Xenus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 killua tabi ki de, hatta kurapika bile gon'dan daha iyi bir karakter bence. yazık oldu ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 yaa pembe bi koala gelmişti o ne oldu ya aslkfasf tipte buydu hatta şu bukalemun un askeriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Ben Hisokayı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 killua direkt de hepsi zaman zaman pussy oluyorlar, hisoka gibi bi karakter varken şimdi başkasını seçmek zor o da bu arc'da yok, arada dalsa gene bi sürpriz yapsa güzel olur. bi de dünya elden gidiyor bu gon'un babası hala ortalıklarda yok. ne zaman ortaya çıkacan anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 pembe koala en son chimera base'inde kalmıştı. acaba queen'i tedaviye gelirlerken pusu mu kuracak diyordum, yemedi herhalde. gon'un babasına acayip uyuz oluyorum zaten. saiko hunter diyorlar ama bir hareketini göremedik. başta gon-ging ilişkisini, luffy-shanks'a benzetiyordum ama shanks'teki karizmanın onda biri yok. adam tam bir fırlama. hunters association baya yalan esas apprenticeler dünyayı kurtarıyor, ben daha sağlam masterların gelmesini beklerdim. bir silva zoldyck tier'ında mesela. morel, netero'nun altını oyuyorlar falan demişti gerçi. hisoka'nın olaylardan haberi yoktur bile bence yoksa uçarak gelmişti king'le dövüşmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 son on dakikayı çevirip çevirip izliyorum off çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 abi ben gon u daha çok seviyorum ya.shingeki no kyojinde de eren'i seviyordum,evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Bu bölüm biraz daha hızlıydı gibi geldi. Çok yüksek tempo sayılmaz gerçi ama en azından saatlerce narrator dinlemedik karakterleri izledik. DragonBall Z tierden One Piece tiere geri döndü, güzel oldu. Daha da hızlansa daha da güzel olacak ^^ Gerçi eski temposuna döneceği ümidimi keseli çok oldu, bir daha asla Uvogin vs. Kurapika kalitesindeki kapışmalardan bir daha göremeyeceğimizi kabullendim artık, ama yine de insan bekliyor işte ya... Ama son sahnede bayağı gaza geldim, bu animeyi kurtarsa kurtarsa Killua kurtarır artık. Tabii büyük ihtimalle boşuna gaza geliyorum, önümüzdeki bölüm de sakız gibi uzata uzata düşük tempolu bir bölümü koyucaklar doğru düzgün combat göremeden geçecek gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 iki buçuk manga chapterını işlemişler bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ibne kelebekte harbi ibne çıktı. Godoş nasıl sıvışıyor asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 killua pitoyu yenersei cok abzürd olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 int+dex vs str sence dfksdjfjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 AMELE DÜŞÜNMEZ, AMELE ÖLDÜRÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 3 haftadır izlememiştim, son ana kadar diyodum meh bi 3 4 hafta daha ara veririm ama killua çıktı meydana. (Y) (bi de şu babası ve dedesi çok karizma değil mi ya ona apayrı bi arc yapsalar keşke) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Bu archdan sonrasıyla ilgili spoiler böceklerden sonraki arc'da zoldyckler işleniyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 spoiler tagini okurken tıkladım. sonra cümleyi anladığım anda hemen bi kere daha tıkladım açıldığı gibi kapandı spoiler. manga spoilerı mı lan o. allahtan refleksim iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 okusam ı ya spoilerı rahatlarım heralde aşırı yavaş leş gibi gidiyo arc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 aslında spoiler değildi bence sadece sonraki arcda işlenen konu yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 baktım spoiler degilmis ki zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 sonra ki arc tan pis spo yedim ama şöyle söyleyeyim beklediğimize çok pis değecek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ulan yine hiç bişey olmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 mangada daha etkileyiciydi sanki be... burda görüyoruz killua vuruyor vuruyor acımadı ki modunda dikiliyor ayı yupi. bu bölüm de 2.5 chaptera yakın işledi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bana da birşey olmadı gibi geldi ama 2.5 chapter işlenmesi iyimiş. zaten bu idalgo kısımları, manga'da yılda 10 tane chapter çıktığı zamanlardan 2-3 tanesi full idalgo olunca millet çıldırıyormuş. iyi etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 super saiyan killua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Icalgo bundan sonra ocak dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar