Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 çıkmadı mı daha eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 TMD nin ki kötü değil ya ben ondan izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 [Eclipse] Fullmetal Alchemist Brotherhood - 33 (1280x720 h264) [6A559558].mkv [Eclipse] Fullmetal Alchemist Brotherhood - 33 (XviD) [EF25FBF2].avi Eclipse bekleyen varsa buyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 33 kimblee çok fos çıktı, kendine o kadar güvenip bir halt yiyemeden oturması hayalkırıklığı oldu. armstrong kardeşler de bu kadar benzemeyebilir birbirine kişilik olarak heh, edoardo'nun renkincütsüü neden çalışmadı acaba. önümüzdeki bölümde yeni homunculus geliyor anlaşılan, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 33 Edward nörüyön ! Kılıbık Briggs Guardının karşısında o hale düşecek alkemist misin sen ! Kimblee'nin de afedersiniz g.tünde patladı artistliği ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 dikkatimi çekti, birkaç bölümdür geçiş sahnesi mi desem ne desem, asıl aksiyon olan yerlere gelene kadar fazladan sahne koyuyorlar (fena da olmuyor aslında da fillerlar geliyor hissi veriyor bana), misal 32 & 33 bradleyin evine gidişleri, edwarda ayar verişi yok, adamlar kütüphaneden çıkıp yola koyuluyorlar kimbleyin haritaya bakıp zuaa buldum bakışı atışı sonra ormana giriş vs bunların hiçbiri yok mangada, kimblee binadan çıkıyor 2 sayfa sonra trene girip selam beyler yapıyor mangaya yetişmez umarım : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Sam said: 33 kimblee çok fos çıktı, kendine o kadar güvenip bir halt yiyemeden oturması hayalkırıklığı oldu. armstrong kardeşler de bu kadar benzemeyebilir birbirine kişilik olarak heh, edoardo'nun renkincütsüü neden çalışmadı acaba. önümüzdeki bölümde yeni homunculus geliyor anlaşılan, bakalım. kimblee nin 0.2 saniyede zımbalanmasına bayağı güldüm aslında. ama yazık oldu tabii, scar vs kimblee karşılaşmasından daha fazla şey bekliyodum ben. edward ın alchemy sinin çalışmamasının sebebi de adamın automailının metal olmaması sanırım. soğuktan etkilenmesin diye metalden farklı bir malzemeden yapmışlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mortis said: gluttony çok şirin lan alıp besliceksin uhehue hahhah çok korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 o değil de, brotherhood'un konusu ney? indirdim bayakı1 %80lerde falan. önizleme yapayım dedim. şaşırdım resmen. spoiler da almadıydım hiç şimdiye kadar. filmin kaldığı yerden devam edecek yada onun gibi bişey olacak zannediyodum. al yine zırhın içinde. fazla da deşmedim spoiler olmasın diye. ama ne yani, neyi anlatıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 aynı FMA hikayesi, ama storyline biraz daha farklı. ilk birkaç bölüm tıpatıp aynı zaten, sonralarda ayrılıyo. şimdi farklılıkları anlatmaya kalksam ne söylesem hepsi spoilera giricek, o yüzden anlatmıyim. ama hikayelerin ayrıldıkları noktadan sonra tamamen değişik bir hikaye işte. farklı karakterler filan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 brotherhood özgün hikayeyi anlatıyor mangadaki, remake. 14'üncü bölümde ilk seriden tümden ayrılıyor gidişat. sonrası da beş basıyor eski seriye. film filan unut tümden, naruto & bleach muvileri gibi öylesine uydurulmuş hitler, thule society filan heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ha iyiymiş o zaman yav. bunuda japonca izliyim madem. bilgiler için eyvallah. terazinizi gördüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 TheRiverBelow said: ha iyiymiş o zaman yav. bunuda japonca izliyim madem. bilgiler için eyvallah. terazinizi gördüm yani. Fail :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya gençler mininova yalan oldu iptal oldum eclipsein sitesine baktım yoktu son bölüm, bu hafta çıkmadı mı? TMD ye baktım onlar da bırakmışlar, shinsene bakiim dedim onların da translatorı bırakmış yeni adam ariolar falan. ilginç olaylar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Eclipse sündürüyor ya sublamayı, bu hafta çıktıysa bile gecikebilir.Bide tokyo-tosho'dan baksan daha rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya aynen mininovaya bağımlı yaşadığımı farkettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Sakin gençler ^_^ Torrentler genellikle ilk olarak Tokyo Tosho'ya düşer... Animeler için ilk buraya bakın... 34 henüz altyazılı olarak çıkmadı, aceleye gerek yok... [Anime-Link]_Full_Metal_Alchemist_2_-_34_[HDTV][SOFTSUB] Böyle birşey gördüm bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tt den başka site kullanmayın. tt ye announce edenler zaten kendi trackerlarına koydukları gibi tt ye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 34 sloth geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 gecko said: 34 sloth geldi :) pride hakkında/ manga eger bradley in oglu selim, pride cikarsa ben bu seriyi bırakırım arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 @aykutdmn Kaynak için saol Buarada mininovanın derdi neydi de böyle birşey yaptı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 mahkeme falan diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Saldırın :D [Eclipse] Fullmetal Alchemist Brotherhood - 34 (1280x720 h264) [C74B99A1].mkv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yalnız o değil de, brotherhood'un çizimler falan daha bi yarmış sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hd çünkü(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar