Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Az önce 3.bölümü izledim daha önce de yazıldı mı bilmiyorum ama benim izlediğim formatta 12:59. dakkada Edward'ın sol kolunu "metal" yapmışlar,ya bana öyle geldi - göz yanılsaması- ya da çoook büyük bir hata yapmış çizerler.Ulan bakıyorum bakıyorum bir hata bulamıyorum, resmen adamlar sol kolu metal çizmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi izleme fırsatı buldum 3. bölümü anca. Güzeldi, gerçi ilk sezon birkaç bölüm daha uzun tutulmuştu Lior ama. Yalnız şu esprilerin ve laubali havanın biraz daha az tutulmasından yanayım, tamam gülüyoruz falan da, zaten renkler ve çizimler çok cicili bicili ( bu da negatif eleştiri anlamında değil aslında ) bence biraz daha ciddi takılsa, aralara sağlam espriler koysalar daha iyi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun için geçerli mi bilmiyorum ama Helsing'in de (2006) öyle sahneleri vardı ama aynısı mangada çizildiği için, pekde birşey diyemiyorsun.

Anlamadıkları şey, mangada küçücük bir karedeyken ciddiyeti bozmayan güzel bir espiri olan şey, ekrana geldiğinde ciddiyetin içine ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bu 2007 sonrası animelerde çizimlerin kalitesi artınca neden eski hava hiç yakalanamıyor ? re-make ya da yeni sezon olarak çıkan bir animenin herhangi bir bölümünü izlerken eski tadı ne kadar almak istesem de bir türlü alamıyorum. FMA'da şu an öyle, 1. sezonu düşündüğümde bu çok çerez geliyor bana, hani izlerim kesinlikle, ama bir türlü o eski hava yok.
Sosyal ağlarda paylaş

4

o üçkağıtçının bölümlerini esgeçtiler anlaşılan, kötü olmamış. demirkanlı bu sefer kapıştı neyse ki, eski anime'de en çok hayalkırıklığına uğratan şey ishbal'ı yakıp yıkan adamın hiçbirşey yapamadan yattara olmasıydı.

Sosyal ağlarda paylaş

biraz hızlı geçmeleri daha iyi bence gereksiz yere muhatbbetleri uzatmadan vs. direk mangadan ayrıldığı kısma kadar gelicekleri belli oldu zaten Lior da ve chimera nın olduğu bölümler için tek haftada geçilmesi daha iyi oldu 2 hafta kazanç ilk versiyonda çocukla oyun oynamalar vs. rose la teoloji tartışmaları olmadı gereksiz yere onlardan kurtulmuş olduk sadece isyanlar görünmedi Liorda...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...