Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 baldurs gate'in butun serileri mukkemmel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 BG1 oynamadan BG2 oynamak olmaz, bozar delikanlıyı.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Zateb bg2de de savaşılabiliyordu drizztle sanırım,"ben seni öldürmüştüm yine öldürücem mwhaha" diyerek.Ama denemedim hiç :).[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 denenmemesi de tavsiye olunur :)[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ahahah saçmalık diye başlık açılınca koştum baktım. Eheheh şimdi gülüyorum:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: codmaster, 31 Ağustos 2005 19:51 tarihinde demiş ki: Zateb bg2de de savaşılabiliyordu drizztle sanırım,"ben seni öldürmüştüm yine öldürücem mwhaha" diyerek.Ama denemedim hiç :). Bg2 bir yere kadar. O sıralarda hafiften güçlü bir grubun oluyordu. AMa 1. oyunda tek vuruşta yamultuyordu milleti. Bir kere çok astım ama ancak ekranın sonuna yetiştim. Aldı aklımı. Bhaal'ı yer oradaki Drizzt iki eliyle. Uber bişi :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 16. level bir karakteri 3-5. lvl ile nasıl almayı düşünüyorsunuz? ki bu karakter balor kesmiş, goblinleri çerez niyetine yiyen bir hayvanat. sen gelmişsin bg1'de bunu kesiceksin. :) utanmasan elminster'ı da kesersin herhalde :-P[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 şuan bg1 cdleri arıyorum ve cdci ile geçen muhabbet -bg1 varmıydı elinizde? -antikacı şu tarafta -abi manyakmısın ya :) -yok ama dungeon siege var yahu satan yok kuduruyorum zaten bg2'de çözemediğim olaylar vardı öle çat diye konular girdi " noluo leyn " dedim.bg1 arıyoruz araştırıyoruz.zaten bg2 cdler bozuk sorceror karakterim yarıda kaldı. p.s: yahu bg2'de warriorda sorcerorda çok güzel ama hangisiyle oynasam karar veremedim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ŞOK ŞOK ŞOK!!! Eternalus açıklıyor!!! Drizzt'i Nasıl Öldürdü!!! eheh giriş manyak oldu. drizzti ben de öldürdüm hiç bişi olmadı. bazı adamlar partiden atınca geri alınabiliyo bazılar alınamıyo. alınabilen adamları drizztin etrafına diziniz. partiden atınız. sonra bi okçuyla drizti kesiniz. silaha çökünüz. ohş deyiniz :D[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 1x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ha etrafını kapattırıyorsun yani. Hmm. Bu arada sana yıllardır bilmediğin bir gerçeği söyleyeceğim. Attığında giden karakterleri geri alabiliyorsun. Sadece nerede durduklarını öğrenmen lazım :D Ne kastım ben o Drizzt'i öldürecem diye. Hilelerle falan öldürmüştüm bir kere. Palalara bir baktım ikiside normal pala. Acayip bozuldum tabi. Kaydı geri aldım. Sonradan aklıma geldi ben onlara identify atmamıştım :P[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar