thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Toplam 51 bölüm ve bir movieden oluşmaktadır.Hastasıyım keşke yeni bölüm yapsalar tadı hala damağımda. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 01:14 tarihinde, thasaad tarafından güncellenmiştir ]
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 heh iyi ozman bende butun bolumler var beynım sulandı yarın ızlerım artık.
Buz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 birde chibby ovası var hepsini izledikten sonra izlemenizi tavsiye ederim çok iyi :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Süperdi FMA yaa, öyle dizi görmedim, başka hiçbir dizi, anime bana o tadı o duyguyu vermedi. O kardeşlik duygusu, birbirini kollama, sevgi falan ooof of off.. [spo] Hele sonunda ağlayacaktım, şerefsizler buluşturmadılar ya pıfff :([/spo]
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Spoiler için şunu söyleyeyim movieyi izle:D seriyi onla bitiyorlar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Biliyorum ne olduğunu da izleyemedim, bulunca izleyeceğim
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Baştan oturdum üşenmeden hepsini tekrar izledim ve gerçekten yapılan tüm övgüleri hakediyor. + şu "Bratja (brothers)" şarkısı ne kadar süper bir şarkıdır. Winamp bıktı ben bıkmadım dinlemekten
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bratja çok güzel hakikatten. fma apayrı da devam olasılığı yok :( [spo]sonuçta diğer boyutta alchemy yok[/spo]
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Yeniden izledim de keşke hiç movie yapmasalar 51. bölümde bıraksalardı... Ha bu sırada manga animeden bağımsız devam etmekte onu belirteyim
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hadi ya , ne kadar ilerledi mangası?
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 lopeth su full metal alch bratjasını dinliyorumda netten torrent linkini felan bulamadım varsa bir yollarmısın birde gto driver's high diye bir şarkı var onada hayranım onuda bulamadım yardım ederseniz sevinirim :D
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ikisinide buldum sonunda gerek kalmadı
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Döveceksiniz diye söylemeye korkuyorum [spo]Bende 11. bölüme geldim ama pek hoşuma gitmedi :( . Konu çok püften geldi. 1-2 bölüm karakterlerimizin geçmişinin anlatımı dışında Şimdiye kadar konu hep şöyle gitti . Kasaba kasaba dolaşıyorlar her gittikleri kasabadada kötü karşılanıyorlar . Kasabanın sorununu çözüp insanların sevgisini kazanıp başka kasabaya geçiyorlar. Taşı bulana kadar senaryo böyle devammı edicek yoksa değişecekmi ?[/spo]
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 çekiyorum şimdi 3 bölüm ekşın görmezsem başlamam.
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @overlord http://rapidshare.com/files/48986361/full_metal_alchemist_original_soundtrack_-_full_metal_alchemist_original_soundtrack_-_bratja__brothe.html
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Othranx; tamamen farklı gidiyor diyebilirim. Yani yeni karakterler yeni hikaye o yüzden baştan okumanı öneririm
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 yahu 51 bölüm bitti. devamı çıkmayacakmı bunun.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Full Metal Alchemist filmi Conqueror of Shamballa ve 3 Special'dan oluşan mini paket Full Metal Alcehmist Premium var.Ha bir de çok ısrar edersen sezon özeti Full Metal Alchemist : Reflections'a da bakabilirsin. [spo] Devam sezonu çıkmaz niye dersen olaylar tamamen dünyamıza taşındı , bizim dünyamızda Alchemy yok , yeni sezon çıksa da zorlama olur anlayacağın. [/spo]
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Süper bi seriydi, tadı damağımda kaldı Bence bi tek sonu kötüydü, o güzelim seri böyle mi biter diye hayal kırıklığına uğradığımı itiraf etmeliyim ama onun haricinde süperdi, keşke uzatsalar, daha güzel olurdu [spo]Benim anlamadığım nokta: son filmde Edward nasıl transmutation circle ı aktive etti? Geçit olduğu için mi alchemy kullanabildi yoksa o kadının yaptığı büyülerle alakası mı vardı? Seri devam etseydi ne biliyim gerçek dünyalarına dönmek için alchemy kullanma yollarını filan araştırsalardı gayet güzel olabilirdi aslında[/spo] Neyse, mangasını nerden yükleyebiliriz bunun? [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 12:44 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Conqueror of Shamballa yı çektim. Birazdan izlerim. zaten Conqueror of Shamballa ya 52. bölüm diyolarmış. Yeni bi seriye daha başlıyacaz artık.
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Yeni bitirdim tamamını finali dahil dumur etti beni bu kadar güzel olacağını beklememiştim ilk bölümü izlediğimde. Bir sürü animeye başlayıp çok zırvaladığı için bıraktım ama FMA bambaşka resmen bi 100 bölüm daha olsa izlerim çok beğendim çok...
tunca Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 samurai champloo da izle onu da beyenirsin bence =P
Öne çıkan mesajlar