Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

14

nihayet eski anime'den tamamen ayrıldı görünen o ki ve en güzel bölümdü bence şu ana kadarki. king bradley ve armstrong'dan fantastik ekşın, daha ne isterim. (tu)

yalnız edoardo-kün'ün babası vampir çıktı ehu, meraklandım şimdi. eski seriden çok daha güzel olacak gibi.

Mesaj tarihi:

cevap

yok eski dizide de wrath idi ama sonlara doğru ortaya çıkıyordu, greed ile kapışmıyordu. mustang ile kapışıyordu sırrını öğrenince.

yok hohenheim değil, onları yaratmış o görünen o ki.

Mesaj tarihi:
elazulruby said:

hohenheim ve kim kim

Ed Greed'i öldürüyor.Mustang, Bradley'i öldürüyor.Glutton da Wrath'i.

aaa

Bahcivan aşçıya aşçı söföre sonra hepsi birden hizmetçiye

Mesaj tarihi:

14

Karışık bir bölümdü ya. Bradley ve Greed'in dövüşü güzeldi de, Edward'ın Greed'i yenmesini daha çok isterdim lol. Bu arada ada bölümünde Wrath gösterilmeyince zaten kıllanmıştım biraz, şimdi Bradley'e Wrath dediklerinde iyice kafam karıştı. Pride'dı yahu o. Ayrıca Martel de hiçbir şey yapamadan öldü falan. Hoenheim'ın da ses sanatçısını değiştirmişler, eskisi daha iyiydi sanki.

Mesaj tarihi:
İngilizce isteyenler TMD-ASU indirebilirler. Eclipse bazı sorunlar yaşıyormuş, ama; en kısa zamanda çıkaracaklarmış,(Sanıldığı gibi karaoke sorunu yokmuş) diye duydum.
Mesaj tarihi:
keşke şu brotherhood un çizimler daha sert olsaymiş böyle çok şirin olmuşlar tamam da öbür türlü daha hoş olabilirdi sanki

bir de fullmetal in türkçe karşiligi var zaten fulmetal diye.^^
  • Yeni Oluştur...