Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

44

vardı diye hatırlıyorum ama çok hızlı geçiyor böyle belli belirsiz 1sn gibi.

evet çok güzel bitti bölüm, süper kapışma olacak gene. :) alü edoardo gibi inadım inat değil, iyi oldu otoosan ile güçlerini birleştirdi. kertenkelek de o kadar bölüm boşuna sürünmüş yazık heh.

edoardo gori-san ile aslanı da ikna etmiş, bunlar da amma kolay ikna oluyor. :P

yalnız adamlar terminator ordusu yapıyor adeta, skynet borularını da döşemişler her tarafa. (:P)

winry banyo sahnesi (tu)

Sosyal ağlarda paylaş

Virus said:

Sam said:

44

winry banyo sahnesi (tu)

(tu)(tu)

(tu)(tu)(tu)

44

edoardo gori-san ile aslanı da ikna etmiş, bunlar da amma kolay ikna oluyor. (:P)

Güçlü, hayatını kurtara bileceğini iddia ediyor ve en önemlisi sır(tüm ülkenin ruhunu emmek gibi) saklamıyor. Şahsen ben güvenirdim.

Sosyal ağlarda paylaş

kingu bradley

evet insandı ama "artık bıraktım o işleri homunculus oldum, ningenseniz ningenliğinizi bilin" diye söyleniyordu her fırsatta. ama öte taraftan da halen insanlara sempati sinyalleri veriyor beklenmedik anlarda, ilk bölümlerden birinde selim "fazla haşır neşir olma insanlarla" diyordu hatta. en sonunda kimden yana çıkacak diye merak ediyorum hala.

Sosyal ağlarda paylaş

bradley

Bradley le çinli abi aynı şekilde homunculus olmamışlarmıydı?
Eğer çinli abimiz greed in hakimiyetini ele geçirebiliyorsa ayrıca onun sürekli bir "iç sesi" modunda takılabiliyorsa, bradley in orijinal insan hali de gayet aktif olmalı. Gerçi biraz farklılıklar var. Şu an greed in bi kendi benliği, bi çinlinin benliği ayrı duruyo, çatışma halindeler ama bradley in benliği rage i benimsemiş olabilir, ya da rage bradley in benliğini benimsemiştir, bilemiyorum ama işte homunculusken de bradley in duygularıyla konuşuyo işte hiçbirşey seçemedim bi eşimi ben seçtim filan diyo, homunculus benliği böyle bişey demezdi mesela. Ayrıca çinli abi greedin kontrolünü birkaç saniyeliğine aldığında bradley gayet te dumur oluyodu, bu da tuhaf bir tepki bu açıdan bakarsak.

Sosyal ağlarda paylaş

45

Süper bi bölümdü.Buluşmayı fazla abartmışız, kardeşlerin kavgası daha mükemmeldi. Armstrong abla feci dayak attı hahahah. Pride-Wrath kapışması pek güzel değildi ama. Izumi sensei nin dalışı mükemmeldi.Ama bölümün en süper sahnesi tartışmasız Armstrong miras kavgasıydı^^

Edward da bildiğin AoE Priesti çıktı. Her bölümde adam convert ediyo karşı taraftan.

Sosyal ağlarda paylaş

45

10 numara bölümdü, özellikle ilk yarısı. greed-wrath kapışması da çok güzeldi bence, armstrong taht kavgası ama süperdi eheh. beklediğimize değdi. :)

aile 10 numara ama, catherine de vardı eski serideki demek ki uydurma değilmiş. onda da deli gücü var mı acaba. :P

ülke çapında haberleşme ağı kurdular helal, ben pride gölgelerden seyredip anlayacak diye korktum ama o kadar takip etmiyormuş.

Sosyal ağlarda paylaş

45

Pride'ın bir alanı var orda çıkamıyor gaaliba king bradley'in evi + nation-wide transmute circle.

Bölüm iyiydi yanlız Armstrong ablada olmaması gereken bi güç öyle duvarı yıktım essek kadar herifi sürükledim gücü. üstelik küçük Armstrong baya güçlü bir arkadaş.

Edward adam topluyo mahalleden kahveyi basmaya. Yanlız merak ettim bu father'ın derdi ne nasıl olsa vücut buldu şimdi neden gate'i açmak istiyor merak ettirdi.

Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:

45

Bölüm iyiydi yanlız Armstrong ablada olmaması gereken bi güç öyle duvarı yıktım essek kadar herifi sürükledim gücü. üstelik küçük Armstrong baya güçlü bir arkadaş.

armstrong

Armstrongların alayı öyle. Sırf abi-abla değil yani. Eski seride o anneyle babanın yanında giden küçük kız kardeş bile tek eliyle piyano kaldırıyodu^^
ki armstrong abla da armstrong abiden daha güçlü işte, onu görebiliyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...