Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ah Canım Ülkem

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Ya şimdi sabah haberlerine göz atıyordum tv'de. Adamın teki çıkmış bir direğe intihar edecek taksim'de. Adama aşağıdan bağırıyorlar. Ulan polisi meşgul ediyorsun, ne derdin varsa in anlat, dilekçe yaz falan diyorlar. Adam inmeyince delikanlı mısın lan sen, delikanlıysan atla lan atla diye bağırıp gaza getirmeye çalışıyorlar. Ardından adam aşağı iniyor, bu sefer öfkeli kalabalık linç vari bir girişimde bulunuyor ana avrat küfrederek.
Adamı linç etmeye çalışıyorlar.

Ulan adamın çıkarken bi derdi vardı, indi on derdi oldu.
Ne komik ülke ya :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 30 Ağustos 2005 08:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aha bi link ama kısa
said:
Eşinden ayrıldığını belirten İ.D. (30), saat 03.00te Taksim Meydanında bulunan 20 metrelik direğe tırmandı. Olay yerinde bekleyen ve atla atla diye tezahüratta bulunan yaklaşık 100 kişilik grup, bir saat sonra aşağı indirilen İ.Dyi, Polisin başka işi yok mu? diyerek bir süre dövdü. İ.D. grubun elinden polisler tarafından güçlükle kurtarıldı.

[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 30 Ağustos 2005 08:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye yi batıranlar o görüntüdekiler işte o adamı indirip o direkten tek tek onları atıcaksın . O kızada cok sinir oldum ne küfürler yedi :hrr: linç girişimini izlemedim ki ALLAH tan izlememişim daha cok sinirlenip bütün gün moral bozuk gezmek istemezdim hepsi cocuktan beter ...[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzonda elektrik diregine tutunarak ayakkabisindaki kumlari cikartmak için ziplayan adami bir karadenizli elektrik carpiyor diyerek kafasina kürekle vurarak oldurmustur(tamamen gercek)[signature][hline]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 30 Ağustos 2005 09:25 tarihinde demiş ki:
Trabzonda elektrik diregine tutunarak ayakkabisindaki kumlari cikartmak için ziplayan adami bir karadenizli elektrik carpiyor diyerek kafasina kürekle vurarak oldurmustur(tamamen gercek)

duymuştum..sigara içiyodum o aralar..camı açıp bi nefes çekip fırlatıp uyumuştum..afallamıştım çünkü..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Sosyal ağlarda paylaş

Cok da haksiz degiller ki.. Herkes biliyor o adamin atlamayacagini, sov yapmak icin oraya ciktigini, bos yere polisi (hatta itfaiyeyi) oyaliyor orada. Millet de kiziyor hakli olarak, bir yerden sonra "erkeksen atla" tarzi tepkiler ortaya cikiyor. Polisin bile icinden geciyordur bunu demek yani.

Tamam o konu salaklarinin amaci daha cok kameralara farkli gozukup ilgi cekmek ama haklilik paylari da yok degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten atlayacak olan insan tereddüt etmez oraya çıktı mı atlar. bu adam biraz ilgi çekmek, belki sorunlarına bi çare bulmak için çıkmıştır. e her sorunu olan çıkarsa napcak polis/itfaiye? e halk sinirlenmiş, tabi linç etmelerine hiç gerek yok ama ben de olsam kızarım. delikanlı gibi atlayın ulen![signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 30 Ağustos 2005 09:30 tarihinde demiş ki:
Cok da haksiz degiller ki.. Herkes biliyor o adamin atlamayacagini, sov yapmak icin oraya ciktigini, bos yere polisi (hatta itfaiyeyi) oyaliyor orada. Millet de kiziyor hakli olarak, bir yerden sonra "erkeksen atla" tarzi tepkiler ortaya cikiyor. Polisin bile icinden geciyordur bunu demek yani.

Tamam o konu salaklarinin amaci daha cok kameralara farkli gozukup ilgi cekmek ama haklilik paylari da yok degil.
Hocam eyvallah ama bunlar haklılık tarafında değiller farkında bile değiller bizim haklı olarak gördüğümüz yönün onlar orda sebeklik yapıyor sadece s[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Sosyal ağlarda paylaş

böyle giderse çıldıracam ya heryerde bir sürü saçma sapan insan var adım atılmyo[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

anam nedir bu linç modası.

Yolda kızlara bakmaya sarılmaya korkuyorum heran karambol yicem diye.

Ortaokul sınıflarına döndük
haaayyyyddaaarreeeyyyyyyy dal dal dal

yakında İstiklal e ilk girene dalmaya başlarsa şaşmayın[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...