Gizli Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ben de başladım buna 25. bölümdeyim gayet güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 güzel bölümdü ben beğendim sanırım karıncalarda kralı indirmeye gelmiş.aslan ın pis pis sırıtışından öyle anladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 bizimkiler hala fazla güçlü değilken ne bokuma girdiler savaşmaya buraya şimdi? ölüp gitcekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Oce4n said: bizimkiler hala fazla güçlü değilken ne bokuma girdiler savaşmaya buraya şimdi? ölüp gitcekler... Önemli olan güç değil nasıl kullandığın. Ağır spo Gon 1 shot çekicek arcın sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Pazartesileri önce Hunter izliyorum, ardından One Piece şu aralar resmen Hunter sonrası One Piece beni zerre tatmin etmiyor... Bitmesin lan bu anime, bitmesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Ahahahahah o sorundan kurtuluş yok, tek çare sevmediğinden başlayarak sevdiğine doğru izliyceksin. Aynı takıntı bende de olduğundan izlediğim bütün animeleri izleyeceğim günlere göre ayırıyorum(çok sevdiklerim çıktığının hemen ertesi günü, az sevdiklerimi boş kalan günlere dağıtma şeklinde). Ayırdıklarımı da en sevdiğimden en az sevdiğime göre sıralıyorum, aşağıdan başlayarak izliyorum ^^ Pazar günü en testisli animelerin günü olmasına rağmen benim için günün şampiyonu tabii ki hunter x hunter. Ben de Pazar günleri One Piece -> Shingeki no Kyojin -> Hunter x Hunter şeklinde izlemek zorunda kalıyorum. (SnK da bitti, yine onunla HxH arasında o kadar uçurumlar yoktu bayağı yakındı da OP fena ezilicek şimdi ya, yeni sezonda araya girecek güzel bir şeyler gelse bari...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 yok son chaptera gelmek üzereyim nerdeyse su son arc çok kötü geldi bana ya = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 one pişece net daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 o benim hiç hoşuma gitmedi ya. böyle 2-3 bölüm tahammül edemedimki en boktan animeyi bile izlerim hani one piece niye öyle oldu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Yetenekli bay Togashi sürekli hasta iznine çıkmasaydı güzel olacaktı. Yoksa Oda'nın da Togashi'nin de işleri iyi, kıyaslamak fanboyluktan öteye gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 seriye yetiştim iimde bi boşluk var :(((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 67 ye geldim ya tahminen 3 güne güncele yetişirim.neden bu serinin beni bu kadar sürüklediğini cidden anlamadım.başrol klasik pes etmeyen shounen karakteri,yine bir klasik intikamcımız var,klasik chakra makra olayları var her seride olan. bu kadar olağan özellikleri olan bir serinin vasat denilebilecek çizimlerle beni bu kadar bağlamasına cidden şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Jaegerjaquez said: seriye yetiştim iimde bi boşluk var :(((((((( aynen, camdan dışarı bakıyorum bir boşluk oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Gizli said: 67 ye geldim ya tahminen 3 güne güncele yetişirim.neden bu serinin beni bu kadar sürüklediğini cidden anlamadım.başrol klasik pes etmeyen shounen karakteri,yine bir klasik intikamcımız var,klasik chakra makra olayları var her seride olan. bu kadar olağan özellikleri olan bir serinin vasat denilebilecek çizimlerle beni bu kadar bağlamasına cidden şaşırdım bütün olay burada, http://www.youtube.com/watch?v=OhmnpTc_tF4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Çarşamba'ya almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Gizli said: 67 ye geldim ya tahminen 3 güne güncele yetişirim.neden bu serinin beni bu kadar sürüklediğini cidden anlamadım.başrol klasik pes etmeyen shounen karakteri,yine bir klasik intikamcımız var,klasik chakra makra olayları var her seride olan. bu kadar olağan özellikleri olan bir serinin vasat denilebilecek çizimlerle beni bu kadar bağlamasına cidden şaşırdım aynı şeyi ben de düşünüodum. konu desen klasik shounen, velet ana karakterler, bir silsile kötü adam ,yine böle bleachde narutoda, one piece de olduğu gibi hierarşik sıraya girmişler. abilityleri desen öle çok orjinal bir şey yok. fakat hunter x hunter diğer animelere göre işte kapışma vs üzerine değil, çok daha böle akıl oyunları, ve gerilim yaratma üzerine hikaye anlatımı var. o yüzden sarıyor herhalde. climax e doğru inanılmaz bir build up var. çok net yani . gerçekten çok net bi anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 diğer animelerden araklamışlar bide üstüne herşeyi ama her hafta izlettiriyor gene ya ben de seriyi yakaladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Abi arak demeden bir bakaydın Hunter X Hunter'ın tarihçesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bugün yokmu yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Günü değişti, Çarşamba günleri yayınlanıcakmış artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mortis said: ....bir silsile kötü adam..... Böyle bir şey yok. Aşağı yukarı herkez gri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 abi aşmış mükemmel bir bölümdü ya.1 bölüme bu kadar olayı nasıl sığdırmışlar hayret ettim her şey vardı lan :S bu arc ta izlediğim en iyi bölümdü lan tüylerim diken diken oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 off hafta hafta beklenmiyor yaaa artık :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Esnaf said: abi aşmış mükemmel bir bölümdü ya.1 bölüme bu kadar olayı nasıl sığdırmışlar hayret ettim her şey vardı lan :S bu arc ta izlediğim en iyi bölümdü lan tüylerim diken diken oldu Neredeyse birebir aynısını demeye gelmiştim. Anam anam harika bölümdü ya Herifler birde öyle bir bölüm kurguladılar ki buradan 4-5 yol çizgisi çıkartır, en az 20 bölüme bölersin gelişmeleri... Herifler ciddi anlamda fazla iyi ya bu sektör için asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar