Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

33

kimblee çok fos çıktı, kendine o kadar güvenip bir halt yiyemeden oturması hayalkırıklığı oldu.

armstrong kardeşler de bu kadar benzemeyebilir birbirine kişilik olarak heh, edoardo'nun renkincütsüü neden çalışmadı acaba. önümüzdeki bölümde yeni homunculus geliyor anlaşılan, bakalım.

Sosyal ağlarda paylaş

dikkatimi çekti, birkaç bölümdür geçiş sahnesi mi desem ne desem, asıl aksiyon olan yerlere gelene kadar fazladan sahne koyuyorlar (fena da olmuyor aslında da fillerlar geliyor hissi veriyor bana), misal

32 & 33

bradleyin evine gidişleri, edwarda ayar verişi yok, adamlar kütüphaneden çıkıp yola koyuluyorlar

kimbleyin haritaya bakıp zuaa buldum bakışı atışı
sonra ormana giriş vs

bunların hiçbiri yok mangada, kimblee binadan çıkıyor 2 sayfa sonra trene girip selam beyler yapıyor

mangaya yetişmez umarım :
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

33

kimblee çok fos çıktı, kendine o kadar güvenip bir halt yiyemeden oturması hayalkırıklığı oldu.

armstrong kardeşler de bu kadar benzemeyebilir birbirine kişilik olarak heh, edoardo'nun renkincütsüü neden çalışmadı acaba. önümüzdeki bölümde yeni homunculus geliyor anlaşılan, bakalım.

kimblee nin 0.2 saniyede zımbalanmasına bayağı güldüm aslında. ama yazık oldu tabii, scar vs kimblee karşılaşmasından daha fazla şey bekliyodum ben.

edward ın alchemy sinin çalışmamasının sebebi de adamın automailının metal olmaması sanırım. soğuktan etkilenmesin diye metalden farklı bir malzemeden yapmışlar heralde.

Sosyal ağlarda paylaş

o değil de, brotherhood'un konusu ney? indirdim bayakı1 %80lerde falan. önizleme yapayım dedim. şaşırdım resmen. spoiler da almadıydım hiç şimdiye kadar. filmin kaldığı yerden devam edecek yada onun gibi bişey olacak zannediyodum. al yine zırhın içinde. fazla da deşmedim spoiler olmasın diye. ama ne yani, neyi anlatıyo?
Sosyal ağlarda paylaş

aynı FMA hikayesi, ama storyline biraz daha farklı. ilk birkaç bölüm tıpatıp aynı zaten, sonralarda ayrılıyo. şimdi farklılıkları anlatmaya kalksam ne söylesem hepsi spoilera giricek, o yüzden anlatmıyim. ama hikayelerin ayrıldıkları noktadan sonra tamamen değişik bir hikaye işte. farklı karakterler filan da var.
Sosyal ağlarda paylaş

brotherhood özgün hikayeyi anlatıyor mangadaki, remake. 14'üncü bölümde ilk seriden tümden ayrılıyor gidişat. sonrası da beş basıyor eski seriye.

film filan unut tümden, naruto & bleach muvileri gibi öylesine uydurulmuş hitler, thule society filan heh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...