Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Operatör?? Tcell Telsim Avea...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:)
Thread eski bea...[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
eski oldugunu gördüm ama suan fikrim suan böyle.

avea en iyisi bence. turkcellin yeni kampanyası "çokgeçirdiközürdilerizcell" (3000 mesaj) bile benim turkcell hattıma kontor almamı saglayamadı:)[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Mesaj tarihi:
3000 msj a katılmadım ben artık hiç bi bilgimde yok kampanyamıdır neyin nesidir ama
3 günde 400 kontör yükledim ki benim gibi bi adam için çok çok fazla
ama gelen msj az önce şu
kontörbizden kapanyasından kazandığınız 5 kontör yüklendi
şaka gibi
50 olsa içim yanmıycak[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
kesinlikle avea derim.bi kere şöyle bi olay var yeni kurulmuş bi şirket oldugu için sürekli büyümek zorunda bunun içinde her zaman müşteriyi memnun edicek kampanyalar falan hazırlıyolar ayrıca öğrenci hatları arasında en ucuzu 10 dk=1,5 kontor.ayrıca öbür ögrenci hatlarında diger gsmleri arayınca baya kontorun gidiyo aveada 3 kontorun gidiyo,ayrıca yuklediğin kontor kadar sms bedava[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Mesaj tarihi:
Hizmet olarak bakarsan en iyisi Turkcell ben de TCell kullanıyorum, ama çok daha hesaplı olduğundan şu anda hat alacak olsam Avea alırdım.

Telefon markası olaraksa yıllardır Nokiaya alıştım öyle gidiyorum. Bir de telefonlara en güzel "şekli" nokia veriyo bence, yani en estetik, güzel gözüken telefon modelleri nokiada bence.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 22 Ağustos 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yeni konu açılsa aramaya inanlım deniliyo uplanınca ,nerden uplandı eski bu insanevladı işte turkcell siemens diyorum ama nokia kullanıyorum siemens eskiden iyiydi şimdi bilmiyorum....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Mesaj tarihi:
said:
insight_13, 04 Ekim 2004 19:10 tarihinde demiş ki:
Hangisi daha iyi hizmet veriyo?? bende tcell...tlf markasında en iyi kim?...onuda yanıtlarsanız sevinirim...bence sony-ericcson

sana aynen katılıyorum[signature][hline]Atam izindeyiz!
Mesaj tarihi:
En ii telefon kesinlikle nokia bence.Günde 20 defa yere düşürüorum bişey olmuo.Arkadaşım nokia 3310nunu 7. kattan aşağıya attı hiç bişey olmadı...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
eheh o muhabbet de meşhurdur

- arkadaşın ericsonunu uçaktan attık arkadaş çağrı bıraktı açan oldu[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence yazış o. çünkü ericson r320 vardı en sağlam telefonlardan. arkadaş gitti bilkent köprüsünden attı... yarıldı telefon. bu bile kırılıyosa 3310 hayli hayli kırılır (platin kaplama olmadığı sürece:))[signature][hline]Dadash
Mesaj tarihi:
Bence telefon nokia.Avea son günlerde tcell'i geçmeye başladı sanırım herkes avea numaram bu diye mesaj atıo..Türk milletine ucuz olsun da nolursa olsun :)[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die

[Bu mesaj Adokas tarafından 23 Ağustos 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
törksııl[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız?
Hepsi birden böyle.
Mesaj tarihi:
Bi ara aselsan ın telefonları görülüyodu. İşte 7. kattan atıldığında patlamayacak tek telefon markası onlardı. Ama batarya sorunu vardı onlarda baska bi yöne kaydılar.[signature][hline]Peek-a-boo!
  • Yeni Oluştur...