Masteis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ben anlatamadım ki, neyse babsi boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ilişki yoğunluğuna bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biginjapan Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 evet ilişkinin yoğunluğunu da bağlı ama sanırım böle bi işe kalkışmak için karşındakini çok iyi tanımam gerekiyo. yoksa aradaki mesafelerle birlikte sevgilini de gözünde büyütüp sonradan hayal kırıklığına uğramak benim korkum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 said: long distance relationships never work Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biginjapan Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Masquerade said: said: long distance relationships never work içim açılıyo gitgide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Masteis said: ben anlatamadım ki, neyse babsi boşverin Anladık seni ama sen olaya tek bir açıdan yaklaşmışsın yani sadece bir tarafını görmüşsüm, ideal ilişki fuckbuddy+sevginin (hissiyatın önplanda olduğu şey olarak açıkladığın şey) harmanlanmasıdır ve nihayetinde herkesin istediği bu. Biri olmadan diğeri olmaz zaten yürümez, yürür ama onun adı başka birşey olur. Ama temelinde üreme içgüdüsü var başka birşeyde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biginjapan Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Aramıza mesafeler girmeden ben bitiricem sanırım bu ilişkiyi. Her ne kadar olaya üreme içgüsü olarak bakamıyacak kadar duygusal olsamda, canım istediği zaman sevgilimi görmek, canım istediği zaman dokunmak, üzgün oldumğumda mutlu olduğumda onun yanında olmak istiyorum sanırım.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 mümkün bence. ama belirli bir süreliğine sanırım.. eğer uzaktaysa sen ona o sana gelebilir, güzel de olabilir. ama daha çok emek gerektirir orası kesin. çok yakında olması nasıl süper bir şey değilse çok uzakta olması da iyi değil. sonuçta size bağlı, herhangi bir kimsenin yorumuna değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biginjapan Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Coldwind said: mümkün bence. ama belirli bir süreliğine sanırım.. eğer uzaktaysa sen ona o sana gelebilir, güzel de olabilir. ama daha çok emek gerektirir orası kesin. çok yakında olması nasıl süper bir şey değilse çok uzakta olması da iyi değil. sonuçta size bağlı, herhangi bir kimsenin yorumuna değil aslında. ya öle sürekli gelip gidebilceğimiz mesafeler değil. yurtdışına gidicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 abi gözden ırak olan gönülden de ırak oluyo,hele üniversitedeyken etrafta erkek ve kız potansiyeli olduğundan çok zor bi durum.ama istisnalar da vardır.bence hatun yapıcaksanız çevrenizde aynı şehirde olduğunuz biriyleriyle yapın,aksi takdirde zor oluyo gidip gelmesi sonra özlüyosun falan sorun oluyo vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biginjapan Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 vivavale said: abi gözden ırak olan gönülden de ırak oluyo,hele üniversitedeyken etrafta erkek ve kız potansiyeli olduğundan çok zor bi durum.ama istisnalar da vardır.bence hatun yapıcaksanız çevrenizde aynı şehirde olduğunuz biriyleriyle yapın,aksi takdirde zor oluyo gidip gelmesi sonra özlüyosun falan sorun oluyo vs vs... ya doğru sölüyosunuz ama işte ben gidiyorum o yüzden bu ilişki bitmeli demekte kolay olmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 hmm,sen aşıksın arkadaş :) dostum umarım bi sorun çıkmaz,karşılıklı ise elinden geleni yap,aksi takdirde çok üzülürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biginjapan Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Yok aslında ayrılmak temennim ama, bakalım yüreğim dayanıcak mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 biginjapan said: Coldwind said: mümkün bence. ama belirli bir süreliğine sanırım.. eğer uzaktaysa sen ona o sana gelebilir, güzel de olabilir. ama daha çok emek gerektirir orası kesin. çok yakında olması nasıl süper bir şey değilse çok uzakta olması da iyi değil. sonuçta size bağlı, herhangi bir kimsenin yorumuna değil aslında. ya öle sürekli gelip gidebilceğimiz mesafeler değil. yurtdışına gidicem :( biliyorum o durumu yakinen.. daha güzel, avrupadaysa falan gezer tozarsınız beraber. o buraya geldiğinde sen onu gezdirirsin belki aynı mekanlar belki değişik yerler ne bileyim, maddi bakımdan biraz pahalıya patlar belki evet ama unutulmayacak bir macera olur. ama içinden gelmiyorsa zaten boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Direk ayrılma, yurtdışına gittikten sonra sıkılırsan ayrılırsın. Hem için o kadar da kötü olmaz hem de denemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biginjapan Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Eralp said: Direk ayrılma, yurtdışına gittikten sonra sıkılırsan ayrılırsın. Hem için o kadar da kötü olmaz hem de denemiş olursun. En mantıklısı bu sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 mesafe ilişkiyi bitirir.öpüp koklayamadıgım sevgiliyi napayım.mecnun olsan yine biter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Abi olmıcak bil kendini ypratıcaksın istediğin kadar güven ondan şüphe etme ama etrafından ediceksin.Acaba biri asılıyomudur rahat mı sataşan görüşen eden var mı hep kurcalıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 benim 2yili geciyor tatillerde birlikte yasiyoruz onun disinda amerikadayken biraz zor oluyo iletisim ama kotariyoruz gayet. kisiye gore degisir sordugun sorunun cevabi bazilarinin iliskisini bitirir yapamazlar , bazilarini daha cok baglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 BİTTİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Kısa süreli değilse kesin bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 edebiyat kısmı: cılız aşkları bitirir güçlü aşkları daha da güçlendirir (öldürmeyen her şey güçlendirir mantığı) gerçekte: hemen yenisini bulmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 "Nescafe ilişkiyi bitirir mi?" okudum. "Bitirir." yazıp bırakacaktım da yanlış okumuşum zaten. Bu da böyle bir anım dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Vay hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 alın şunun garbage moderatörlüünü ya! bugun topicleri yanlış okuyan yarın postlarımızı da yanlış okuyup banlatır bizi /mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar