ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bayramımız kutlu olsun.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: ivy, 29 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: türk olunmaz türk doğulur! Hayır.... Ne mutlu Türk'üm diyene![signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: helena, 29 Ağustos 2005 19:23 tarihinde demiş ki: "türk vatanı bölünmez bir bütündür parçalanamaz" bu bayram sadece türk kökenlilerin değil, bu ülkenin bütün vatandaşlarına ait. türk kökeninden bahsetmek yerine vatandaşlığından bahsedelim 30 Ağustos kutlu olsun![signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: helena, 29 Ağustos 2005 19:23 tarihinde demiş ki: "türk vatanı bölünmez bir bütündür parçalanamaz" bu bayram sadece türk kökenlilerin değil, bu ülkenin bütün vatandaşlarına ait. Atatürkün sözleri tartışmaya açık değildir. bayramımız kutlu olsun. [signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild [Bu mesaj Apache tarafından 30 Ağustos 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Zafer bayramı şerefine içiyorum için sizde[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kutlu olsun bayramımız! istanbul park'ta saat 10da bir tören düzenlenecek, ardından güneş enerjisiyle çalışan arabaların yarışı var, çeşitli üniverstelerin projeleri yarışacak, herkesi beklerim.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. [Bu mesaj sir tarafından 30 Ağustos 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kutlu ossun...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 "Yaratılışımda bir mükemmelik varsa, o da TÜRK olarak dünyaya gelmemdir." Hepimizin bayramı kutlu olsun Pati Dostlarım - Türk dostlarım[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: kermit, 30 Ağustos 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Zafer bayramı şerefine içiyorum için sizde antibiyotik kullanıyorum[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya... o zaman ne diyim..türkiyeyi seviyorum ben ... çok güzel herşeyiyle...tarihi insanın kanını coşturuyor...mutlu mutlu akıyor kan...daha şehvetli daha kırmızı.. bayraktaki gibi..hilal gecenin göstergesidir..ve gizemin bazende..yıldız başarı ve ün demektir... kırmızı aşk-kan anlamında şehvetli ve gizemlidir... bu ülkenin ne olduğu bayrağından belli... gizemli-sehvetli-deli dolu(aşk için)-başarılı-ünlü ve sakin(gece = sakinlik) ... türkiyemiz...zafer bayramın kutlu olsun canımız... peki bu zafer bayramının tarihini kim açıklayacak bize?bu da gerekli..[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya başlığı görünce ifrit oldum... 3 + o (küçük o asla sıfır değil) yazmanın ne alemi var? adam gibi 30 yazsak ya? yok illa ki şekilci yanımız dürtecek..30 da neymiş 3o yazılacak... bayram kutlu olsun.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: sir, 30 Ağustos 2005 01:45 tarihinde demiş ki: kutlu olsun bayramımız! istanbul park'ta saat 10da bir tören düzenlenecek, ardından güneş enerjisiyle çalışan arabaların yarışı var, çeşitli üniverstelerin projeleri yarışacak, herkesi beklerim. ben gidiyorum[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 30 Ağustos Zafer Bayramı'nız KUTLU OLSUN arkadaşlar!! Türk olmakla GURUR duyuyorum.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 resim güzel bir resimmiş. 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kutlu olsunn..[signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Herkesin zafer bayramı kutlu olsun kardeşler[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kutlu olsun hepimize[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Zafer Milletindir, Kutlu Olsun.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 oLsun anacım. Bu sene daha bi çoşkuyla kutlayacaz. Bu sene daha büyük bir yürekle anacaz. Bu sene herzamankinden farklı olucak Batmanda asker öldürenlerin cesetlerının arkasında ağıt yakılıp saygı yürüyüşleri yapılırken. O yürüdükleri toprakların nasıl alındığını anlasın beyinsiz insan müsfetteleri...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Nice 30 ağustoslara..Kutlu olsun[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 :tebrikz: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Bu arada insight Bilgeadamla alakan varmı bu resimin aynısını asmıslar orda heryere ?[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kutlu olsun[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kutlu olsun ayrıca zeytın dogum gunun acık olsun..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar