Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesafe ilişkiyi bittir mi?

hyde

Öne çıkan mesajlar

Masteis said:
ben anlatamadım ki, neyse babsi boşverin

Anladık seni ama sen olaya tek bir açıdan yaklaşmışsın yani sadece bir tarafını görmüşsüm, ideal ilişki fuckbuddy+sevginin (hissiyatın önplanda olduğu şey olarak açıkladığın şey) harmanlanmasıdır ve nihayetinde herkesin istediği bu. Biri olmadan diğeri olmaz zaten yürümez, yürür ama onun adı başka birşey olur.

Ama temelinde üreme içgüdüsü var başka birşeyde değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Aramıza mesafeler girmeden ben bitiricem sanırım bu ilişkiyi. Her ne kadar olaya üreme içgüsü olarak bakamıyacak kadar duygusal olsamda, canım istediği zaman sevgilimi görmek, canım istediği zaman dokunmak, üzgün oldumğumda mutlu olduğumda onun yanında olmak istiyorum sanırım.. :(
Sosyal ağlarda paylaş

mümkün bence. ama belirli bir süreliğine sanırım.. eğer uzaktaysa sen ona o sana gelebilir, güzel de olabilir. ama daha çok emek gerektirir orası kesin. çok yakında olması nasıl süper bir şey değilse çok uzakta olması da iyi değil. sonuçta size bağlı, herhangi bir kimsenin yorumuna değil aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Coldwind said:
mümkün bence. ama belirli bir süreliğine sanırım.. eğer uzaktaysa sen ona o sana gelebilir, güzel de olabilir. ama daha çok emek gerektirir orası kesin. çok yakında olması nasıl süper bir şey değilse çok uzakta olması da iyi değil. sonuçta size bağlı, herhangi bir kimsenin yorumuna değil aslında.

ya öle sürekli gelip gidebilceğimiz mesafeler değil. yurtdışına gidicem :(
Sosyal ağlarda paylaş

abi gözden ırak olan gönülden de ırak oluyo,hele üniversitedeyken etrafta erkek ve kız potansiyeli olduğundan çok zor bi durum.ama istisnalar da vardır.bence hatun yapıcaksanız çevrenizde aynı şehirde olduğunuz biriyleriyle yapın,aksi takdirde zor oluyo gidip gelmesi sonra özlüyosun falan sorun oluyo vs vs...
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:
abi gözden ırak olan gönülden de ırak oluyo,hele üniversitedeyken etrafta erkek ve kız potansiyeli olduğundan çok zor bi durum.ama istisnalar da vardır.bence hatun yapıcaksanız çevrenizde aynı şehirde olduğunuz biriyleriyle yapın,aksi takdirde zor oluyo gidip gelmesi sonra özlüyosun falan sorun oluyo vs vs...

ya doğru sölüyosunuz ama işte ben gidiyorum o yüzden bu ilişki bitmeli demekte kolay olmuyo..
Sosyal ağlarda paylaş

biginjapan said:
Coldwind said:

ya öle sürekli gelip gidebilceğimiz mesafeler değil. yurtdışına gidicem :(

biliyorum o durumu yakinen.. daha güzel, avrupadaysa falan gezer tozarsınız beraber. o buraya geldiğinde sen onu gezdirirsin belki aynı mekanlar belki değişik yerler ne bileyim, maddi bakımdan biraz pahalıya patlar belki evet ama unutulmayacak bir macera olur. ama içinden gelmiyorsa zaten boşver.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...