n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hahah altıma ediorum http://forum.donanimhaber.com/m_3481833/tm.htm[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 şoyle yapalım[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 çok gitmişler onyxia görünce tırsmıstır[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 abi adamlar maja yı garrı falan nası kesıolar hehee adamın 20 k hp var hehehu[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 parti falanda yok hepsi aynı instance a nasıl girmiş ilginc[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Onyxia rootlanıyor mu? Malum henuz gorme fırsatım olamadı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 "Ona verdiğin parayla ögrenci 1 ay geçinir, hatta daha fazla" Beni crack server deki olaylar değilde, amcanın o sayfaya Screenshot koyabilecek zihinsel kapasiteye haiz olması şaşırttı. *confused* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: rag amca tek vuruşta 1100 vuruyor diyorm onyxia 4000 vuruyor rag gelsin yardım etsin, rag'ı 2 paladinkeseriz beea PAHAHHAHAH abi rezalet root yiyen onyxia[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye [Bu mesaj Chris_Metcalf tarafından 01 Eylül 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bunlar bu gazla yarın oburgun bızıde keser 7 kısı[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 01 Eylül 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 nerf paladin[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 "7 kişi naaptınız siz ya xp leri telef etmişsiniz. gidin 3 erli 4 erli grup larla yada tek kesebeileceğiniz boss lar bulun mesela lvl 60 alabileceği ağaç bi boss vardı (ismini hatırlamıyom) sağlam xp verir. item için onyx e gidiosanız black rock deep ve uldaman tavsiye olunur." millet ne diyo farkında değil uldaman nerden çıktı ya?acaba kaçak serverlarda mc ye uldaman mı deniyo?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Server'ın birinde 17 kişi yatırmışlar onyxia'yı. Videosu da varmış galiba, var mı izleyen bilen?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mirage, 01 Eylül 2005 01:16 tarihinde demiş ki: Server'ın birinde 17 kişi yatırmışlar onyxia'yı. Videosu da varmış galiba, var mı izleyen bilen? curse gamingte var arkadaslarım ızledı doru olay :) note:bulamadım ama orda varmıs [Bu mesaj n3mrut tarafından 01 Eylül 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: BASAR VE PLAYNETÇİLER bu sabah saat 4 itibariyle serverda değişiklik yapılmıstır haberiniz olsun artık level 75 var ,yani ben 60tayken xp almaya basladım tabi aldıklarımı öldüm kaybettim basar artık baronu kesemeyeceksin çünkü tüm bosslar aşırı güçlendi ne kadarmı?(garr beni 2.vurusta kesti ve hp benim 10,6k suan) aynı şekilde benim petlerede yansıdı artık benim inferno hpsiz garr olmus(eski garr) yeni garr onixianın babsı olmus 8k çaktı normali bu(sanırım sorunlu ama ) baronun vurusu aynı ancak daha hızlı ve artık o bir tank sadece bunlar değil tüm eliteler artık majardomo tarih oldu çünkü kesinde 0,8k xp veriyo ne hikmetse :?(eskiden 45k) bosslar tek kesilmeyecegı gibi kesince artık klasik gümüşler değil onun yerine modern altınlar var yani hani 4,5 gümüş değilde 4,5 altın gibi + hiç boss kelek çıkmayacak (sen anladın ) itemler su sıradan level 60lık itemler değil(bunların nesi sıradansa) itemler gmlerce yerleştirilmiş artık 5 kişi keselim su adamları sonra item kavgsı olmasın çünkü okadar fazlaymıs ve iyiymiş + bunlara xplerde eklenince (eskisinden kat kat fazla) ortalık senlendi ama önümüzdeki bi kaç gün boyunca(millet duyana kadar) blackrock dagı olacak blackrock mezarlıgı BOMBAAAAA[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 [spo1=Bomba olay][/spo] öyle böyle değil..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sulfuras var elde dikkat ederseniz. Edit kickban plxplx! hehe[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bırakın ya saçmalık emulator serverlar... Bende blizzard serverlarında oynamadan önce emu da oynuyordum wow u silmiştim makinamdan.Taki 20dk orjinal wow oynayana kadar...Sonra anladım ki biz başka bir oyun oynuyormuşuz :P Emu da en kral olaylar metni vol 1. ; - Bütün ability / spell rankları ayrı imiş gibi kullanabilmek mümkündür örneğin Priest 6 tane Power word fortitude (stamina buff) atabilir. - Reputation menu aracılığı işle ana kentinizede düşman olabilirsiniz. - En kolay lvl kasan class mage'dir. (Stormwind'in bütün guardlarını peşinize takıp suda kesiyorsunuz aynı anda 30/60 arası lvl atlıyorsunuz) - Lvl 1 iken ?? kesiyorsunuz - Armor 655435456782313 bile olsa yediğiniz fiziksel dmg değişmiyor. - Stealth olunca sadece yarı saydam oluyorsunuz. - Yediğiniz Curse'leri sağ click'leyerek iptal edebiliyorsunuz. - Crit dmg yok. - Saçma sapan item'lar görmek olası.(800 dps dagger gibi) - Normalde Quest ile örenilen abilityler i doğuştan örenmiş oluyorsunuz. - Racial özellikler çalışmıyor. - Her zaman client bug yemek olası 132# en kralı. - 7/24 online destek ve dahası bu server larda :) Vallahi ben oynarken böyleydi serverlar ki anlattıklarım yaşadıklarımın 5514351321/1 i. Sadece saçmalık çünkü emu wow gerçekten kanser olma sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mirage, 01 Eylül 2005 01:16 tarihinde demiş ki: Server'ın birinde 17 kişi yatırmışlar onyxia'yı. Videosu da varmış galiba, var mı izleyen bilen? Onyxia_Insight_17 - 450MB[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 mix'in forumlarını okuyup acaip gülmüştüm adamlar 2kişi ragnaros'u keserlerken wipe yemişler sonra biri gaza gelip tek kişi kesmiş falan heahaeh[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 en guclu boss diye kayıtlara geçmişler onxia yı.. bizde geçen gün 33 kişi indirdik.. kolay artık..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım) Guild - Pain Train Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D) Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: nameless13, 01 Eylül 2005 02:06 tarihinde demiş ki: 2kişi ragnaros'u keserlerken wipe yemişler sonra biri gaza gelip tek kişi kesmiş falan heahaeh AHAHAHAHAH!!! "sonra biri gaza gelip tek kişi kesmiş.." puhaha! çok ii di ya, öldüm gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Süper mario bile bundan daha zevklidir .Böyle bir wow oynuyacağıma hiç oynamam daha iyi ,eheh bir taneside wowu knight online gibi zannediyordum güzelmiş diyor.100 milyonla bir buçuk ay nasıl geçinirler onu merak ediyorum?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Razien tarafından 01 Eylül 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Razien tarafından 01 Eylül 2005 02:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Orda bahsettigi şey wow'un aylık parası degil, orjinal wow cdsi sanırım.. Yirmi milyon için kimsenin böyle birşey diyecegini sanmıyorum, bunu söyleyen 5 kişi onxyia yapsa bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormshadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 13k hp ile geziyo adamlar lol.[signature][hline]Stormshadow - Dwarf Priest on Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Simdi usendim kayit olup cevap yazmaya sunlara. Biriniz cevap yazsinda su belescilere gozleri acilir belki biraz.. Yazik ya nerde beles oraya yerles millet..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar