Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 108 raw çıkmış sanki bu arada bakmayacağım inatla çabuk ol mangastream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 60 vay be, çok iyiydi kapıların açıldığı kısım. yalnız sadece armstrong'ları düşerken göstermedi, onlardan bir numara çıkarsa şaşırmayacağım. bölüm başındaki o kavuşmanın üzerine birşeyler olur diyordum ama hemen sadede geldi, bradley vs scar'da da almanya yenilince yenilmiş sayıldı scar. :p öbür işbaalıcinlerin beklediği olay her neyse yapmakta geç mi kaldı, sonra mı yapacak bakalım. giriido da birşey yapamadı ama önümüzdeki bölüm kapışacaklar gene herhalde game over'a rağmen bir şekilde gibi. yalnız alfonzü daha çok alchemy kullanıyor edo'dan, edo benim gözümde tam naruto ve itsugo ayarına geldi artık. GETSUGAAA TENŞOOO ve RASSSSENGAN ayarında kol pıçağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 60 wtf adam bildiğin parmağından silah çıkarıp ateş etti ya hahah scar bile çatır çatır alchemy kullanıyo, ed hala wolverinecilik oynasın. ishbalciler de yapmaya çalıştıkları şeyi yapamadılarsa gg zaten, hikaye bitiyo. yamulmuyosam şu an tek ümitleri o karşı çember. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Brotherhood ilk çıktığı zaman izlemiştim güzel gelmemişti pek, en azından ilk FMA'ya nazaran. Şimdi topik hareketlenince bi bakiim dedim, indirdim bütün bölümleri. 8. bölümde mi neyim ve yine de sarıyo ya. Bi yetişiyim 60'a kadar bugün askjfhbajl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 manga gelsin hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 oha manganin son chapteriymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Hagane no Renkinjutsushi 108 http://www.mangareader.net/116-53187-1/full-metal-alchemist/chapter-108.html evet, 100+ sayfa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Ve böylece FMA sona erdi... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 =.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 winry canims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 108 herşeyi geçtim winry ile ed'in durumu netlik kazanmadan bitse çocuğumu keserdim harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 manga bittikten sonrasina ait spoiler ahahahahaha manganin son sayfasindaki fotograflarda alphonse ve mei beraber gozukuyor. http://oraporra.files.wordpress.com/2009/03/pedobear.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 audale said: winry canims http://img809.imageshack.us/img809/5959/winrychan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 aman abi en ufak seyleri bile spoiler'a koyun =), simdiye kadar bir sey oldugundan degil de =), sakata gelmesin, anime ile manga aynı topic'de tartısılıyor sonucta, seri sonu sakaya gelmez eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ben daha brotherhoodun 17. bölümündeyim mesela, ama gittim manganın son bölümünün sayfalarına baktım sdfkghjkdjlkg Spoiler immune'um direk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 offf işgence çekiyorum şu an spoilera tıklamamak için. anime de mangaya yetişmişti sanırım, onun da mı son bölümü olucak? animenin bitmesine kaç bölüm var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 4-5 bolum filan var. bu kadar beklediysen acip spoilerlara bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 mangastream yarın çıkarcaz diyor, pek bi kirli gözüktü diğeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mum_Chamber said: audale said: winry canims http://img809.imageshack.us/img809/5959/winrychan.jpg Winry bebeiiiiimmmmmmm winryy Abi winry superdi ya ed odunca evlenme teklifini sundugunda Verdigi cevaptan sonra ed'in yerinde olsam erirdim oldugum yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 son chapter güzel bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Sevgili öküzler, mangadan hayvani spoilerler verirken o spoilerin mangaya ait olduğunu falan belirtseniz en azından? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Manga daha yeni bitmis Animeninde çikis zamaniyla ilgisi yok mesaj zamanimin Hani 1 hafta sonra su soylense anlarimda suan okuyup atar yapmakta saçmalik he iyi oldu soyledigin orasi ayri WINRY YAZAN YERDE MANGA SPOSU VAR AÇMAYIN ANIMECILER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 beyler winry motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Diamor said: beyler winry motor agzini burnunu kirarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 winry cidden rererö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar