aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 [TF] Fullmetal Alchemist Brotherhood - 03 - Dinsel Aykırılıklar Şehri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Az önce 3.bölümü izledim daha önce de yazıldı mı bilmiyorum ama benim izlediğim formatta 12:59. dakkada Edward'ın sol kolunu "metal" yapmışlar,ya bana öyle geldi - göz yanılsaması- ya da çoook büyük bir hata yapmış çizerler.Ulan bakıyorum bakıyorum bir hata bulamıyorum, resmen adamlar sol kolu metal çizmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 rose un gözünden yansıma o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 rose' un gözünden yansıdığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 rose ed'in arkasinda ama, nasil tersi yansiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 o_| || |_o işte sağındaki kol ayna için soldaki gibi olur biz de aynayı görüyoruz direk o karede roz da arkasındaysa işte hafif arkaya dönerek pozunu vermiş, mantıklı. ayna karşısına aynı pozu verin işte oluyor sfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Şimdi izleme fırsatı buldum 3. bölümü anca. Güzeldi, gerçi ilk sezon birkaç bölüm daha uzun tutulmuştu Lior ama. Yalnız şu esprilerin ve laubali havanın biraz daha az tutulmasından yanayım, tamam gülüyoruz falan da, zaten renkler ve çizimler çok cicili bicili ( bu da negatif eleştiri anlamında değil aslında ) bence biraz daha ciddi takılsa, aralara sağlam espriler koysalar daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bunun için geçerli mi bilmiyorum ama Helsing'in de (2006) öyle sahneleri vardı ama aynısı mangada çizildiği için, pekde birşey diyemiyorsun. Anlamadıkları şey, mangada küçücük bir karedeyken ciddiyeti bozmayan güzel bir espiri olan şey, ekrana geldiğinde ciddiyetin içine ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Hellsingin normal animesi ultimateden daha güzel sanki ultimate bi garip gelmişti bana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ultimate bence rezalet,mangaya uyumlu vs. deniyor ama saçma sapan efektler vs. o kadar kötü ki hellsing'in o havasını katlediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 anime'deki tarzı tercih ederdim ama en azından uydurma değil, birebir mangadan hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bu haftakinin sub versionu çıkmadı mı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Fullmetal_Alchemist_2-Brotherhood_-_04_[848x480_H.264_AAC].mkv Fullmetal_Alchemist_2-Brotherhood_-_04_[1280x720_H.264_AAC].mkv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yahu bu 2007 sonrası animelerde çizimlerin kalitesi artınca neden eski hava hiç yakalanamıyor ? re-make ya da yeni sezon olarak çıkan bir animenin herhangi bir bölümünü izlerken eski tadı ne kadar almak istesem de bir türlü alamıyorum. FMA'da şu an öyle, 1. sezonu düşündüğümde bu çok çerez geliyor bana, hani izlerim kesinlikle, ama bir türlü o eski hava yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 4 o üçkağıtçının bölümlerini esgeçtiler anlaşılan, kötü olmamış. demirkanlı bu sefer kapıştı neyse ki, eski anime'de en çok hayalkırıklığına uğratan şey ishbal'ı yakıp yıkan adamın hiçbirşey yapamadan yattara olmasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 izlemem ben 4. bölümü... ilk seriyi bile yeniden izlerken izlememiştim... Harbi sinir harbi bölüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Dur daha sırada bu var. Orjinal sezon+manga için spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 off nefret etmiştim bu heriften ilk fma'da gene asabım bozuldu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 4 nina ilk sezonda çok daha feci ölmüştü bence, bu sefer gene normal bir şekilde öldü. tucker ölünce sevinç naraları attım yalnız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Eskisinde de bu bölümü izlemek istemiyordum.Moral bozucu direk atlayarak izledim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 en azından başını izleyin bölümün, güzel ekşın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 şu an izlemeye başladım ama biliyorum yani üzülcem ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ilk serideki gibi üzülmedim öyle. Muhtemelen ilk seride verilmeyen manga kısımlarına geçmek için hızlı hızlı geçiyorlar ilk seride verilen yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 biraz hızlı geçmeleri daha iyi bence gereksiz yere muhatbbetleri uzatmadan vs. direk mangadan ayrıldığı kısma kadar gelicekleri belli oldu zaten Lior da ve chimera nın olduğu bölümler için tek haftada geçilmesi daha iyi oldu 2 hafta kazanç ilk versiyonda çocukla oyun oynamalar vs. rose la teoloji tartışmaları olmadı gereksiz yere onlardan kurtulmuş olduk sadece isyanlar görünmedi Liorda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar