AnamurX Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 divxplanet (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 14 nihayet eski anime'den tamamen ayrıldı görünen o ki ve en güzel bölümdü bence şu ana kadarki. king bradley ve armstrong'dan fantastik ekşın, daha ne isterim. (tu) yalnız edoardo-kün'ün babası vampir çıktı ehu, meraklandım şimdi. eski seriden çok daha güzel olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 14 Ya ben tam olarak anlamadım.King Bradley eskiden Wrath filan değildi.Greed böyle ölmemişti.King Bradley aynı zamanda Hohenheim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 cevap yok eski dizide de wrath idi ama sonlara doğru ortaya çıkıyordu, greed ile kapışmıyordu. mustang ile kapışıyordu sırrını öğrenince. yok hohenheim değil, onları yaratmış o görünen o ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Wrath ve Bradley Wrath Bradley İkisi farklı karakter değil mi bunların? Evet farklı. hohenheim ve kim kim hohenheim, Ed'in babası.Ed Greed'i öldürüyor.Mustang, Bradley'i öldürüyor.Glutton da Wrath'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 evet unutmuşum, anime için farklı uydurmuşlar herhalde mangayı geçince hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 asd Bradley önceki dizide wraith deil pride idi sanırsam o yüzden karıştı bayag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 elazulruby said: hohenheim ve kim kim Ed Greed'i öldürüyor.Mustang, Bradley'i öldürüyor.Glutton da Wrath'i. aaa Bahcivan aşçıya aşçı söföre sonra hepsi birden hizmetçiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 mangadan spoiler vermemeye dikkat edelim lütfen, vericesekte spoiler tagine yazalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 mangadan değil de eski sezonda olan şimdi anlatılanlarla bağdaşmayan olaylar onlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 14 Karışık bir bölümdü ya. Bradley ve Greed'in dövüşü güzeldi de, Edward'ın Greed'i yenmesini daha çok isterdim lol. Bu arada ada bölümünde Wrath gösterilmeyince zaten kıllanmıştım biraz, şimdi Bradley'e Wrath dediklerinde iyice kafam karıştı. Pride'dı yahu o. Ayrıca Martel de hiçbir şey yapamadan öldü falan. Hoenheim'ın da ses sanatçısını değiştirmişler, eskisi daha iyiydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ama daha fazla eşelemeyin bence :p, konu keskin bir şekilde farklılaşıyor bu noktadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Nerden buluruz spoiler arkadaş suspense öldürecek beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 google' dan arat işte mangasını veya okumaya başla da paşa paşa izle bence animeyi spoilerla berbat edeceğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hmm güzelmiş http://www.youtube.com/watch?v=vBM6Yh9Cbgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 manga 97 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 15 için link alabilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 eclipse hala cıkarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 animetake'de de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 15 Al da artık transmutation circle olmadan alchemi kullanıyor.Ed çok üzüldü bu işe hahah.Yeni elemamları da sevdim.Güzel gidiyor ama çok geç çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 İngilizce isteyenler TMD-ASU indirebilirler. Eclipse bazı sorunlar yaşıyormuş, ama; en kısa zamanda çıkaracaklarmış,(Sanıldığı gibi karaoke sorunu yokmuş) diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 animetake bugün yayınladı, indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 izledim iyi bölümdü ama pekte olayı da yoktu açikcasi. simya abi ne kimyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 tamamen metal kimyager gg edit: yada tam metal kimyager edit2: yoksa simyacı mı desem ki? neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 keşke şu brotherhood un çizimler daha sert olsaymiş böyle çok şirin olmuşlar tamam da öbür türlü daha hoş olabilirdi sanki bir de fullmetal in türkçe karşiligi var zaten fulmetal diye.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar