cenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 İlk olarak aradım ve bu konu açılmış fakat sanırım yanlış yere açıldığından kilitlenmiş e bende bu gün seyrettim filmi açayım konu tartışalım film hakkında dedim. Açıkçası filmdeki karakterlerin hepsinin ayrı ayrı ince ince düşünülmüş konuda iyi (her ne kadar arantino filmlerini hatırlatsada özgün) ama iyi işlenememiş gibi geldi bana yani karakterlerin içine giremiyoruz dışarıda kalıyoruz gibi bir de yönetmen sanki bazı sahneleri yeteri kada iyi çekememiş gibi geldi. Bu malzemelerle çok daha iyisi çıkarılabilirdi diyorum ben ama genede çok güzel bir film tavsiye ederim.[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 7 kere izledim, 7 kere daha izlerim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Güzel filmdir, bi kere Willem Defoe varsa her filmi izlerim, adam ne oynuyor yav! Ayrıca, Sovereign hatırlarsın, başroldeki Sean Patrick Flannery, SG-1'in bir bölümünde konuk oyuncuydu.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Septimus'un tavsiyesi üzerine edinmiş ve gerçekten çok hoşnut kalmıştım. İzlememiş olanlar varsa izlemelerini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kaç kere izledim bilmiyorum da hiçbirinde sıkılmadım[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Güzel film[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben de severim bu filmi, eğlencelidir ve bi şekilde insanı gaza getirir, tarantinoyu anımsattığı da doğru ama olur o kadar :)[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Super filmdir cidden. Severek izlemistim bende..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 4x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: elektrot, 21 Ağustos 2005 02:44 tarihinde demiş ki: Güzel filmdir, bi kere Willem Defoe varsa her filmi izlerim, adam ne oynuyor yav! Ayrıca, Sovereign hatırlarsın, başroldeki Sean Patrick Flannery, SG-1'in bir bölümünde konuk oyuncuydu. hatırlaMAZmıyım :D Orlin isimli bir ancientı oynuyordu, ve aynı karakter bu 9. sezonda da yine karşımıza çıkacak ama malesef Sean Patrick Flannery oynamıyor, başkası oynuyor. Bi de William Dafoe'ya ben de hastayımdır..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" [Bu mesaj Sovereign tarafından 21 Ağustos 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Boondock II: All Saints Day Filmin 2.'si geliyo.. gişe rekorları kırarda aşar bence..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 gelmez oldu 2.si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 müthiş film, dün izledim bidaha izleyecem heralde bu gidişle, takıldı kaldı aklıma. [spo]Connor: Now you will receive us. Murphy: We do not ask for your poor, or your hungry. Connor: We do not want your tired and sick. Murphy: It is your corrupt we claim. Connor: It is your evil that will be sought by us. Murphy: With every breath we shall hunt them down. Connor: Each day, we will spill their blood till it rains down from the skies. Murphy: Do not kill, do not rape, do not steal, these are principles that every man of every faith can embrace. Connor: These are not polite suggestions, these are codes of behavior and those of you that ignore them will pay the dearest cost. Murphy: There are varying degrees of evil, we urge you lesser forms of filth not to push the bounds and cross over, into true corruption, into our domain. Connor: For if you do, one day you will look behind you and you will see we three. And on that day, you will reap it. Murphy: And we will send you to whatever god you wish. [Murphy and Conner join II Duce behind Yakavetta] Connor, Murphy, Il Duce: And shepherds we shall be, For thee my lord for thee. Power has descended forth from thy hand, that our feet may swiftly carry out thy commands. So we shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. Il Duce: In nomine Patri Connor: Et Fili Murphy: Spiritus Sancti [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 filmin 2.si yalan olmus :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Veritas'i oynayan çocuk 2005'de büyük bir araba kazası geçirmiş ve hafıza kaybı mı ne yaşamış diye okumuştum bir yerde.Ondan olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Fillm'i indirip tekrar izleyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 yıl sonra ... throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 TV8'de nitelikli filmler resmi geçidi tam gaz sürüyor bu gece - 22.30 Şehrin Azizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 http://www.imdb.com/title/tt1300851/ uzun süredir takip etmiyordum ama, baya cast filan girilmiş. hakikatten geliyor heralde. edit; aa rita, lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mükemmel soundtrack leride tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 obaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 efsane film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 5 ay sonra ... Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 topicini gereksiz yere uplayacak kadar çok seviyorum bu filmi. keşke bu kadar underrated kalmasaymış :/ hem ikincisi daha çabuk çıkardı belki o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 harikaydı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 İlkine bayılırım ancak 2.si pek iyi olmayacak gibi bir his var içimde :( umarım yanlışımdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 böyle efsane filmlerin 2.leri hep kötü olur nedense, bu da genelleme içinde kalır gibime geliyor. oo ilki tuttuydu ikincisini çekip para kazanalım dedin mi güzel film yapamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mükemmel bir filmdi. Takip ediyordum ben bu filmin 2. si hakkındaki haberleri bir ara çekilmeyecek Sean Patrick oynamayacak felan diyolardı. Umarım çekilirse 1 kadar güzel olur yoksa yazık olur bu güzelim filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon The Boondock Saints /Şehrin Azizleri × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 filmin 2.si yalan olmus :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Veritas'i oynayan çocuk 2005'de büyük bir araba kazası geçirmiş ve hafıza kaybı mı ne yaşamış diye okumuştum bir yerde.Ondan olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Fillm'i indirip tekrar izleyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 TV8'de nitelikli filmler resmi geçidi tam gaz sürüyor bu gece - 22.30 Şehrin Azizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 http://www.imdb.com/title/tt1300851/ uzun süredir takip etmiyordum ama, baya cast filan girilmiş. hakikatten geliyor heralde. edit; aa rita, lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mükemmel soundtrack leride tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 obaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 efsane film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 topicini gereksiz yere uplayacak kadar çok seviyorum bu filmi. keşke bu kadar underrated kalmasaymış :/ hem ikincisi daha çabuk çıkardı belki o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 harikaydı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 İlkine bayılırım ancak 2.si pek iyi olmayacak gibi bir his var içimde :( umarım yanlışımdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 böyle efsane filmlerin 2.leri hep kötü olur nedense, bu da genelleme içinde kalır gibime geliyor. oo ilki tuttuydu ikincisini çekip para kazanalım dedin mi güzel film yapamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mükemmel bir filmdi. Takip ediyordum ben bu filmin 2. si hakkındaki haberleri bir ara çekilmeyecek Sean Patrick oynamayacak felan diyolardı. Umarım çekilirse 1 kadar güzel olur yoksa yazık olur bu güzelim filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar