Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Operatör?? Tcell Telsim Avea...

insight_13

Öne çıkan mesajlar

3000 msj a katılmadım ben artık hiç bi bilgimde yok kampanyamıdır neyin nesidir ama
3 günde 400 kontör yükledim ki benim gibi bi adam için çok çok fazla
ama gelen msj az önce şu
kontörbizden kapanyasından kazandığınız 5 kontör yüklendi
şaka gibi
50 olsa içim yanmıycak[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle avea derim.bi kere şöyle bi olay var yeni kurulmuş bi şirket oldugu için sürekli büyümek zorunda bunun içinde her zaman müşteriyi memnun edicek kampanyalar falan hazırlıyolar ayrıca öğrenci hatları arasında en ucuzu 10 dk=1,5 kontor.ayrıca öbür ögrenci hatlarında diger gsmleri arayınca baya kontorun gidiyo aveada 3 kontorun gidiyo,ayrıca yuklediğin kontor kadar sms bedava[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Hizmet olarak bakarsan en iyisi Turkcell ben de TCell kullanıyorum, ama çok daha hesaplı olduğundan şu anda hat alacak olsam Avea alırdım.

Telefon markası olaraksa yıllardır Nokiaya alıştım öyle gidiyorum. Bir de telefonlara en güzel "şekli" nokia veriyo bence, yani en estetik, güzel gözüken telefon modelleri nokiada bence.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 22 Ağustos 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh o muhabbet de meşhurdur

- arkadaşın ericsonunu uçaktan attık arkadaş çağrı bıraktı açan oldu[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence telefon nokia.Avea son günlerde tcell'i geçmeye başladı sanırım herkes avea numaram bu diye mesaj atıo..Türk milletine ucuz olsun da nolursa olsun :)[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die

[Bu mesaj Adokas tarafından 23 Ağustos 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...