyenler.. sizin öfkelerinizle besleniyor..
derin devletin oyunlarına gelmeyin..

bu konuda bir çok aydın gazeteci benim üsütnde durduğum konu hakkında yazı yazmıştır.. hadi beni sallayın onları okuyun..
gaza gelmeyin..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı Kökünden Çözelim diyosun.Anlıyorum Hak veriyorum Ama Benim Adım Hıdır Elimden Gelen Budur.Zaten Onlarada Diş Gösterecek Gücümüz Yok.Varda Büzlük meselesi.Başımızdakilerin meselesiki Atatürkten Sonra Hiç Kimse Adam akıllı yönetemedi.Atatürk çıkardı sonrakiler batırdı ( hepsi!! ) zaten adam gibi bi party yokki ?!?[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

Belki de bir gun ayni senin gibi dusunuyorum..Egitimimi tamamladigimda benim gideceim yer de guney dogu olacak,olursem sehit olurum, bu gidisat cok feci cunku..Kimse farkinda degil guzelim ulkemizi gercekten bi arkadasin burda dedigi gibi gizli anlasmalarla paylasiyolar..Italyanlar ermeniler kurtler yunanlar...alcak oglu alcaklar..Gerci bizim gibi cumhuriyet bekcileri oldugu muddetce yine denize dokeriz sizi ama artik herkesin elini tasin altina sokmasi gerekiyo..[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar size sorsam dünyada sadece iyiler olsa nolurdu?iyilerin oldugu kadar kötülerinde oldugunu unutmayın o yüzden içinizde cok nefret beslemeyin kaderi ne siz ne biz nede onlar değiştirebilir yapapbilcegimiz bişi olsada yapardık dimi?Ayrıca o cocuklar kendi aralarında gaza geliyorlar birtakım kişilerinde desteyini alıp böle şeyler diyorlar devlette kürtler ve doğu kesimi konusunda hep sessiz kalıyor buda böyle devam edicek taaki asker elini devlete uzatana kadar.[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests
Sosyal ağlarda paylaş

batman yazınca ben onu betman olarak okudum, betmen kıyafeti giymiş çocuklar böyle yapıyor sandım of[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...