Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Her yeni bölüm yayınlandığında ben (temsili) http://i.imgur.com/wgQyal.jpg
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 hunterların iqsu bu kadar düşük mü ya 15000 seçim yapıyorlar
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 olm şaka maka leorio falan mı kazancak acaba sdf alttan alttan geliyo
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bide help rule u önceden söyleyeydi kilu bu kadar sıkıntı çıkmazdı ya acaba diğer rule ne açıklamadığı merak ettim
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 o değilde Phantom un reise ne oldu ya.iyileşti mi,hisoka ile dövüştü mü ? hisoka aklını aldı mı? kafamda deli sorular iyileşse kurapika nın haberi oluyordu yanılmıyorsam.acaba o yüzden mi ortalıkta yok
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 daha gözükmedi galiba bendemerak ediyorum noldu ona greedo island da iyileşti falan denmişmiydi tam hatırlamıyorum
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Greed islandda dispelci adam vardı işte, sanırım Phantom Troupe ile konuşmuşlardı. Sonrasında da Chrollo ya götürmüşlerdir herhalde.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Jaegerjaquez said: bide help rule u önceden söyleyeydi kilu bu kadar sıkıntı çıkmazdı ya acaba diğer rule ne açıklamadığı merak ettim mangadan spo aldığıma bin pişmanım, o kadar diyeyim asdfs
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 abi çok pis meraklandım şimdi asjfhbasljkf
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 The Last Mission için düzgün sub beklediyseniz, Hatsuyuki çıkarmış.
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Abi yarısındayım kahkahayı bastım kriz geçsin devam edicem
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ahaha leorio yu seçecekler bu gidişle asdfjlkhsa. pariston uda kelebeğe benzetiyordum ama ondanda fena çıktı :) ging olmasa adam alayını elinde oynatıyor
Dei Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 143 ün yarısındayım da, abi dayanamadım yazacam. cidden şu anime one piece in yeni halinden falan da kat kat iyi. aptal saptal gereksiz adamlar dövmelerini 3 saat göstermiyorlar bize. efendi gibi atlıyor ya esas karakterlere, zevk almadan edemiyorum. böcek arcı leşti de, şu an akıyor resmen.
Dei Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 böcekler cidden kanser. ilerlete ilerlete izle. var daha çünkü 40 bölüm falan. hiç drama falan çekmeye kasma yani. gerçi; meruem in eğilmeye çalıştığı sahne çok iyi lan
DarkC1oud Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 145 Ne bölümdü ama.Bundan sonra neler olacak çoooook merak ediyorum ya :(
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 145 abi çok iyiydi ya, yanlız gonu öyle görünce içim burkuldu lan berserkte ki girifisu geldi aklıma direk :( , babası da ne acayip adam ya ahahahah, kim seçilcek acaba chairman olarak çok heycanlı lan sonraki bölm sdf
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Pariston seçilir işte, dediği gibi Leorio nun orada durmak için bi sebebi kalmadı. Zaten zoraki olarak oraya koymuşlardı bir tek Gon a faydası olur diye katlanıyordu bütün olaya. Şimdi ya seçimden çekilir ya da tatava yapmayın oyları şuna verip geçin bitsin bu çile der bitirir işte. Yalnız Killua ve Alluka ya ne oldu onu merak ettim, ikisini de göstermediler. Killua nın önceden söyledikleri yüzünden tehlikeli bir yan etkisi olduğu kesin, ikisi de ortalıkta yoklar, şimdi Morel Leorio yu kenara çekip Killua nın tedavi ettiğini söyleme filan dedi. Alluka uyudu diye mi gelmediler, yoksa fena bişeyler mi oldu?
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 killua'ı kurapika gibi seriden koparmazlar umarım. alluka bir daha gon'u görmeyeceksin gibi bir istekte bulunmuş olabilir. abimle döğüşücem karışma gon gibisinden birşey de çıkabilir tabi dsdsf chairman içinde pariston'dan başka ihtimal kalmadı zaten zaferini açıkladı. büyük ihtimal hunters association'ı batırır, ten commandment'ı falan kaldırır işte. hunterlar birbirine girer, siviller zarar görür. public güvensizlik oluşuyor. pariston topladığı özel chimera mutant ordusuyla hunterları lağvetmeye falan çalışabilir gibi geliyor bana. soldier filmindeki gibi dsdsfg. aslında onun için kazanıp kazanmaması farketmiyordu yani böyle birşey olursa zaten hunterlar tamam buyrun lisansım diye vermez. yine zorla olacaktı şimdi onu için bir yetkisi de olacak. kesin arcı olacak zaten bundan sonra. tamamen kaba etten yazdım şunu bu arada
Öne çıkan mesajlar