Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Helikopter piyasasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Coder said:

Asteroth said:

Öyle otururken aklıma geldi nedense bu konu.

bişey diyecem, bu konuyu bende hatırlıyorum nedense, bilinç altımıza işledi demekki :)

aa coder, ben de seni hatirliyorum.
Mesaj tarihi:
Bathory said:

2004, elektro gitarla piyasa yapmak.
2005, helikopter alıcam kızlar bakın pls.
2006, kızlar artık gitara bakmıyo, ucuzundan bi turntable alıp fotograf cektireyim yanında bari.
2007, allahım sana geliyorum.
2008, merakla bekliyoruz.

lol bunun güncellenmişi yokmu
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
uplasin, adamin anilari depresmis. hepimizin bunun gibi unutamadigi anlari, eski yaralari vardir hayatta. raki masasina oturup siseleri devirince aklimiza gelen o eski, guzel gunler...

belli ki asteroth kardesim bu konunun uzerinde yarattigi etkiyi uzerinden atamamis. hafif cakirkeyifken "Ulan ne konuydu be! Nasilda heyecanla mesaj atmistim o konuya, nasilda lafi gedigine oturtmustum! O konu gibisi bir daha gelmedi ya rab!" demis bile olabilir.
Mesaj tarihi:
Penthesilea'nın 2005'te imzasının "In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?" olup da sonradan (yanlış hatırlamıyorsam) Microsoft'ta çalışması harikulade degil mi?
Mesaj tarihi:
Dela said:

nereye acacagimi bilemedim ama, helikopter fiyatlari nedir? soyle her gun 80-100 km yolu gitmek tukettiginden gencligimden gidecegine cepten gitsin dedim. kesemize uygun bisey varsa almaya kararliyim.

var midir piyasasini bilen soyle guzel bi helikopterin?]

sequo??????
  • Yeni Oluştur...