delihan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Tam daha sıkıcı olamaz derken bunedir ya, altın vuruş yaptılar. daha cok nasıl sıkarız dıye dusunmusler sonra barı flasback yapalım demıs uyuz herıfler.
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 şunu dedin ve bölümü izleme isteğimi tamamen yok ettin
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 ben bölümü beğendim. bir sonraki bölüm için güzel bir gerilim oluştu bende. hafif gaylık vardı ama gene.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bu bölüm iyidi ya gayet şimdi eski mesajlara baktım da geçen sene nisan ayında falan başlamış böcüklü arc. şaka gibi 1 seneyi geçti hehe ne uzatmışlar.
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 güzel bölümdü bence de. arc sonuca bağlanıyor yavaştan
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mortis said: bu bölüm iyidi ya gayet şimdi eski mesajlara baktım da geçen sene nisan ayında falan başlamış böcüklü arc. şaka gibi 1 seneyi geçti hehe ne uzatmışlar. Eskiden hadi HxH ne kadar süper, 1 haftadır bahsetmemişiz ayıp olmuş diye konuşuyorduk, topiğe girmeden önce düğmelerimizi ilikliyorduk ya. Şimdi son bölüm ne kadar tırt laan dan başka bir şey yok resmen -son bölümü izlemedim daha- Gerçi arcın başları çok iyiydi. Karıncaların yayılması, karakter gelişimleri, olayların gelişmesi filan. Ondan sonraki hardcore kısımlarda filan da nutkum tutulmuştu. Ama kral uyandıktan sonraki kısımlar filan bayağı kötü.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 aynen eski mesajlara bakıyordum ben de. Seninle sürekli "abi hadi biraz hxh ın ne kadar güzel olduğundan bahsedelim" muhabbeti yapıyorduk. hatta o bi kızın yenmesi, koala karakteri vs. kite'ın gg olması falna muhabbetlerinde de hala mükemmel modunda takılmışız da , King'in doğumundan sonra enerji düşmüş.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 heni hesapta herkez cok zeki cok iyi gözlemliyo ve herseyi analiz ediyo falan ama, o kadar yavas işliyolarki bu thought processleri herkez cok zeki deil aksine cok aptal oluyo aman killuada kızmasın
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 bölüm fena değilmiş lan bir de bana şu eti puf'u öldürecek kişi kral olacak gibi geliyor
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 gene ne tırt bölümdü ya aptalca uzattılar
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 uzattılar da uzattılar gene flashbacklerle, eva'ya bağladı angst levelı. haftaya gon ağzını burnunu kıracak pitou'nun bi ihtimal ama 3-4 bölüm sürdürürler öyle bir fightı da birde pouf da en son ölecek sanırım, bizi kanser edecek http://i.imgur.com/HGpkSWT.jpg
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Ya tamam sonunda önemli bişeyler oldu da bu kadar uzatmaya ne gerek vardı? Hele o flashbacklerle filan iyice Narutoya bağladı sinirlerim bozuldu. Preview a göre önümüzdeki bölüm düzgün combat görme ihtimalimiz var gibi gözüküyor, ama yine de çok büyük beklenti duyamıyorum açıkçası. Onu da ellerinden geldiğince sıkıcı ve bayık bi şekilde geçerler herhalde.
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 olm konu okadar kaymış ki kite kimdi lan falan oldum :D
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Anime bebek gibi ya, Hunter x Hunter en sevdiigm mangalardan, 100den 130 a bugün izledim, o netero vs meruem savaşı falan çok çok çok iyi olmuş.
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 aşırı iyi bölümdü ya. http://i.imgur.com/7Iwx9.gif horrible'ı beklemeyin. http://www.nyaa.se/?page=view&tid=558895
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 normalde çarşamba izliyorum bunu acelesi yok diye ama madem bu kadar övdünüz erkene alıyim bari
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 meh o kadar kötü bölümden sonra iyi mi anlamadım ama fena değildi. bide kolu gitti lan paso bunlar dilenci sakat gibi geziyorlar.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 abi bu ne ya? onu geçtim o saç ne ya?
Öne çıkan mesajlar