Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Benim için çizgiden uyarlanan filmin iyi olması için, o çizgi (roman ya da film)i izliyor veya okuyormuş hissini verebilmesi lazım. Böylece en sevdiğim ilk üç şöyle: 1-Spawn 2-Daredevil 3-Batman gayet güzel yapılmış filmlerdi bence. Hele daredevil tam çizgi roman okuyormuşum hissini vermişti. Ancak heryerde, özellikle geöen gün Dream TV, Köprüaltı'nda spawnın ve daredevilin çök kötü uyarlama olduğu söyleniyor. X-men ve Spiderman yere göğe sığdırılamıyor. Acaba bunun nedeni nedir? Çizgi uyarlaması değil de, film olarak bakılması olarak düşünüyorum ben. Ayrıca sizin beğendiğiniz ve sevdiğiniz "çizgiden uyarlama filmler" nelerdir?[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ohoo referans verdiğin program da program olsa. Köprüaltıymış pehh.. Spawn eski sayılabilecek bi film, o dönemde bence yapılabilenin en iyisini yaptılar, çok da güzel film. Spawnı daredevili eleştireceklerine kendilerini eleştirsinler.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Batmanin üstünde çok oynama yaptılar filmlerde.... Bence Çizgideki kalitesini yitirdi filmlerde[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Spawn'ın sountrack'i inanılmaz bir albümdür. Çok severim. Ben merakla HULK'ı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 1- spawn 2- x-men 1-2 3- hulk olacak buyuk ihtimalle...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: Adiemus, 12 June 2003 12:48 tarihinde demiş ki: Spawnı daredevili eleştireceklerine kendilerini eleştirsinler Duyan da Citizen Kane' den bahsediyorsun sanır. Spawn için fazla diyebileceğim bir şey yok. Gerçekten çizgi filmi çok çok iyi aktarmışlar sinemaya. Ama Daredevil için hayatımda gördüğüm en kötü 10 film arasında diyebilirim rahatlıkla. Daha önce çok kere söyledim ve yine söyleme gereği duyuyorum. Sinema ile çizgi roman / çizgi film çok farklı şeylerdir. Birbirine aktarıldığında değişimler söz konusudur. Bu da gerçekciliğini koruması amacıya yapılır. Çizgi roman ve filmler çizgi bbir dünya yaratırken sinema gerçek bir dünya yaratır. O yüzden bazı değişimler gerekir. Bir çizgi roman okumamış insan bile çizgi roman uyarlaması filme gittiğinde o anki görüntüden ve yaratılan mantıktan rahatsızlık duymamalıdır. Daredevil' den bir örnek vermek gerekirse: Bir çizgi romanda bir kör erkekle bir kadın sokakta birbirleriyle akrobatik şekillerde dövüşerek tanışabilir ve birbirlerine kur yapabilirler ama gerçek dünyada bu olamayacağı için sinemada çok rahatsız edici bir görüntü oluşacaktır. Netekim de öyle olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 sanırım şöyle olur: 1- batman 2- blade 3- spawn birinci sıradaki battman'in nedeni jack nicholson amcamız özellikle, ikinci blade'in nedeni wesley snipes ve aksiyon sahneleri, üçüncü spawn'ı hatırlamayacaktım bile, aslında neden yazdığımı da bilemiyorum. kahramanına sempati duymak bir yana sinir olmuştum, herhalde palyaço kardeş içindir. o da çok iğrençti beyauv..[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Blade 2 benim cok hosuma gitmisti ama o kadar ılgı gormedi maalesef neden acaba ?...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 x-men2, daredevil ve blade2'yi henüz görmediğimi de belirteyim, son 1-2 yıldır fazla sinemaya gidemediğim için orta derecedeki filmleri de atlayıp sadece en iyilere gider oldum. püff.....[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 x2 ve ozellıkle b2 yı kesın bul ızle :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 daredevil'e ben çizgiromandan uyarlanmış film gözüyle bakıyorum. çizgi roman okuyormuş hissini verdiği için çok başarılı buldum. ama macera filmi olarak bakıldığı için, çok başarısız bulunmuş. Benim için, çizgi romandan uyarlanan bir film, macera filmi olarak ne kadar seviliyorsa sevilsin, çizgi roman hissi uyandırmıyorsa, o çizgiden uyarlama film sıfırdır. --------- Ayrıca Batman 3-4 çok sıkıcı filmlerdi. Ama Batman 1'den çok etkilenmiştim.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fartous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 sam, bencede drago cok cok hakli x2 ve blade 2 yi seyret mutlaka + blade in hic bisi olmadigini anlayacaksin nomac rullz ;b konuya donersek x-men 1,2 blade2 bide hulk merak uyandiriyorki iyi olcaktir buyuk ihtimal.[hline]if you can't beat us.. join us!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 En iyi Spiderman di bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 X-men 2, Hulk daha gelmedi ama çizgi filmini çok severdim. Güzel olacağa benziyor oda.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 x2 yı ızleyemeyen tek musluman evladı benımdır herhalde[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 onun nedeni dream tv nin wannabe mtv olmasıdır özentiliktir benim aklıma gelen iyi uyarlamaların başında batman var (val kilmersız olan ilk film.., jack nicholson ın joker olduğu film)[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: ghaldszar, 12 June 2003 18:18 tarihinde demiş ki: said: Adiemus, 12 June 2003 12:48 tarihinde demiş ki: Spawnı daredevili eleştireceklerine kendilerini eleştirsinler Duyan da Citizen Kane' den bahsediyorsun sanır. Spawn için fazla diyebileceğim bir şey yok. Gerçekten çizgi filmi çok çok iyi aktarmışlar sinemaya. Ama Daredevil için hayatımda gördüğüm en kötü 10 film arasında diyebilirim rahatlıkla. Daha önce çok kere söyledim ve yine söyleme gereği duyuyorum. Sinema ile çizgi roman / çizgi film çok farklı şeylerdir. Birbirine aktarıldığında değişimler söz konusudur. Bu da gerçekciliğini koruması amacıya yapılır. Çizgi roman ve filmler çizgi bbir dünya yaratırken sinema gerçek bir dünya yaratır. O yüzden bazı değişimler gerekir. Bir çizgi roman okumamış insan bile çizgi roman uyarlaması filme gittiğinde o anki görüntüden ve yaratılan mantıktan rahatsızlık duymamalıdır. Daredevil' den bir örnek vermek gerekirse: Bir çizgi romanda bir kör erkekle bir kadın sokakta birbirleriyle akrobatik şekillerde dövüşerek tanışabilir ve birbirlerine kur yapabilirler ama gerçek dünyada bu olamayacağı için sinemada çok rahatsız edici bir görüntü oluşacaktır. Netekim de öyle olmuş. imza tek fark daredevil en kötü 10 değil 5 filan olur rezaletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Spiderman güzeldi(ah birde ağları damarlardan çıkarmasaydı...) ,hulku bekliyorum hastasıyım... Çeşki Ironman veya fantastic four uda yapsalar.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ironman vardi zaten yanlis hatirlamiyorsam, ama marvel inkimiydi yoksa baska ironman mi hatirlayamicam...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Blade çok iyiydi. Bakmayın Judge Dredd'de zamanına göre iyiydi. Spiderman'i beğenmedim. Batman 1'i serinin hiçbir filmine değişmem. Birde batman 2 seyredilir biraz. 4 zaten direk çizgi film tadında. 3'ün soundtrack'i aynen kullanılmış. 3'te çizgifilm tadındaydı ama 4'ten iyiydi. Xmen'in kıyafetleri beğenmedim. Prof Xavier normal tekerlekli sandalyede olmamalıydı. Çizgiroman'da ne zaman bacaklarını gördük yaw[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 çizgiroman adaptasyonlarına karşıyım... ama batman 1 & 2 bu işi tek iyi başarmış filmlerdir bence...tim burton rules!:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 judge dredd,blade&spawn çizgiromanlarını hiç okumadığım için yorum yapamıycam, ama filmlerin çizgiroman tadında olduğu kesin... [Bu mesaj GregowicH tarafından 15 June 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla, çizgiden uyarlanan filmin, çizgi roman tadında olması hiçbir işe yaramıyor, filmin kendisinin film olarak iyi olması lazım. x-men, spider-man'i en iyi çizgiden uyarlanan film olarak gösterdiğinize göre...[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Askinos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Yok yalnız diilsin bende izlemedim hatta 1.sini de izlemedim :D Benim üçlemem: 1-Spider-Man 2-Spawn 3- yazmış olduk artık hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Daredevil güzeldi hoştu, ancak senaryo biraz boştu. X-men1 de aynen öyleydi, bir çizgifilm/roman bölümü gibi yapmışlar. Karakterlerin filme uyumu güzel, ancak senaryoları rezalet. Ancak X-men2'de küresel bir sorunu ele alıyordu, karışık ve güzel bir senaryosu vardı, zaten karakterler iyiydi, mükemmel bir film haline geldi. Spiderman'den fazla haz almadım, oyuncu seçimi yanlış olmuş kanımca. Batman de giderek kötüleşti, ancak Jack Nickolson kurtarıyordu, Arnold'lu olan biraz yazış bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar