Rock Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Eclips'te iyice dengesizleşti. Bir erken çıkarıyor bir geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 44 Güzeldi bayağı. Gelecek bölümde de greed vs. bradley var holey! Yalnız daha önce dikkatimi çekmemişti, önceki bölümlerin açılış ve kapanışında da ed ve al ın arkasında greed varmıydı, yoksa bu bölümde mi eklemişler? Bradleyle filan kapıştığı bi kısım da gördüm hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 44 vardı diye hatırlıyorum ama çok hızlı geçiyor böyle belli belirsiz 1sn gibi. evet çok güzel bitti bölüm, süper kapışma olacak gene. :) alü edoardo gibi inadım inat değil, iyi oldu otoosan ile güçlerini birleştirdi. kertenkelek de o kadar bölüm boşuna sürünmüş yazık heh. edoardo gori-san ile aslanı da ikna etmiş, bunlar da amma kolay ikna oluyor. :P yalnız adamlar terminator ordusu yapıyor adeta, skynet borularını da döşemişler her tarafa. (:P) winry banyo sahnesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Sam said: 44 winry banyo sahnesi (tu) ahahahah bunu nasıl es geçmişim. evet bölümün en önemli kısmı burasıydı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Sam said: 44 winry banyo sahnesi (tu) (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Virus said: Sam said: 44 winry banyo sahnesi (tu) (tu)(tu) (tu)(tu)(tu) 44 edoardo gori-san ile aslanı da ikna etmiş, bunlar da amma kolay ikna oluyor. (:P) Güçlü, hayatını kurtara bileceğini iddia ediyor ve en önemlisi sır(tüm ülkenin ruhunu emmek gibi) saklamıyor. Şahsen ben güvenirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 44 greedin hafıza sahnesi mangadakinden çok iyiydi, (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Rock said: Virus said: Sam said: 44 winry banyo sahnesi (tu) (tu)(tu) (tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Piramit sağlığa zararlı ▲ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 aha geliyo çekiç :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 mangada cok hayvani fantastik isler dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bi de winrynin memeleri tabi ki. sam bradley zaten insandi, digerleri gibi degil hatirladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kingu bradley evet insandı ama "artık bıraktım o işleri homunculus oldum, ningenseniz ningenliğinizi bilin" diye söyleniyordu her fırsatta. ama öte taraftan da halen insanlara sempati sinyalleri veriyor beklenmedik anlarda, ilk bölümlerden birinde selim "fazla haşır neşir olma insanlarla" diyordu hatta. en sonunda kimden yana çıkacak diye merak ediyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bradley Bradley le çinli abi aynı şekilde homunculus olmamışlarmıydı? Eğer çinli abimiz greed in hakimiyetini ele geçirebiliyorsa ayrıca onun sürekli bir "iç sesi" modunda takılabiliyorsa, bradley in orijinal insan hali de gayet aktif olmalı. Gerçi biraz farklılıklar var. Şu an greed in bi kendi benliği, bi çinlinin benliği ayrı duruyo, çatışma halindeler ama bradley in benliği rage i benimsemiş olabilir, ya da rage bradley in benliğini benimsemiştir, bilemiyorum ama işte homunculusken de bradley in duygularıyla konuşuyo işte hiçbirşey seçemedim bi eşimi ben seçtim filan diyo, homunculus benliği böyle bişey demezdi mesela. Ayrıca çinli abi greedin kontrolünü birkaç saniyeliğine aldığında bradley gayet te dumur oluyodu, bu da tuhaf bir tepki bu açıdan bakarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 evet, ben her şekilde bir sürpriz bekliyorum ondan. ama ne yönde olacağını kestiremiyorum, güzel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ling ne adammış be. Ne gaz bir konuşmaydı öyle o. Edward saçlarını açsın. Char +10 aldı 44. bölümde resmen. Yalnız duvardan boynunu kapızladığı adamın ağzı niye saralı gibi oldu anlamadım ahah. Ve tabi ki Winry.. Oh Winry, o bacaklar neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 -Deno- said: Ling ne adammış be. Ne gaz bir konuşmaydı öyle o. Ling'in konuşmayı temiz 10 kere izlemişimdir.Bir de death note son bölüm kira'nın konuşması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 İki haftada iki kere hızlı çıktı. Fullmetal Alchemist Brotherhood 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 45 Süper bi bölümdü.Buluşmayı fazla abartmışız, kardeşlerin kavgası daha mükemmeldi. Armstrong abla feci dayak attı hahahah. Pride-Wrath kapışması pek güzel değildi ama. Izumi sensei nin dalışı mükemmeldi.Ama bölümün en süper sahnesi tartışmasız Armstrong miras kavgasıydı^^ Edward da bildiğin AoE Priesti çıktı. Her bölümde adam convert ediyo karşı taraftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 45 10 numara bölümdü, özellikle ilk yarısı. greed-wrath kapışması da çok güzeldi bence, armstrong taht kavgası ama süperdi eheh. beklediğimize değdi. :) aile 10 numara ama, catherine de vardı eski serideki demek ki uydurma değilmiş. onda da deli gücü var mı acaba. :P ülke çapında haberleşme ağı kurdular helal, ben pride gölgelerden seyredip anlayacak diye korktum ama o kadar takip etmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 45 Pride'ın bir alanı var orda çıkamıyor gaaliba king bradley'in evi + nation-wide transmute circle. Bölüm iyiydi yanlız Armstrong ablada olmaması gereken bi güç öyle duvarı yıktım essek kadar herifi sürükledim gücü. üstelik küçük Armstrong baya güçlü bir arkadaş. Edward adam topluyo mahalleden kahveyi basmaya. Yanlız merak ettim bu father'ın derdi ne nasıl olsa vücut buldu şimdi neden gate'i açmak istiyor merak ettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 fortuna o son sorunun cevabi daha yeni en son cikan mangada verildi, baya epik, bekleyin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Fortuna said: 45 Bölüm iyiydi yanlız Armstrong ablada olmaması gereken bi güç öyle duvarı yıktım essek kadar herifi sürükledim gücü. üstelik küçük Armstrong baya güçlü bir arkadaş. armstrong Armstrongların alayı öyle. Sırf abi-abla değil yani. Eski seride o anneyle babanın yanında giden küçük kız kardeş bile tek eliyle piyano kaldırıyodu^^ ki armstrong abla da armstrong abiden daha güçlü işte, onu görebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Fortuna said: 45 Yanlız merak ettim bu father'ın derdi ne nasıl olsa vücut buldu şimdi neden gate'i açmak istiyor merak ettirdi. e adam ölümsüz. insan sıkılıyor tabi bi yerden sonra. oynaş arıyor işte o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 güzeldi ayrıca son bölüm 84. chaptera denk gibi, manga da 5-6 chapter içinde biter bence filler olmayacağını varsayarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar