Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Toplam 51 bölüm ve bir movieden oluşmaktadır.Hastasıyım keşke yeni bölüm yapsalar tadı hala damağımda.

[ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 01:14 tarihinde, thasaad tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Süperdi FMA yaa, öyle dizi görmedim, başka hiçbir dizi, anime bana o tadı o duyguyu vermedi. O kardeşlik duygusu, birbirini kollama, sevgi falan ooof of off..
[spo]
Hele sonunda ağlayacaktım, şerefsizler buluşturmadılar ya pıfff :([/spo]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Baştan oturdum üşenmeden hepsini tekrar izledim ve gerçekten yapılan tüm övgüleri hakediyor.

+

şu "Bratja (brothers)" şarkısı ne kadar süper bir şarkıdır. Winamp bıktı ben bıkmadım dinlemekten
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
lopeth su full metal alch bratjasını dinliyorumda netten torrent linkini felan bulamadım varsa bir yollarmısın birde gto driver's high diye bir şarkı var onada hayranım onuda bulamadım yardım ederseniz sevinirim :D
Mesaj tarihi:
Döveceksiniz diye söylemeye korkuyorum
[spo]Bende 11. bölüme geldim ama pek hoşuma gitmedi :( . Konu çok püften geldi. 1-2 bölüm karakterlerimizin geçmişinin anlatımı dışında Şimdiye kadar konu hep şöyle gitti . Kasaba kasaba dolaşıyorlar her gittikleri kasabadada kötü karşılanıyorlar . Kasabanın sorununu çözüp insanların sevgisini kazanıp başka kasabaya geçiyorlar.
Taşı bulana kadar senaryo böyle devammı edicek yoksa değişecekmi ?[/spo]
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Full Metal Alchemist filmi Conqueror of Shamballa ve 3 Special'dan oluşan mini paket Full Metal Alcehmist Premium var.Ha bir de çok ısrar edersen sezon özeti Full Metal Alchemist : Reflections'a da bakabilirsin.

[spo]
Devam sezonu çıkmaz niye dersen olaylar tamamen dünyamıza taşındı , bizim dünyamızda Alchemy yok , yeni sezon çıksa da zorlama olur anlayacağın.
[/spo]
Mesaj tarihi:
Süper bi seriydi, tadı damağımda kaldı

Bence bi tek sonu kötüydü, o güzelim seri böyle mi biter diye hayal kırıklığına uğradığımı itiraf etmeliyim ama onun haricinde süperdi, keşke uzatsalar, daha güzel olurdu

[spo]Benim anlamadığım nokta: son filmde Edward nasıl transmutation circle ı aktive etti? Geçit olduğu için mi alchemy kullanabildi yoksa o kadının yaptığı büyülerle alakası mı vardı? Seri devam etseydi ne biliyim gerçek dünyalarına dönmek için alchemy kullanma yollarını filan araştırsalardı gayet güzel olabilirdi aslında[/spo]

Neyse, mangasını nerden yükleyebiliriz bunun?

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 12:44 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yeni bitirdim tamamını finali dahil dumur etti beni bu kadar güzel olacağını beklememiştim ilk bölümü izlediğimde. Bir sürü animeye başlayıp çok zırvaladığı için bıraktım ama FMA bambaşka resmen bi 100 bölüm daha olsa izlerim çok beğendim çok...
  • Yeni Oluştur...