SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 yeni açılış falan gelmedi demi. (4. olacak sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Fly said: 38 çok uzattılar yokiyi Nerden çektin? Bulamadım. TMD'nin sitesi var mı bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yok aynı op http://www.tomodachi-subs.com/news.php, ben konuyu bildiğim için sub yanlış doğru çok önemli değil de eclipse ile karşılaştırınca daha kötü bence bunlar, bekle istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bekliyim subları kötüyse zaten salı öğlen olmuş, çıkar yarım güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 meh eclipse noel tatiline mi çıktı nedir, çıt yok adamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 neyi bekliyosunuzki? animecrazyde filan var, sublarinda da problem yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 animegrounda da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 38 yoki'ye açıklama lazımdı, ilk seriyi seyretmeyen "bu tip böyle geziyor bunlarla" demiştir kesin. scar'a bilerek mi verdiler kimblee rehinliğinden kurtarmak için ama öyle görünmüyordu gibi. neyse artık bakalım. ahah yalnız ilk serideki gibi armstrong'un öyle bir kız kardeşi de var mı yoksa gönderme mi yaptılar eski bölüme? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 eclipse çıktı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 38 Eski seriye göndermelerle doluydu bölüm; maden ocağı dolandırıcılığı yaptıkları bölüm, Armstrong evindeki piyano kaldıran kız falan. Bir de Winry'i kesinlikle bilerek verdiler çünkü Elric Kimblee'ye niye Winry'e sahip çıkmadın diye bağırıyordu, bu da demek oluyor ki "biz Winry'i senin yanında sanıyorduk, bizimle değildi kesinlikle" Güzel bölümdü ama chimera'lar çok kötü ve baştan savmaydılar kesinlikle. Power Rangers bossları geldi aklıma asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 chimeralar daha çok bunlara benziyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 evet direk aklıma o geldi benim de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 lol aynen benim de aklıma onlar geldi. hatta kaynımın da geldi ayneeeen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 38 Bilerek verdiler kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yalnız sonda 1 10 5 00 diye bişeyler yazdı, çevirisi yoktu benimkinde 10 ocağa kadar çıkmayacak olmasın diğer bölüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 38 ed winry'nin üstüne titriyor, biliyoruz. scar'la olan münasebeti de malum. ölürdü de vermezdi winry'yi scar'a. bakalım nolacak. inşallah yanılıyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 38 Scar'ın kaçışını kılıfına uydurabilmek için bilerek verdikleri çok bariz. Benim asıl merak ettiğim kaleye gelen elemanların ne olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bugun çıkmıo mu 39. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eclipse çıkarsa haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eclipse cok geç çıkarmaya başladı ben geçen hafta çarşambaya kadar bekledim sonra tmd'den indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 haftaya yeni bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 38 çok heyecanlı yerde bitmişti yav. gelseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 pek aksiyon olmayacak sanırım, flashback falan olur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 evet aksiyonluk pek mazleme yok manga 103 ün leaki mi ne bişeyi çıkmış bu arada scar bildiğimiz alchemy kullanıyor, diken miken çekti 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 TMD versiyonu çıktı X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar