Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

58

bradley nasıl dönecek diye düşünürken gelecek bölümde dual wield ile geliyor gibi. :p bizim chimeralarla filan mı kapışıyor acaba.

hawkeye kurtulacak neyse, yalnız hohenheim pek birşey yapamadı tek başına. :/ bizimkilerin görünürde şansı yok gibi, hepsi biraraya gelse ancak belki.

gıraman filan da gelse artık doğuda oturacağına, asker kalmadı.

Mesaj tarihi:

58

hmm lin ve bradley aynı değilmiş görünüşe göre. lin kırmızı kıvılcımlarla homunculus regenerationı yaparken bradley hala yaralıydı.
hatta lin kafaya mermi yiyince de bişey olmadı:D gerçi kendi regenerationı hayatını kurtardı ama mermi izi duruyodu, sonra greed den tam güç alınca tamamen iyileştirebildi.
ama bradley niye iyileştiremiyo onu bilmiyorum. çok güçlü oldu bu, nerf lazım diye mi yaptılar acaba:P

sacrifice olayını da sağlam planlamışlar. avcunun içine düştüler direkt. bi yandan izumi sensei+ed döver father ı diyorum, diğer yandan hohenheim dayak yediyse ötekiler naapsın diyorum, bilemedim ne olucak. al ın da bi tek zırhı döndü sanırım, gözler boştu.

Mesaj tarihi:

58

Galiba Al gate'nin diğer tarafında kaldı, bedeniyle çıkarsa şaşırmam.

Daha gate action'un bittiğini sanmıyorum çünkü bu Father yerden çıkaracagın 3-5 tane duvarla, içine sokacağın bir mızrakla ya da tekrar tekrar gebereterek yok edilebilecek birşeye benzemiyor. O yüzden büyük ihtimalle tekrar gate'yi açacaklar. Father açar belki, belki Ed açara ama birisi açacak.

Bu arada bakalım Mustang napacak? Mustang human sacrfice olmazsa Father'ın bütün planı çöpe gidiyor galiba. Bitişe çok yaklaştık acaba teker teker seyretmek yerine biriktirsem mi ki...

Mesaj tarihi:

58

evet sanırım lin de regen var mı yok mu tartışması netlik kazandı.o değilde şu yaşlı ninjanın ismi Fu ya hep bana bir fıkrayı hatırlatıyor, Shu Chu ve Fu çin de yaşayan 3 kardeşmiş bir gün bunlar amerikan vatandaşı olma hakkı kazanmışlar, isimlerininin değişmesi gerekiyormuş, Shu Shuck olmuş, Chu Chuck olmuş Fu da çin e geri dönmüş

neyse mustang sacrifice yaparsa bir uzvusunu kaybedecek bakalım, openingde anladığımız kadarıyla mustanga kötü şeyler olacak, al ise ya bedeniyle geri dönecek ya da kapıda kalacak

Mesaj tarihi:

58

valla hawkeye bok yoluna bu durumlara düştü bu bölümde. sezon başlarında ilk sezonda olduğu gibi one man army modunda takılan scar, envy'i ve immortal ordusunu çıkır çıkır yok eden mustang hiç güçlerini kullanmadılar adamlara karşı. ee, hand to hand combat da bir yere kadar o heriflere yani, greed değilsin ki iyileşesin. mustang bir yerini kaybetmez gibime geliyor benim, daha farklı olaylar olacak sanki. riza kurtulur umarım.

buccaneer abiye yazık oldu, üzücü bir ölümdü. kapı gibi adamdı valla. lin'in dönüştüğü greed formu da opening'deki oldu sonunda, görünüşe göre bradley ile dövüş devam edicek daha. geçen bölüm sonunda söylediğim gibi bradley'nin sol göz gitmiş bu arada ciddi ciddi, greed kesmişti çünkü orayı geçen bölümde.

father ile de diyalog mu olacak yoksa direk combat mı olacak bakalım. hoenheim bu durumlara düştüyse zor tabi işleri, ve diğer yorumlarda söylendiği gibi bana göre de kesin gate ve truth ile ilgili bir şeyler olacak father'ı devirmek için.

Mesaj tarihi:

59

Off Al feci fedakarlık yaptı. Duygulandım yani o kısacık sahnede bile. Ama onun salaklığı yüzünden 5 sacrifice ı da toplamış oldu, eğer dönmeseydi hiçbişey yapamıycaklardı kalıcaklardı öyle. Ama bu gazla Pride ı da, Father ı da dövebilirler. Pride ı dövmenin yolunu biliyolar zaten, Father ın olayını da Mei biliyo.
Ama preview de de kötü şeyler var. Bilemiyorum, dayak yiyo da olabilirler...

Bi de Mustang gerçekten kör mü oldu, yoksa Ed in organ kaybetme sorusuna karşı blöfmü yapıyo father ve pride ı arkadan vurmak için?
Çünkü organ kaybetme olayı oldu mu bayağı feci oluyodu hatırladığım kadarıyla, kopan kollar bacaklar filan.. İzumi desen zaten sürekli kan kusuyodu zaten. Mustangin gözleri yerinde duruyo, sadece göremediğini söylüyo. Truth, Mustang in gözlerini alıcak olsa komple oyardı, bi tek optik sinirleri filan sökmezdi heralde -ki kendisi de human transmutation yapmadı, sadece human transmutation çemberinden içeriye zorla atıldı. Truth un bunun için bedel alamaması lazım.

Bi de pride nasıl alchemy kullanıyo ya? Hani tamam yediğinin güçlerini filan alıyo, doktorun da bilgisini aldı desek alchemy yapabilmek için önceden alchemist yemeye başlardı

Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

59

Bi de pride nasıl alchemy kullanıyo ya? Hani tamam yediğinin güçlerini filan alıyo, doktorun da bilgisini aldı desek alchemy yapabilmek için önceden alchemist yemeye başlardı

59

kimblee.

Mesaj tarihi:

kimblee door of truth ı açmayı bilmiyodur diye hesap dışı bırakmıştım gerçi. tamam kimblee yi de yemişti de eğer alchemist yiyip alchemy yapabilmeye başlamak mümkünse her homunculus birer ikişer alchemist yiyip alchemy ye başlar invul olurdu yani, pride gölgelerin yanısıra alchemy de kullanırdı karanlıkta kalınca dayak yemezdi en basitinden.

Mesaj tarihi:

59

Mustang kesinlikle kör oldu, kapıdan geçmeden önceki gözlerinin rengi ile geçtikten sonrakiler aynı değil.

Pride, zorunlu olarak yedi onu. Ölmeseydi yine normal takılırdı.

O değilde Father gene alchemist kullanmayı bozarsa hayatta yenemezler. Gerçi ben Ed'den gene zekasını kullanıp birşey bulmasını bekliyorum, Number 66 ile dövüşürken Scar'ın tekniğini kullanmıştı, Kuzey'de karnına demir çubuk girdiğinde onu iyileştirmek için de Truth'tan bir tekniği kullanmıştı.

Bakalım, alchemy kullanmayı iptal etme olayı nasıl olacak merak ediyorum.

Mesaj tarihi:

59

doğu simyasına işlemiyor babanın numarası, may filan kesin o yüzden geldi. öbürlerine tüyo filan verir belki.

arüfonso-kün dizinin gerçek yıldızı bence, edoardo-kün kusura bakmasın. winry çok yanlış seçim yaptı.

bradley imana gelecek sanmıştım ama gelmeyecek anlaşılan, güzel potansiyel vardı. :/

o altın dişli adam da tam cücük oldu, ilahi adalet.

Mesaj tarihi:

59

çok güzel bir bölümdü. mustang'e gerçekten çok üzüldüm. gerçekten de öyle bir özelliğini aldı ki truth, ellerini alsa daha az üzülürdüm yani. resmen adamın bütün umutları, hayalleri yok oldu şimdi. kör de olur tabi lider ama, ne bileyim kötü oldum bak şimdi.

alphonse'a gerçekten helal olsun demekten kendimi alamıyorum. böyle bir karakter, böyle bir fedakarlık olamaz heralde.

scar süper karşı koyuyor bradoli'ye karşı, heralde wrath'in ölümü scar'ın elinden olacak. scar da ağırlığı olan bir karakter sonuçta, bir homunculus'un ölümü de onun elinden olsun.

beşli toplandı, haftaya combat mı var acaba yoksa diyaloglar mı.

Mesaj tarihi:

59

Asıl Mustang'in gözler gidince ateşinin pek bir önemi artık, en önemli olayı ateşi adamın üstüne spamlayıp reskille gebertmesiydi. Direk yalan oldu o. Gerçi sonraki bölüm baya ağır şeyler olcak gibi, bir şekilde geri alabilir gözlerini.

Alphonse çok baba çıktı orda, umarım geri dönebilir.

Ed gelecek bölümde kafasını kullansın actiona girsin biraz, millet neler yapıyor, bizimki hala kolundaki demirle. Gerçi Truth'la ilişkisi çok fazla oldu, o yüzden onların arasında Alchemy ve gate işinden en iyi anlayan o. Artık o bilgisini kullanmasının zamanı geldi gibi.

Mesaj tarihi:
Ed'in hiç bufflanmamış yada bir olayını görmemiş olabiliriz ama, aralarında Greed'in Ultimate Armor halini bozabilen 3 kişiden birisi olduğunu da unutmayalım. Gerçi gerek kalmadı ona da.
Mesaj tarihi:
bunu indirmeye karar verdim eski Fma yı ve filmi izlemiştim bu Brotherhood mangaya göre ilerleyen sanırım.gerçi mangayı da yayınlanan son bölüme kadar okudum ya napalım :) ova dediğiniz ne oluyorkonudan bağımsız hikayeler filan mı
Mesaj tarihi:

60

WTF !? diye bir giriş yapmak istiyorum. kısa ama etkileyici bir combat sahnesi ile başlayan bölüm, father'ın hayvani overpowered gücünün gösterildiği dakikalar ile devam etti. pride bu bölüm iner diyordum olmadı, greed'in gelişi father'ın overpowered gücünü hemen göremeyiz diyordum onu da sallamadı. gate'in açıldığı son sahnelerde çizimler olsun, atmosfer olsun çok etkileyiciydi. cidden opening ve ending'de sağlam spoiler olduğu da bir kez daha ortaya çıktı.

• Yeni Oluştur...