Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendinizi tanitin anlatin hedesi =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anelor kardeşimin anlattığı kadarıyla okulun en kısalarındanmışsın...harbi kötü bir durum..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
1.55 fln boyum war iste ama benim kemik yasim kucuk bole gec uzuyormusum fln doktor ole dediydi[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
1.85 boyum war 70 kiloyum , yelkenciyim , KAllıyım. Çok kıl ve ukala bir kişiliğe sahibim. Tatmin etmediyse daha yazabilirim.
Uyarı: ukala ve kıl bölümü şaka değildir.[signature][hline]FB Sailing Team
Mesaj tarihi:
tanıtıyım hemen =)

ben zeynep kısa boylu ufak tefek çok gülen çok ağlayan birine bağımlı sadece çok az insanı özleyen çok zor arkadaş olan çok konuşabilen alışveriş yapmaya bayılan tüm dünya klasiklerini deli gibi okuyup biriktiren kendini seven sevgilisini daha çok seven her türlü hayvandan korkan saçını boyamadan mutlu olmayan titiz odasını toplamadan içi rahat etmeyen yemek yapmayı seven yemek tarifi almayı seven makyaj yapmayı seven saçını mora boyasa insanların tepkisini merek eden sevdiklerine öhöatılöhö her saniye sarılan telefonda çok konuşan ingilizce seven şarkı sözü seven offspring çok seven punk seven emo seven ska seven cdlerini hep kaybeden insanlara çooook çoook zor güvenen msnde herkesi engelleyip keyfine göre kaldıran mum seven ahşap evleri seven antika seven anne seven civciv seven bir oluşumum...

daha sayıyım mı?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
said:
Villians, 18 Ağustos 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
Gereksiz insan ben.

diilsin[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Mesaj tarihi:
1 82 boyum var mavi gözüm kara saçım var 64 kiloyum(cok zayıf duruyorm:-p)dün kiz arkadsimdan ayrldim bu sabah baristim 1.5 2 saat once yine ayrildim ama bi daha barisamayiz:( uzgunum baska ozelliim yok :-p
Mesaj tarihi:

başımda kırmızı-beyaz koruyucu tüyüm arkamda sadağım ve içindeki oklar
kızılderili derler ama tenim sizinkilere benziyor biraz daha koyu atım epic mounttur

bizim ufaklıgı ata alıstırırken cekmısler
[spo1=ekmek almaya giderken][/spo][signature][hline]shinsetsu desu..

Mesaj tarihi:
182 boy, kilo 80 EVET GÖBEKLIYIM... kilo vermek istemiourm, yaşasın KEBAP
en sevdiğim şey hiçbişi yapmamaktır. alkol ve nargilenin hastasıyım. jazz severim... anlicanız yavşaan tekiyim.
Mesaj tarihi:
ya boy kilo goz rengi fln yazmayin yani bole nelerden hoslanirsiniz falan benim boyum kisa bu goze biraz fazla batan bi ozellik ondan seetim ben D:[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Istanbul, Nisantasi, ps, Ortakoy, arnavutkoy, florya, Ali Sami Yen, Akçay, Ailem, Dostlar, kopmak, kadıköy, fransızca, altınoluk, yer fistigi, paticik.com, aşk, namaz kılmak, eller havaya, Platonik, şükür etmek, msnde muhabbet, güre, Doymak, disko disko, antoloji.com, kargo:), balık-salata(rakı yok), beyazıtta hicaz peşrev, adalarda piknik, sago konserleri, denize karşı şarkı söylemek, babamın harçlıkları:), ihsan bahadır taşkentle kolej yılları, hüsmeni imana getirmek, lisedekilerle bulusmak, emrahım özkayam ayparım emirim shaqomla altınoluk, mustafımla altta araba woww:), sametle az ve öz, simgemleaptal aptal saatlerce konusmak:), erkanımı ekmek, gürkanla ortama akma, burakla evinde madagaskar muhabbeti, kazımla aydosta bak bii:), hüsmenle nargilede ağlamak, yagmurda cay icmek, masa tenisi(altınoluk şampiyonu:P), samet gencle bowling, tiryaki ile harbi harbi, büşrayı doğum gününde ekmek, hüsmenden beleş:), merve ceyizde tezgahtarlık, dorukla hatun tavlama olayları, alaattinle cuma sonrası muhabbetleri, rakunla ps, piçle yapılan her şey, apoyla bostancıda nargile

bu foruma böle cvp verilir:Dal yonjamdaki interests tepe tepe kullanınız:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
ya bu kadar kotu bi fikirmiydi be =) peh peh[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
twistedemo, 18 Ağustos 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
tanıtıyım hemen =)

ben zeynep kısa boylu ufak tefek çok gülen çok ağlayan birine bağımlı sadece çok az insanı özleyen çok zor arkadaş olan çok konuşabilen alışveriş yapmaya bayılan tüm dünya klasiklerini deli gibi okuyup biriktiren kendini seven sevgilisini daha çok seven her türlü hayvandan korkan saçını boyamadan mutlu olmayan titiz odasını toplamadan içi rahat etmeyen yemek yapmayı seven yemek tarifi almayı seven makyaj yapmayı seven saçını mora boyasa insanların tepkisini merek eden sevdiklerine öhöatılöhö her saniye sarılan telefonda çok konuşan ingilizce seven şarkı sözü seven offspring çok seven punk seven emo seven ska seven cdlerini hep kaybeden insanlara çooook çoook zor güvenen msnde herkesi engelleyip keyfine göre kaldıran mum seven ahşap evleri seven antika seven anne seven civciv seven bir oluşumum...

daha sayıyım mı?

biraz da ukalasin galiba
:P peh..[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Mesaj tarihi:
Sigarası içkisi olmayan, tek sosyal aktivitesi yeni kurulan "4 çeker" grubunda piyano çalmak olan bir "ot"un tekiyim. Ama halimden memnunum. :-)[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz...
Mesaj tarihi:
said:
Lopeth, 18 Ağustos 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
1.55 im ve 130 kiloyum

yerlerdeyim:D
said:
dasaaa, 18 Ağustos 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
Ben HAL 9000.
Bilgisayarım.
Boş zamanlarında soğuk bir şekilde "I'm sorry Dave, I'm afraid I'cant do that." derim.

hmm tanıdık geliyor bir yerlerden :)
a space odyssey? odyssey'i garanti yanlış yazdım gerçi:P[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
Çok yemek yerim
Su içerim
Müzik dinlerim
Uyurum
Uyanırım
Eğitim-öğretim görürüm
İçki içerim
Sigara içerim
Hiperaktifim- İlaç kullanırım sürekli olarak(yanlış anlaşılmasın)
Agresifim
Sinir hastasıyım
Döverim
Pek bilmem .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
ben...ben... ımm ben... (bulcam bi dk)...hah buldum...
ben saçını yeşile boyatmadığı için büyük pişmanlık duyan biriyim...Bu kdr :)
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
  • Yeni Oluştur...