Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Killua bile kurtaramadı bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bu ahtapot killuaya çatur çatur sıkıyordu mermileri şimdi mi duygusal oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 yani sıkamamasının sebebi daha da saçma hep vücut kullanırdım, hiç direkt sıkmadım şimdiye kadar Daha ibnece bir sebep olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Şu ahtapot ölsede rahatlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Xenus said: bana da birşey olmadı gibi geldi ama 2.5 chapter işlenmesi iyimiş. zaten bu idalgo kısımları, manga'da yılda 10 tane chapter çıktığı zamanlardan 2-3 tanesi full idalgo olunca millet çıldırıyormuş. iyi etmişler meh itice bayıklastı. su bölüm 2ç5 chaptersa manga zaten iyice salmıs demektir. karakterlere bişi ypatıırp sorna ne yapğtığını acıklamak sayfalarca nedir, hatta bişi yaptırmayıp acıklayıp ama daha yapmadı sonra yapcak diyip iki saat bunu acıklayıp sonra, sonra yapınca tekrar acıklamak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 berbat bölümdü şu kelebek artık bi ölse ya. gene birşey olmadı. zaten artık açıklamaların üstünden ikinci defa geçmeye başladılar. gereksiz de uzatıyorlar. eskiden bu kadar basit şeyleri açıklamazlardı önümüzdeki bölüm iyi olacak gibi ama 120 knov geliyor bakalım. saçlar siyahlaşmış gene. pouf, pitou karşılaşmasından birşey beklemiyorum ama kralım kralım diye odadan çıkar gider büyük ihtimal. gon oralı bile olmadı kozadaki kişi palm olabilir bence preview'ı izlemeyecem bir daha zaten içerik az birde bütün bölümü çıkarıyorsun nerdeyse meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 O Palm zaten kesin, Youpi gelecek bölüm GG olacak galiba Knov'un gelmesiyle bakalım. Ortalama bölümdü ya, ibne kelebek sona erse daha iyi olacak gerçi asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 knov başkan gelsin ya gücü çok iyi onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 kimera nefret listem: 1. gay kelebek 2. ikalgo 3. çita(rip) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Yine çok bayıktı ya. Bir zamanlar en sevdiğim shounenler arasındaydı(bazı yerleri direkt 1. sırada hatta), şimdi yavaş yavaş en tiksindiğime doğru emin adımlarla koşuyor ya of nasıl bu kadar yeto olabiliyolar abi. Şunun gibi 20 bölüm çıkaracaklarına 4-5 bölümde geçseler toplistimde tek sıra bile düşürmezdim de bölümün %10 unda filan önemli bir şeyler oluyo, kalanın yarısı narrationla diğer yarısı gay kelebekle geçince droplayasım geldi resmen. İzlemeyi bıraksam da arc bittikten sonra fastforwardlayarak izlesem mi diyorum şu noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 O değilde Hisoka en güçlüylen kapışcam en büyük benim diyordu noldu ki ona adamlık mı la bu. Kapışsın kralla işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 kral hisokayı bakışıyla ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 hisoka'nın savaştan haberi yoktur bence. zaten chrollo ile meşgul. o kadar troupe'a sızdı yıllarca durdu sonra patladı birde dispel ettirmek için uğraştı yazık lan dsdsf. hatta çoğu hunterın haberi yok bence. yoksa dünyanın kaderini etkilecek savaşa 2 master ile gitmek komik. adam bulamayıp zenoyu kiralıyor falan, hunter association baya zayıf o zaman. nerde double-triple star hunterlar. netero, chairman ama konumu sağlam değil sanırım. morel diyordu altını oyuyorlar diye. hanzo gelseydi keşke bu arcta. fena karakter değildi o. gerçi knov yargılayacak sanırım. kelebek ona kaldı büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 ShadowFury said: Yine çok bayıktı ya. Bir zamanlar en sevdiğim shounenler arasındaydı(bazı yerleri direkt 1. sırada hatta), şimdi yavaş yavaş en tiksindiğime doğru emin adımlarla koşuyor ya of nasıl bu kadar yeto olabiliyolar abi. Şunun gibi 20 bölüm çıkaracaklarına 4-5 bölümde geçseler toplistimde tek sıra bile düşürmezdim de bölümün %10 unda filan önemli bir şeyler oluyo, kalanın yarısı narrationla diğer yarısı gay kelebekle geçince droplayasım geldi resmen. İzlemeyi bıraksam da arc bittikten sonra fastforwardlayarak izlesem mi diyorum şu noktada. +1 kesinlikle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 la televizyon falan izlemiyor mu bu hunter lar asfkljasf televizyonda göstermişti bu böcekleri hep :D bu bölümler de yazarın hep hasta olduğu bölümler herhalde.düzeldikçe kafadan sallamış.yoksa bu arc başta farklı ilerleyecekmiş gibi başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 izdirap gibi oldu su karinca bok bocek bitsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 valla tahminimce kral amcayı öldürecek. Sonra da Ging kralı öldürecek. Bu şekilde Ging ile Gon karşılaşmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 121 Abiii knov ne hale gelmiş öyle :D:D Yalnız, haftaya çıkacak olan bölümden baya umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ya her hafta umut besliyoruz haftaya olaylar kopucak diye hiç bi halt olduğu yok. tamam güzel de çok yavaş yani yeter artık. bi bu ömrümü yedi bi de one piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 fena bölüm değildi. dayanamayıp gene preview'ı izledim önümüzdeki bölüm bomba abov 121 http://i.imgur.com/bjfDPDI.png bunu beklemiyordum knov'dan. badass entry yapacak sanıyordum tam yuppi moreli kesecekken ama hxh'in olayı böyle şaşırtması zaten. güzel plot twist oldu ama karıncalar insanlaştı, gon canavarlaştı. 2 royal guard'a gider yapıyor dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 http://i141.photobucket.com/albums/r59/fit47674/smiles/Gay-O-Meter.gif Bölümün ibnelik düzeyi, yine kötüydü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 önce ki 2-3 bölüme göre iyiydi gene en azından atlamadan izledim bu bölümü.önce ki 2-3 bölümü atlaya atlaya izlemiştim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 şu bölümleri sadece dede kurtarır diye düşününrken gelecek bölümün preview'ında dedeyi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 dede belliki yataktada corap giyiyo. ayağını sıcak tutmus uzun sağlıklı yasamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 fena bölüm değildi ama sonra ki bölümde ahtapot var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar