Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11 Temmuz Cuma akşamı TV'de Predator 2..

Sam

Öne çıkan mesajlar

show tv'de predator 2 oynayacak bugün, 2 hafta önce de ilk predator'ü vermişlerdi. ilki kesinlikle çok daha iyi ama bu da gayet hoş, seyremeteyen kaçırmasın, seyredip beğenen gene kaçırmasın. özellikle mafyacıları şişlediği sahnelere bayılıyorum.. :)

alien vs predator serisini oynayıp da filmi görünce "aaa oyundan araklamışlar filmi" yorumu yapan birileri vardı, gene çıkacaklar mı merak ediyorum.. :-p

ekleme:

Peter Keyes: There's your killer. Wonderful isn't it? Pheromone signatures left by his body. These are set molecules- (to worker) Punch up for me. Ten years ago one of his kind stalked an eliminated an elite special forces crew in central America. There were two survivors. They indicated that when trapped, the creature activated a self-destruct device that destroyed enough rainforest to cover three hundred city blocks. Remarkable weaponry. That's right lieutenant. Other-world life-forms.

8-)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

[Bu mesaj Sam tarafından 11 July 2003 04:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu da süper, filmi de süper.
bin kez oynarım bin kez izlerim yine de sıkılmam.
Alien serisinin DVD'leri ve Predator 1'in DVD'si DVD playerın yanında duruyor. Predator'un special DVD'sini buldum aldım... Ama ne yazik ki Predator 2'nin DVD'si yok ankarada. Ancak VCD'sini buldum.

Predator 2'nin VCD'si var, ama bu akşam televizyonun karşısına geçicem işi gücü bırakıp.

Kendime Not: En yakın zamanda Robocop 1, Terminator 1 ve 2 DVD'leri buluncak ve alıncak.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 July 2003 06:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

demin bitti, çok süper değil ama aksiyon ve predator temasının daha net izahı bakımından gayet güzel. trophy odasındaki alien kafatası daha önce de söylenmişti ama tekrar hatırlatalım.. ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

walla şu aralar normal antenle izleyebildiğiniz kanalların kalitesi düşünülünce gayet iyi geldi predatoru 37. defa izlemek :)

ayrıca eve daldığı sahneye ve kırmızı sabahlıklı teyzemin süpürgeyle bunu dövmeye kalkmasına hastayım :D[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

eh be kharon kardeş, dünden yazdım ki kaçıran olmasın diye, paticik erken uyarı sistemi mi açılsın daha ne? :)

o bumerangın çengeldeki sığırları biçip de sonra adamı kesmesi süperdi ya..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

ilkini iki hafta önce verdiler, onu kaçırdım yaa.. :( (izledim kaç kere ama çok canım çekiyordu üstelik)

grudge bu quote senin için: ;)

[Harrigan runs through an old woman's apartment, chasing the Predator.]
Lieutenant Mike Harrigan: It's okay! I'm a cop!
Old Lady: I don't think he gives a shit![hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

[Mike removes the Predator's mask]
Lieutenant Mike Harrigan: [whispering] You are one big ugly motherfu-
Predator: [grabs Mike by the throat.] Motherfucker!

ilk filmde dutch (arnie) maskesini çıkardığında:

Dutch: You're one ugly motherfucker.

hoş bir gönderme terminator serisini anımsatan.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

o kafatası biraz t-rex'i anımsatıyordu aslında ama daha değişikti sanki. üçüncü bir filmde işlerler belki..

fakat jamaikalıları otelde asıp kesmeden önce nasıl keseceklerini şaşırmışlar, aynı sahne iki kere geçiyor yavaşlatılmış olarak.. :-p fakat geçen sefer vuducunun beynini içme ve kafatasını cilalama bölümleri yoktu, bu sefer dahil etmişler. psikopat sahne.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

ilki daha gerçekçiydi çünkü özel komandolarla kapışıyordu, bunun sonunda böğrüne bir batırdı bumerangı bişi yapamadı predator. arnie ancak kafasına 2 tonluk kütük devirdi de ağır yaralayabildi ancak..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

KAçırdım yine kaçırdım ehehe.
olsun VCDsi var evde izlerim ben bir daha..

Anlamadığım birşey var... Çok önceden Show tv'de, bir kere P1 izledim. Orda Predator'un maskesini çıkardığını ve etrafı kırmızı gördüğünü hatırlıyorum. Acaba yanlış mı hatırlıyorum.

DVD'de öyle birşey görmedim ben. Acaba deleted scenes'de felan mı?[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
Sosyal ağlarda paylaş

arnoldun filmleri hep süper olur zaten.
askeri film de yapsa, fantazi filmi de yapsa, çocuk filmi de yapsa, bilim kurgu filmi de yapsa, şahane klasikler çıkar ortaya.
Kindergarten cop, babam söz verdi (jingle all the way di herhalde), The Last Action Hero.
Conan, Predator...

Kesin bunları teker teker çekicem kazaadan felan, canım çekti yaw[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...