Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok kötüyüm..Canım yanıyo..Hayat neden bu kadar acımasız??


CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

Saat sabahın 5'i uyuyamıyorum...
Çok mutsuzum ve kötüyüm..Titriyorum..Ağlıyorum..Bunalıyorum..
Her geçen dakika canım daha çok yanıyo..
Hayatıma son vermek istiyorum, inançlarım nedeni ile yapamıyorum...İzin verirseniz paylaşmak istiyorum...
Belki yazarak rahatlıyabilirim...

Tam 1 yıl 1 ay önce 2002 Kasımın 20 si benim için her zamanki gibi bir gündü...Okuluma gidiyor liseyi nasıl bitiricem modunda bunalım takılıyordum...Herşey çok normaldi her günkü gibi okuldan çıktım ayakta uyuyarak her zaman takıldığım kafeye doğru yol aldım..Az ilerde çift dikiş arkadaşım Fatihi gördüm..Yanına gittim yanında alt sınıflardan 2 kız wardı..Kızlarla tanıştım konuştum..Başta hiç ilgimi çekmediler ama bir kaç gün sonra birisinden aşırı derecede hoşlandım..
Günler geçti ve duygularımın karşılıksız olmadığını öğrendim..Çok sevindim ve çıkma teklifi ettim..29 kasım günü çıkmaya başladık..Zamanla ben Aslı Tuğçe Atsüren isimli kıza aşık olmaya başladım..Aylar geçti bir çok şeyi paylaştık sanki tekrar hayata bağlamıştı beni..Bir süre sonra sözlendik ve yüzük taktık..Yaşım henüz 17 olmasına rağmen çok citti bir ilişki idi benim için.

Zaman geçti geçti sular gibi..Son aylarda ilişki biraz sıkıcı ve monoton olmaya başladı en az 10 kez kavga edip ayrılıp barışmıştık..Ama hala kendisine aşıktım..Çok sewdim onu , herşeyimi paylaştım..

Derken 1 kez daha ayrıldık..Çok moralim bozulmamıştı başlarda çünkü ilişki çok sıkmıştı..3 hafta geçti aradan kıza kaç kez mesaj atmama rağmen cewap alamadım..En sonunda beni tamamen unuttuğunu artık beni sewmediğin ve başkasından hoşlandığını belirten bir mesaj aldım, adeta yıkıldım..Canım çok yandı..Çıktığı cocuğun attığı mesajlar ve kızın attığı mesajlar beni iyice kötüye itti...

Ve işte bu gün..Ona hala aşığım..Çok sewiyorum onu..Oysa o beni unuttu..İçim kanıyor..Canım yanıyor..Ölüyorum..Dayanamıyorum..Gücüm kalmadı..Ölmek istiyorum...Bişeyler yapmalıyım ama yapamıyorum..Kız beni anlamıyo !!

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim..Sizide dertlerimde üzmek istemem..Sadece azda olsa rahatlamak istedim bunları yazarak...

Saygılarla....[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe
Cray Totem
-------------------------------------------
voic3, 26 December 2003 23:34 tarihinde demiş ki:
onur shard geri alıdnıysa biz hala küsüz? hadi kavga edelim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu işler tek taraflı değil. seni unuttuğunu söylüyorsa artık birşey hissetmediğini söylüyorsa yapacağın birşey yoktur.
hayatını öyle veya böyle devam ettirmelisin. emin ol zaten unutacaksın zaman içinde. zaman herşeye çaredir

bu tür şeyleri herkes yaşar, kimse de intihar falan etmez (gazeteye çıkanlar çok istisna)

kısacası şu aralar ilgini çeken birşeylere ver kendini (ne biliyim bilgisayar oyna, body salonuna yazıl, hafta 2-3 halı saha maçı yap, bol bol film izle vs vs). kısacası go on with your life[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende sıkılıyorum 12 saate yakın bir süredir tarih çalışıyorum
1ci DS
balkan savaşları
kanuni esasi
ittihat ve terakki
abdulhamit
emperyal yaptrımlar...

eyterevyaa bitmiyor tarih bitmiyor.. neden amerikalı değilim! onların tarihi daha kıza...[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok daa napolyonu sokmadılar ama prusya'da var
zaten MEB in kitabını kullanmıyoruz bize hoca kendi derlediği ders notumsu bir şey verdi ondan çalışıyorum...

aslında eğlenceli oturup kitap gibi okuyabiliyorsun (zaten belge niteliğinde kitaplardan toplanmış) ama gerisi bayıyor...

offf bennen iyisi döniiim dersime bitireyim bitiremediklerimi de artı anlattırtırım...

400 sayfadan 3 soru sorulurmu yaa??[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yavrucum, seversin, sevinirsin, mutlu olursun, sıkılırsın, ağlarsın, acı çekersin, ayrılırsın, vs...

İyi güzel, de ölmene ne gerek var?

Zaten günün birinde öleceksin. Bırak o zamana kadar hayat sana o kadar da acımasız olmadığını ıspatlasın.[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

la olm la bu aşk acısını çekmeyen adammı var
erkekler için bir sünnet iki de aşk acısıdır kesin olur yani :)
şu anda sana ne desek boş valla
bende senin durumuna düştüm ordan biliyorum
ama zaman herşeyin ilacıdır
sadece bekle ve sabret bak unutacaksın ve bir gün dönüp hatıralarına baktığında bu günleri puslu bir şekilde hatırlayacaksın. hadi şimdi güzel bi yemek ye bi çay iç uyucanmı napçaksın sonra onu yap.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh unity'nin political correct cümlelerini biriktirip kitap yapmak gerek.. :)

arkadaşım hayatta hiç birşeyin intihar etmeyi düşündürecek kadar seni üzmesine izin verme. üzülmek normaldir ama o raddeye geldiğini düşünüyorsan toparlaman gerek kendini, öyle vakit gelir altından kalkamazsın böyle alıştırırsan kendini..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnsan senin bu yazıyı yazarken yaşadığın duydu yoğunluğunu sürekli yaşamaz yani sigara krizi gibi belli zamanlarda artar ve azalır. Senibu tip ortamlara sokacak durumlardan uzak kalmaya çalış. Yani televizyonda duygusal bir film varsa kapa gitsin veya radyo kanalını hep neşeli şeylerde tut. Uyku kaçtıysa boş boş yatıp onu düşüneceğine kalk ders çalış veya TV izle genelde uyku getirip hemen uyumanı sağlar bu ikisi ama PC açma çünkü daha da uyku kaçırır.
Geçmiş olsun .[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatın acımasız olmasının tek sebebi var . Eğer hayat herkese acısaydı . Herkesin her istediği olurdu ve Kaos başlardı . Hayat düzeni korumak için acımasızdır .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bide thimin dediği gibi bi olay olabilir kız seni kıskandırmak için bu işin içine girmiş olabilir zaten hoşlanıyorum dediği çocukda sana mesaj atmışsa bunun içinde bi iş vardır bence.ha bide kızın senden gerçekten ayrılmış olması durumu var...bence sen boş zamanlarını daha fazla kullan.ne biliyim yani aktiviteden durup düşünecek zamanın kalmasın.eğer bir saniye bile durursan gene onu düşünmeye başlarsın.ne bileyim parka git yürüyüş yap , body yap , futbol oyna diğer sporları dene.yani dikkatin her zaman başka bir yerlerde olsun.bir gün bakacaksınki kız aklında silik bir hayal sadece...ben bunların hiçbirini yapmamıştım ve bu yüzden hala acısını çekiyorum kızdan ayrıldıktan sonra bi altı ay daha onu düşünmeye devam ettim hatta şu an bile gelse karşıma kesinlikle ona sert davranamam beni terketti diye...[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)

Puma Bright , Alliance of Light , Mülayim Paladin-Mix RebornUO

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 12 January 2004 07:28 tarihinde demiş ki:
.... Bismark ve Alman irkinin yukselisi (Prusya) sonra Alman eyaletlerinin bir araya gelmesi, dogu bati Almanya ve Sovyetlerin dogu blogu uzerindeki etkisi vs. bunlari Turkiye'de okutan bir lise var mi? .....

evet var biz her almnca dersinde işte savaştan sora şöle oldu almanlar şölelerdi neden şu mekan şöledir faln die konuşuoz
en azından hoca konuşuyo ama ders kaynıyo o iyi oluyo ilginç hocamız bunnarı almanca sınavında da soruyo[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...