Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 yeni izledim bu haftanın bölümü, killua'nın kardeş tam badass asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Ahaha anne üzüldü zannettim meğer sevinçtenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 arc baya iyi ya işte hxh bu dedirtecek. killua die diyince isteği yerine getirdi yalnız play dead oynayıp. gon'u iyileştirince gelicek hardcore istekleri de böyle kelime oyunlarıyla, isteklerdeki loopholelarla çözecek herhalde. birde togashi alluka'yı kız çocuğu yapsaymış da bir yandan kekremsi bir iğrençlik hissetmesek leorio dönüyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Yaa artik hunter x hunterin ne kadar harika oldugundan bahsedebiliriz arkadaslar. Keyfim yerine geldi bildiin aylar sonra o gaz hissiyati aldim. O kdr aptal bi plot su kizin abilitysi fln ama Inanilmaz ii isliolar hehe. Of cok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 aynen abi ne kadar mükemmel bi anime framelerde ki şu orana bakın hangi anime böyle yüksek bi ahenk içinde sayın seyirciler abilityde ki op luk bile aslında yakından bakarsanız o kadar op değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 böcekli arc'a her yerde filler diyelim ya, yeni başlayanlar izlemeden falan geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mortis said: Yaa artik hunter x hunterin ne kadar harika oldugundan bahsedebiliriz arkadaslar. Keyfim yerine geldi bildiin aylar sonra o gaz hissiyati aldim. O kdr aptal bi plot su kizin abilitysi fln ama Inanilmaz ii isliolar hehe. Of cok ii Kurapika, Leorio filan gelsin, ondan sonra hunter x hunterın ne kadar harika olduğundan bahsetmeye başlıycam. Daha affedemedim böcek arcı yüzünden. velet kız diilmiş ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mortis said: Yaa artik hunter x hunterin ne kadar harika oldugundan bahsedebiliriz arkadaslar. Keyfim yerine geldi bildiin aylar sonra o gaz hissiyati aldim. O kdr aptal bi plot su kizin abilitysi fln ama Inanilmaz ii isliolar hehe. Of cok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ahah kurapika gözüktü sonunda leorio (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ahahhaha leorio for president Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Leorio geldiğine, Kurapika da azıcık ta olsa gözüktüğüne göre Hunter x Hunter ın ne kadar harika olduğundan bahsedelim biraz ^^ Yalnız Pariston o kadar konuştu konuştu azıcık alkış aldı, Leorio Ging e aparkatı gömdü diye bütün salon gaza geldi ahahahahah, sırf bu yüzden seçilirse çok gülerim. (Gerçi ben de sırf bu yüzden tatava yapmayıp oyu Leorio reyise basar geçerdim mesela ^^ ) Ging de yumruğu göre göre yedi ama, bi sebebi vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 leoryoyu biraz adam etmişler gibi çok zayıf kalıyordu ekibin diğer üyelerinin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Leorio'da tam tembel skilli secmiş. kasmıyım yorulmıym oturduğum yerden oraya buraya yumruk atıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 off abi nası özlemişiz şu bölümleri ya kefye gel amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 aynen ya seri eski tadını vermeye başladı tekrar. çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 böcek arc ının ortalarında sıkılıp bırakmıştım, arcın bitiminden devam etsem çok şey kaçırır mıyım? ya da böcek arcındaki önemli olayları bana özetlemek isteyen var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ibnelikten öldüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Şu anki arcı ilgilendiren 2 tane önemli şey var sadece, gerisi boş. Böcek Arcı Önemli Spoiler Netero reyis öldü, bu arcta yerine yeni başkan seçimi var. Gon dövüşürken nen limitlerini absürd bi şekilde kullandığı için komaya girdi, bu arcta Killua onu iyileştirtmeye çalışıyo. İstiyosan izle de aynı şeyleri uzata uzata anlatıyolar, sıkıcı bayağı. Sıkıcı olmasından daha da kötüsü yavaşlıkta çığır açması. 20 dakikalık bölümlerin hiçbirşey olmadan geçtiği bile oldu. Atlaya atlaya izleyebilirsin. Ama cidden aşırı sıkıcı, ve arada istisna birkaç sahne hariç git gide daha da kötüleşiyor. En kötü arc açık arayla. Kralın doğduğu kısma kadar güzel gerçi, oraya kadar izle. Ama sıkıldım dediğine göre ondan sonraki kısımdan bahsediyosun büyük ihtimalle. Ne olduğunu merak ediyosan ama o kadar boş bölüm izlemek istemiyorsan wikiden filan da okuyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 samaella daha güzel özetlemiş gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 avcılar hiç "aman oyları bölmeyelim, oylar bölünürse puşt pariston kazanır" diye hareket etmiyor. ders çıkartmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 hahahahahha kahkaha attım http://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1384/99/1384996311506.jpg chibi pouf fanatikliği pariston'ın pouf'a benzerliği dikkatimi çekti de. pouf'ın bölünmüş halinin yüz ifadeleri aşırı iyiydi ya. http://31.media.tumblr.com/959499ad3257bba52df4249c28b5c8e4/tumblr_n2bt84cBEG1svkrzko3_1280.png http://38.media.tumblr.com/875a048580eb4b4349b34e66e1affbba/tumblr_n2bt84cBEG1svkrzko2_1280.png http://i.ytimg.com/vi/U85gEwODah0/0.jpg http://i.ytimg.com/vi/EHxzin9GvJg/maxresdefault.jpg http://3.bp.blogspot.com/-ivwvkYmwI-U/U2mmQhirt4I/AAAAAAAAA2o/1fC8pXyCeOQ/s1600/hxh+128.jpg https://angryjellyfish.files.wordpress.com/2014/05/horriblesubs-hunter-x-hunter-129-720p-mkv_snapshot_14-46_2014-05-18_10-02-22.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Last mission diye güzel bişeyy var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Hunter x Hunter: The Last Mission Episode 1 çıktı ova aynen güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 spoları aldım, bu bölümde bile ne olacağını biliyordum ama ona rağmen Hunter X Hunter çok iyi TEŞEKKÜRLER Yine de Böcekli arc aklıma geldikçe yazlıktaki çocukları kesiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar