Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

üstteki spolar

ana karakterin dövmesi gerekiyor zaten, o ayrı :p

ama o anda tehlikede olan herif de o, herkes on kilometre ötede, mecburen ona kalıyor

ek olarak bölümde uzakta gözüküyordu da, mangada alın zırhtaki çatlak mührün dibindeydi, zamanım kalmadı haybeye bozulacağına ben bozayım işe yarasın hadi be meyçen diyordu işte

Sosyal ağlarda paylaş

63

güzel bi bölümdü. gerçi ed, father ı döverken patır kütür alchemy kullanmalıydı bence, inadına yumruklayarak bitirdi. daha flashy bir finali hakediyodu bence. ama yine de güzeldi.

ama ed in truth la konuşması mükemmeldi. adam akıl oyununda allahı yendi lol. human transmutation ın arkasındaki doğru, alchemy yi feda etmekmiş demekki. bayağı güzel bi sondu.

hadi neyse, 1 bölüm kaldı, onda da karakterler büyüyünce ne oldu onu anlatıcak heralde.
gerçi bitsin istemiyorum. ed in çocukları olsun, onların maceralarını filan izleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

63

tüylerim diken diken oldu gerçekten. greed'in ve hohenheim'ın finaldeki ölümleri çok etkileyiciydi, edward'ın sonunda ağırlığını koyarak üzerine düşeni yapması, iki kardeşin de her şeyin sonunda birbirleri için yaptıkları fedakarlıklar, ed ve al'ın truth'dan çıktıkları an, ending her şey çok çok güzeldi..

son bölümü izleyecek olmak ne kadar koyuyor olsa da, bir yandan da efsane anime'nin çok güzel bir şekilde bitecek olmasına da seviniyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

63

edo'nun yumruklaması filan ne bileyim beni pek açmadı doğrusu, muhtemelen edoardo-kün'ü sevemememin bir önceki bölümde dediğimle harmanlanması nedeniyle. ama homunculus'un tanrı ile muhabbeti filan iyiydi.

hohenhaymü'yü de ilk hikayesini anlattığından beri sevmiştim, çok güzel gitti ama torun falan da sevseydi. :/

alfonsü-kün de robinson kuruzo modundan çıkıp 2 metre olsun da tepeden baksın edo'ya. winry'i de çalsın hatta.

Sosyal ağlarda paylaş

63

Greed'in ölümüne kendimi veremedim hiç, aynı şekilde homonculus'un god ile konuşmasına falan da, greed ve homonculus'un basit hallerini Digimonların ilk seviyelerine benzeten bir ben miyim sdfsdf,bütün ciddiyeti aldı götürdü benden,ama hohenheim'in ölümü iyidi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...