Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

60

vay be, çok iyiydi kapıların açıldığı kısım. yalnız sadece armstrong'ları düşerken göstermedi, onlardan bir numara çıkarsa şaşırmayacağım.

bölüm başındaki o kavuşmanın üzerine birşeyler olur diyordum ama hemen sadede geldi, bradley vs scar'da da almanya yenilince yenilmiş sayıldı scar. :p öbür işbaalıcinlerin beklediği olay her neyse yapmakta geç mi kaldı, sonra mı yapacak bakalım.

giriido da birşey yapamadı ama önümüzdeki bölüm kapışacaklar gene herhalde game over'a rağmen bir şekilde gibi.

yalnız alfonzü daha çok alchemy kullanıyor edo'dan, edo benim gözümde tam naruto ve itsugo ayarına geldi artık. GETSUGAAA TENŞOOO ve RASSSSENGAN ayarında kol pıçağı.

Mesaj tarihi:

60

wtf
adam bildiğin parmağından silah çıkarıp ateş etti ya hahah

scar bile çatır çatır alchemy kullanıyo, ed hala wolverinecilik oynasın.
ishbalciler de yapmaya çalıştıkları şeyi yapamadılarsa gg zaten, hikaye bitiyo. yamulmuyosam şu an tek ümitleri o karşı çember.

Mesaj tarihi:
Brotherhood ilk çıktığı zaman izlemiştim güzel gelmemişti pek, en azından ilk FMA'ya nazaran.
Şimdi topik hareketlenince bi bakiim dedim, indirdim bütün bölümleri. 8. bölümde mi neyim ve yine de sarıyo ya. Bi yetişiyim 60'a kadar bugün askjfhbajl
Mesaj tarihi:
aman abi en ufak seyleri bile spoiler'a koyun =), simdiye kadar bir sey oldugundan degil de =), sakata gelmesin, anime ile manga aynı topic'de tartısılıyor sonucta, seri sonu sakaya gelmez eheh...
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

audale said:

winry canims

http://img809.imageshack.us/img809/5959/winrychan.jpg

Winry bebeiiiiimmmmmmm

winryy

Abi winry superdi ya ed odunca evlenme teklifini sundugunda
Verdigi cevaptan sonra ed'in yerinde olsam erirdim oldugum yerde

Mesaj tarihi:
Manga daha yeni bitmis
Animeninde çikis zamaniyla ilgisi yok mesaj zamanimin