AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 :) Thread eski bea...[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 eski oldugunu gördüm ama suan fikrim suan böyle. avea en iyisi bence. turkcellin yeni kampanyası "çokgeçirdiközürdilerizcell" (3000 mesaj) bile benim turkcell hattıma kontor almamı saglayamadı:)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 3000 msj a katılmadım ben artık hiç bi bilgimde yok kampanyamıdır neyin nesidir ama 3 günde 400 kontör yükledim ki benim gibi bi adam için çok çok fazla ama gelen msj az önce şu kontörbizden kapanyasından kazandığınız 5 kontör yüklendi şaka gibi 50 olsa içim yanmıycak[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kesinlikle avea derim.bi kere şöyle bi olay var yeni kurulmuş bi şirket oldugu için sürekli büyümek zorunda bunun içinde her zaman müşteriyi memnun edicek kampanyalar falan hazırlıyolar ayrıca öğrenci hatları arasında en ucuzu 10 dk=1,5 kontor.ayrıca öbür ögrenci hatlarında diger gsmleri arayınca baya kontorun gidiyo aveada 3 kontorun gidiyo,ayrıca yuklediğin kontor kadar sms bedava[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Hizmet olarak bakarsan en iyisi Turkcell ben de TCell kullanıyorum, ama çok daha hesaplı olduğundan şu anda hat alacak olsam Avea alırdım. Telefon markası olaraksa yıllardır Nokiaya alıştım öyle gidiyorum. Bir de telefonlara en güzel "şekli" nokia veriyo bence, yani en estetik, güzel gözüken telefon modelleri nokiada bence.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 22 Ağustos 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Yeni konu açılsa aramaya inanlım deniliyo uplanınca ,nerden uplandı eski bu insanevladı işte turkcell siemens diyorum ama nokia kullanıyorum siemens eskiden iyiydi şimdi bilmiyorum....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 avea herzman 1 numara[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 turkcell ownz j00[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Türkcell en iyi bencede hepsini kullandım turkcell nekadar gecirsede hizmet olarak en iyisi .[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: insight_13, 04 Ekim 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Hangisi daha iyi hizmet veriyo?? bende tcell...tlf markasında en iyi kim?...onuda yanıtlarsanız sevinirim...bence sony-ericcson sana aynen katılıyorum[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: 2pac, 22 Ağustos 2005 22:33 tarihinde demiş ki: avea herzman 1 numara +2559..nokia da telin varsa kralsın[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 En ii telefon kesinlikle nokia bence.Günde 20 defa yere düşürüorum bişey olmuo.Arkadaşım nokia 3310nunu 7. kattan aşağıya attı hiç bişey olmadı...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 3310 takozmuş aheahe :) avea rulz. benim hattım diye diyorum, turkcell olsaydı ona rulz derdim telsim olsa ona ...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 eheh o muhabbet de meşhurdur - arkadaşın ericsonunu uçaktan attık arkadaş çağrı bıraktı açan oldu[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 neden 7. kattan attı?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 çalışıyo mu diye denemek için :)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tutcel[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bence yazış o. çünkü ericson r320 vardı en sağlam telefonlardan. arkadaş gitti bilkent köprüsünden attı... yarıldı telefon. bu bile kırılıyosa 3310 hayli hayli kırılır (platin kaplama olmadığı sürece:))[signature][hline]Dadash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bence telefon nokia.Avea son günlerde tcell'i geçmeye başladı sanırım herkes avea numaram bu diye mesaj atıo..Türk milletine ucuz olsun da nolursa olsun :)[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die [Bu mesaj Adokas tarafından 23 Ağustos 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 en iyi gsm operatörü Turkcell En iyi mobil telefon üreticisi Nokia [signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bu :lol: [signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 törksııl[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bi ara aselsan ın telefonları görülüyodu. İşte 7. kattan atıldığında patlamayacak tek telefon markası onlardı. Ama batarya sorunu vardı onlarda baska bi yöne kaydılar.[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 turkcell nokia diyorum ben[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Tcell for the win.[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar