Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ohennes

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

"7 kişi naaptınız siz ya xp leri telef etmişsiniz. gidin 3 erli 4 erli grup larla yada tek kesebeileceğiniz boss lar bulun mesela lvl 60 alabileceği ağaç bi boss vardı (ismini hatırlamıyom) sağlam xp verir. item için onyx e gidiosanız black rock deep ve uldaman tavsiye olunur."
millet ne diyo farkında değil uldaman nerden çıktı ya?acaba kaçak serverlarda mc ye uldaman mı deniyo?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 01 Eylül 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
Server'ın birinde 17 kişi yatırmışlar onyxia'yı. Videosu da varmış galiba, var mı izleyen bilen?

curse gamingte var arkadaslarım ızledı doru olay :)

note:bulamadım ama orda varmıs

[Bu mesaj n3mrut tarafından 01 Eylül 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BASAR VE PLAYNETÇİLER

bu sabah saat 4 itibariyle serverda değişiklik yapılmıstır haberiniz olsun

artık level 75 var ,yani ben 60tayken xp almaya basladım tabi aldıklarımı öldüm kaybettim

basar artık baronu kesemeyeceksin çünkü tüm bosslar aşırı güçlendi ne kadarmı?(garr beni 2.vurusta kesti ve hp benim 10,6k suan)
aynı şekilde benim petlerede yansıdı artık benim inferno hpsiz garr olmus(eski garr)
yeni garr onixianın babsı olmus 8k çaktı normali bu(sanırım sorunlu ama )
baronun vurusu aynı ancak daha hızlı ve artık o bir tank

sadece bunlar değil tüm eliteler artık majardomo tarih oldu çünkü kesinde 0,8k xp veriyo ne hikmetse :?(eskiden 45k)
bosslar tek kesilmeyecegı gibi kesince artık klasik gümüşler değil onun yerine modern altınlar var yani hani 4,5 gümüş değilde 4,5 altın gibi + hiç boss kelek çıkmayacak (sen anladın ) itemler su sıradan level 60lık itemler değil(bunların nesi sıradansa) itemler gmlerce yerleştirilmiş artık 5 kişi keselim su adamları sonra item kavgsı olmasın çünkü okadar fazlaymıs ve iyiymiş + bunlara xplerde eklenince (eskisinden kat kat fazla) ortalık senlendi ama
önümüzdeki bi kaç gün boyunca(millet duyana kadar)
blackrock dagı olacak blackrock mezarlıgı

BOMBAAAAA[signature][hline]Corald -- Human Mage
eski Blizzard_IcedEye

Sosyal ağlarda paylaş

Sulfuras var elde dikkat ederseniz. Edit kickban plxplx! hehe[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

bırakın ya saçmalık emulator serverlar...
Bende blizzard serverlarında oynamadan önce emu da oynuyordum wow u silmiştim makinamdan.Taki 20dk orjinal wow oynayana kadar...Sonra anladım ki biz başka bir oyun oynuyormuşuz :P
Emu da en kral olaylar metni vol 1. ;
- Bütün ability / spell rankları ayrı imiş gibi kullanabilmek mümkündür örneğin Priest 6 tane Power word fortitude (stamina buff) atabilir.
- Reputation menu aracılığı işle ana kentinizede düşman olabilirsiniz.
- En kolay lvl kasan class mage'dir. (Stormwind'in bütün guardlarını peşinize takıp suda kesiyorsunuz aynı anda 30/60 arası lvl atlıyorsunuz)
- Lvl 1 iken ?? kesiyorsunuz
- Armor 655435456782313 bile olsa yediğiniz fiziksel dmg değişmiyor.
- Stealth olunca sadece yarı saydam oluyorsunuz.
- Yediğiniz Curse'leri sağ click'leyerek iptal edebiliyorsunuz.
- Crit dmg yok.
- Saçma sapan item'lar görmek olası.(800 dps dagger gibi)
- Normalde Quest ile örenilen abilityler i doğuştan örenmiş oluyorsunuz.
- Racial özellikler çalışmıyor.
- Her zaman client bug yemek olası 132# en kralı.
- 7/24 online destek ve dahası bu server larda :)
Vallahi ben oynarken böyleydi serverlar ki anlattıklarım yaşadıklarımın 5514351321/1 i.
Sadece saçmalık çünkü emu wow gerçekten kanser olma sebebi...
Sosyal ağlarda paylaş

en guclu boss diye kayıtlara geçmişler onxia yı.. bizde geçen gün 33 kişi indirdik.. kolay artık..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım)

Guild - Pain Train

Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D)

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

Süper mario bile bundan daha zevklidir .Böyle bir wow oynuyacağıma hiç oynamam daha iyi ,eheh bir taneside wowu knight online gibi zannediyordum güzelmiş diyor.100 milyonla bir buçuk ay nasıl geçinirler onu merak ediyorum?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Razien tarafından 01 Eylül 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Razien tarafından 01 Eylül 2005 02:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...