Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hunter x hunter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mortis said:

bu bölüm iyidi ya gayet

şimdi eski mesajlara baktım da geçen sene nisan ayında falan başlamış böcüklü arc. şaka gibi 1 seneyi geçti hehe ne uzatmışlar.

Eskiden hadi HxH ne kadar süper, 1 haftadır bahsetmemişiz ayıp olmuş diye konuşuyorduk, topiğe girmeden önce düğmelerimizi ilikliyorduk ya.
Şimdi son bölüm ne kadar tırt laan dan başka bir şey yok resmen -son bölümü izlemedim daha-

Gerçi arcın başları çok iyiydi. Karıncaların yayılması, karakter gelişimleri, olayların gelişmesi filan. Ondan sonraki hardcore kısımlarda filan da nutkum tutulmuştu. Ama kral uyandıktan sonraki kısımlar filan bayağı kötü.
Mesaj tarihi:
aynen eski mesajlara bakıyordum ben de. Seninle sürekli "abi hadi biraz hxh ın ne kadar güzel olduğundan bahsedelim" muhabbeti yapıyorduk. hatta o bi kızın yenmesi, koala karakteri vs. kite'ın gg olması falna muhabbetlerinde de hala mükemmel modunda takılmışız da , King'in doğumundan sonra enerji düşmüş.
Mesaj tarihi:
heni hesapta herkez cok zeki cok iyi gözlemliyo ve herseyi analiz ediyo falan ama, o kadar yavas işliyolarki bu thought processleri herkez cok zeki deil aksine cok aptal oluyo

aman killuada kızmasın
Mesaj tarihi:
uzattılar da uzattılar gene flashbacklerle, eva'ya bağladı angst levelı. haftaya gon ağzını burnunu kıracak pitou'nun bi ihtimal ama 3-4 bölüm sürdürürler öyle bir fightı da

birde pouf da en son ölecek sanırım, bizi kanser edecek

http://i.imgur.com/HGpkSWT.jpg
Mesaj tarihi:
Ya tamam sonunda önemli bişeyler oldu da bu kadar uzatmaya ne gerek vardı? Hele o flashbacklerle filan iyice Narutoya bağladı sinirlerim bozuldu.

Preview a göre önümüzdeki bölüm düzgün combat görme ihtimalimiz var gibi gözüküyor, ama yine de çok büyük beklenti duyamıyorum açıkçası. Onu da ellerinden geldiğince sıkıcı ve bayık bi şekilde geçerler herhalde.
  • Yeni Oluştur...