Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 pazar yayınlanıyor, tmd pazar-pztesini bağlayan gece çıkardı dfgh eclipse cidden sıktı mangadan da iyiydi bence bu son bölüm bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 eclipse daha yeni çıkarabildi meh 62 tamam güzeldi de 2353531671567 kişinin armut toplayıp işin sadece edo'nun sağ koluna kalması sadece bana mı acayip geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 sadece sana değil abi de karakter çok arka planda kalmıştı onun için olduğu belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 @sam iskender'i polatın tokatlamasının anime karşılığı olsa gerek abi. başkarakterden başkası öldürse olmazdı. arkasından "bi father'ı dövemedi." derdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bence de küçük kızımızn,Ed'e el yapmak yerine o daggerları saldırı amaçlı kullanması daha mantıklı olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 üstteki spolar ana karakterin dövmesi gerekiyor zaten, o ayrı :p ama o anda tehlikede olan herif de o, herkes on kilometre ötede, mecburen ona kalıyor ek olarak bölümde uzakta gözüküyordu da, mangada alın zırhtaki çatlak mührün dibindeydi, zamanım kalmadı haybeye bozulacağına ben bozayım işe yarasın hadi be meyçen diyordu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 63 dopdoluydu yine. affettim gitti hohenheim'ı. edward'ın hohenheim'a karşı hissettiklerini dışa vurumu çok damardı bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Şu anda 20. bölümlerdeyim ben. Manga bitti, anime de bitmek üzere diye duydum doğru mudur ? Nasıl gidiyor hikaye güzel mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 1 bölüm kaldı işte animede. ve güzel ne kelime en iyi oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 63 güzel bi bölümdü. gerçi ed, father ı döverken patır kütür alchemy kullanmalıydı bence, inadına yumruklayarak bitirdi. daha flashy bir finali hakediyodu bence. ama yine de güzeldi. ama ed in truth la konuşması mükemmeldi. adam akıl oyununda allahı yendi lol. human transmutation ın arkasındaki doğru, alchemy yi feda etmekmiş demekki. bayağı güzel bi sondu. hadi neyse, 1 bölüm kaldı, onda da karakterler büyüyünce ne oldu onu anlatıcak heralde. gerçi bitsin istemiyorum. ed in çocukları olsun, onların maceralarını filan izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 shadowfury harbi ya. çok alışmıştım bende fma'ya. seri winry ile ed'in aşk hikayesine dönsün. pembe anime olsun. 1 sezon da öyle izleyelim. finalde de sevişmeleri sansürsüz yayınlansın. bunu istiyorum evet. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Hohenheimin sonu güzel oldu. Hatta Greed'inde sonu güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 63 tüylerim diken diken oldu gerçekten. greed'in ve hohenheim'ın finaldeki ölümleri çok etkileyiciydi, edward'ın sonunda ağırlığını koyarak üzerine düşeni yapması, iki kardeşin de her şeyin sonunda birbirleri için yaptıkları fedakarlıklar, ed ve al'ın truth'dan çıktıkları an, ending her şey çok çok güzeldi.. son bölümü izleyecek olmak ne kadar koyuyor olsa da, bir yandan da efsane anime'nin çok güzel bir şekilde bitecek olmasına da seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 63 edo'nun yumruklaması filan ne bileyim beni pek açmadı doğrusu, muhtemelen edoardo-kün'ü sevemememin bir önceki bölümde dediğimle harmanlanması nedeniyle. ama homunculus'un tanrı ile muhabbeti filan iyiydi. hohenhaymü'yü de ilk hikayesini anlattığından beri sevmiştim, çok güzel gitti ama torun falan da sevseydi. :/ alfonsü-kün de robinson kuruzo modundan çıkıp 2 metre olsun da tepeden baksın edo'ya. winry'i de çalsın hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 63 Hohenheim'ın kısım muhteşemdi. Bölüm genel olarak çok iyiydi. Sadece dendiği gibi final daha flashy olabilirmiş ama olmasa da oldu, çok iyi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 63 Greed'in ölümüne kendimi veremedim hiç, aynı şekilde homonculus'un god ile konuşmasına falan da, greed ve homonculus'un basit hallerini Digimonların ilk seviyelerine benzeten bir ben miyim sdfsdf,bütün ciddiyeti aldı götürdü benden,ama hohenheim'in ölümü iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 son sahnede gözümden bir damla yaş süzüldü sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 oha beyler dynun ağlamış ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bitti yaaaa:'( yalnız sondaki evlenme teklifi kısmı mükemmeldi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 -Deno- said: oha beyler dynun ağlamış ! ağlamadım. bir damla yaş süzüldü. karizmatik ama duygusal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 güzeldi. doyurucu bitti. izlediğim en iyi serilerden biri olarak hatırlayacağım. fin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 of direk fin ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ağlama behlül kaçma behlül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 scar gülümsedi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Fazladan gelecek bir film var mı? Çok çabuk bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar